Stäng

Socialdemokrat lovar fler moskéer

VALET 2018. Socialdemokratiska riksdagsledamoten Jamal El Haj (#3 på listan) utlovar fler och lättare moskébyggen och att försvara niqab på en shiamoské med starka kopplingar till den iranska regimen. Från Hanif Balis Twitter.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

3 reaktioner på “Socialdemokrat lovar fler moskéer

 1. Det är så man kan spy över samhället idag. Det som återstår är att invända döden eller så får man emigrera. Man blir deprimerad.

 2. Den tidigare bostadsministern Mehmet Kaplan som fick sparken från sin ministerpost lovordade moskébyggen.
  Under hans ministertid skulle bostadspengarna satsas på flera moskéer runt om i landet.
  I varje kommun skulle det byggas minst 1 moské.
  I de större städerna skulle det byggas upp MINST 5 moskéer.

  Inget tal om islamisering i landet utan integration.

 3. Det känns overkligt att Sverige som ligger i norra hörnet av Europa helt plötsligt har en muslimsk befolkning från Mellanöstern som ställer krav på att ursprungssamhället ska anpassa sig till en medeltida relion.
  Hur gick det till?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: