En liten påminnelse…


VALET 2018. Så här i valrörelsen slutspurt tar vi en liten påminnelse med klipp från YouTube om vad som pågått och sagts i Sverige de senaste åren. Kanske bra så ingen minns fel…

Från Darkos Twitter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


25 responses to “En liten påminnelse…

 • eugenecork


  vad har jag sagt tidigare…joo, jag har sagt att
  Sverige till stor del består av idioter helt befriade
  av hjärnceller…bara 4% har sedan förra valet
  …tillåme Pettersson tycks ha tappat hakan, han
  som alltid brukar ha snabbt svar på de mesta
  …”beklämmande, pinsamt” bara 2 förnamn på
  de hela…tvi vale

  Gilla

 • Thomas

  Tack för allt.Sverige sörjd och saknad. Nu finns bara undergången att invänta.
  Jag vet att nästan alla som kommenterar här inne tycker som jag,men till er andra ynkliga syltryggar vill jag bara säga.
  Tänk på era barn, och barnbarn. Vilket tragiskt liv att se fram emot i Sverige. Mord,våldtäkter,bilbränder,sharialagar,stenkastning,minareter,Allah Akbar i varje stad,upplopp,skäggbarn som drar runt.
  Nu gör jag som en kompis,sticker till ett annat land.
  Arma,arma Sverige.

  Gilla

 • Tobbe L

  Det är kört för vårt kära fosterland!!
  Bornholm nästa, aldrig mer kommer jag arbeta och göra rätt för mig i Sverige.
  Så jäkla besviken!!!!! Tragiskt, och lycka till med era värdegrunder!!
  Hälsningar från en före detta patriot!!!

  Gilla

 • Thomas

  Helt otroligt. Sverige är förlorat. Vila i frid.Det är över nu.
  Nästa chans 2022 är svenskar i minoritet. Islam vinner.Hur fan kan så många svenska medborgare rösta för sin egen undergång.?

  Gilla

  • Joy

   Ja, det känns verkligen inte bra just nu!
   Jag måste sova nu, var uppe tidigt och umgicks med släkt idag. Men det är svårt att somna. Jag är djupt bedrövad!

   Vi får kämpa på trots allt! Godnatt!

   Gilla

  • Stenbock

   Har tydligen inte fått nog av mångkultur.Många tycks älska den,och ser nu fram emot islamisering !

   Gilla

 • Min Erfarenhet

  Snart kommer det troligen att vara som vanligt.
  Antingen bildar alliansen regering eller de rödgröna. Politiken blir väl också ungefär som vanligt, inga större förändringar.

  Gilla

 • Peter

  Sossarnas valfusk med sms på valdagen. Hoppas alla som är i vallokalen när de får deras sms polisanmäler det.
  I Norrbotten så är vallokaler öppna även fast inte alla partiers blanka röstsedlar finns.
  http://www.nsd.se/nyheter/sd-valsedlar-forsvunna-mycket-markligt-nm4912020.aspx

  Gilla

 • Thor

  Är mycket rädd att Mitt Sverige kommer bli en Islam stat för är det något dom kan förutom att gapa och skrika våldta råna lura och bedraga mm mm så är det att föröka sig En mkt lätt matematik när dessa är fler än Svenskarna den som inte kan se det är blind därför röstar jag på SD

  Gilla

 • Macke

  Vad sägs om TV4 med deras valanalys.
  Tala om att i så fall kommer det att slå en bomb.
  Sedan kommer media med 7 Klövern att åter igen fråga sig – Vad har vi gjort för fel.
  När de efter valet 2010 gick ut med att i nästkommande val (2014) då skulle SD åka ut och där med basta.,

  ”Marcus Oscarsson: SD kan få 31,4 procent”

  ”Det kan gå extremt bra för Sverigedemokraterna på valdagen. Det menar i varje fall TV4:s Marcus Oscarsson, som säger att partiet i bästa fall kan 31,4 procent av rösterna.

  Han medger visserligen att mätinstituten förfinat sina modeller sedan dess, men påpekar samtidigt att väljarnas missnöje med regeringens invandringspolitik troligen är ännu större inför detta valet. Dessutom menar han att SD-väljare är mindre benägna att delta i opinionsundersökningar.

  ”Om SD får 31,4% på söndag lär jublet inte veta några gränser på SD:s valvaka. Spänningen stiger!”, säger han.
  http://www.friatider.se/statsvetare-sd-kan-f-314-procent

  Gilla

 • B Bäver

  Tänk på att Kristensson tagit råd av Reinfeldt så då har M diskvalificerat sig själv. Adjö med dom

  Gilla

 • Bodil.

  Nu ingår valfusk i det svenska valet.
  Åkesson är mordhotad.
  Och en miljöpartist försöker sälja 3000 röster till moderaterna.
  Vi har därmed mottagit en ny kultur.
  Vad tycker Lövén och Kristersson om den nya kulturen de skapat.

  Gilla

  • Macke

   Sossen i Karshamn som säger att Islam är viktigare än det som gäller i Sverige.
   Ifall han skall petas eller ej ifrån partiet har de inte tagit ställning till.

   Så går det när de tar in muslimer i ett parti.
   Men ifrån partiet märkte de inget av hans uttalanden utan det var Karlshamnsbor som talade arabiska..

   ”S-islamist petas – sade att islams regler går före Sveriges”
   Socialdemokraterna i blekingska Karlshamn drar tillbaka en företrädares kandidatur sedan det visat sig att mannen gjort uttalanden om att islams regler är viktigare än de som gäller i Sverige. Det rapporterar Sveriges Radio.

   Det var först när arabisktalande Karlshamnsbor slog larm som partiet fick nys om vad politikern har sagt.”
   https://nyheteridag.se/s-islamist-petas-sade-att-islams-regler-gar-fore-sveriges/

   Gilla

 • Suzie

  ”Så kan du som medborgare motverka valfusk på valdagen

  Det svenska valsystemet har en modell har som gör det mycket svårt för nya partier att kunna bli folkvalda. Nya partier, särskilt invandringskritiska partier, blir återkommande utsatta för sabotage och valfusk. Här är några saker du kan göra för att motverka detta.”

  https://nyadagbladet.se/inrikes/sa-kan-du-som-medborgare-motverka-valfusk-pa-valdagen/

  Gilla

 • Joy

  Läste ett tweet från någon miljöpartist, hon undrar hur folk från högerkanten ens får ligga?
  Det säger en del om nivån på miljöpartister, det var det fånigaste politiska inlägget jag någonsin läst.

  Gilla

 • Lukas

  Stor snackis nu om Jimmie Åkessons klarläggande om att kejsaren faktiskt är naken på sin eriksgata. Man kan inte bli svensk om man inte vill eller ges förutsättningar och självklara krav.
  Hur kan något så självklart bli ett diskussionsämne..

  SVT vägrar ta avstånd från sitt påverkansinhopp i valrörelsen, Annie Lööf slår teatraliskt handen i bordet och låtsas förbannad. Major Björklund försäger sig i stridens hetta då han konstaterar att vi inte haft alla dessa integrationsproblem utan invandringen och övriga partiledare ser ut som fånar eftersom dom ständigt bedyrat att kejsarens nya kläder är… fantastiska!

  Men hur tas då denna självklara sanning emot av väljarskalan? Svaret får vi sent på valdagen. Anser svensken att årtiondes daltande och tillrättaläggande, bidragsregn och kravlöshet har varit den rätta politiken för att integrera de som valt att komma till vårt land – som jag bedömer det nej, för så länge jag kan minnas har folk varit fly förbannade men valt att vara tysta för att inte få rasiststämpeln inpressad i pannan.

  Det är och har varit något genomruttet i svensk politik man har konsekvent tagit det lätta steget genom att ständigt öka bidragsflödet, förlåta och försöka förstå, bygga fritidsgårdar, lyssna på ljugande kriminologer, också vidare i oändlighet. Enkla krav som ställs på alla andra har ansetts som för hårda och omänskliga och naturligtvis beror allt på att det varit den enkla vägen där man aldrig behövt ta ställning till något som ansetts som obekvämt.

  I hopp om att vara den siste som krokodilen äter upp har man försett den med mat oavsett hur mycket mat de andra djuren fått försaka, de djur som man dessutom tittat bort från när krokodilen dessutom slukat det ena efter det andra. De mördade djuren, de våldtagna djuren, de cancersjuka djuren, de bostadslösa djuren, de bestulna djuren, djuren som fick sina bilar uppbrända, djuren som dör i vårdköerna, djuren som alltid får stå tillbaka, djuren som bara ska betala och vara tysta.

  Politikerna dessutom i all sin genuina okunskap om i princip allt, inte ens lyckats att förstå att de gjort alla invandrare en genuin björntjänst genom att inte ställa de mest självklara krav. Varför har det setts som omänskligt att man måste klara av att tala det språk som gör att integration görs möjlig?

  Varför har man ansett att skolorna ska förvandlas till lekstugor där inga krav ställs eller får ställas, där kunskap ej får förmedlas då eleverna kan bli kränkta och där lärarnas auktoritet inte får vara större en byfånens?

  Varför har man ansett att polisen ska vara någon sorts pajasfigurer som det är fritt fram att kasta sten på och där man kan roa sig med att elda upp deras bilar?

  Varför har det ansetts som att alla krav på att man ska arbeta med det man kan även om man kanske inte kan så mycket, och att man ska följa de normer som faktiskt finns på en arbetsplats?

  Varför har man inrättat institutioner där man kan gråta ut om man upplevt sig diskriminerad av att man vägrade följa normala krav som handskakning, att arbetsledare är arbetsledare oavsett vilket kön man har – och dessutom få enorma skadestånd för. Belopp som riktiga brottsoffer dessutom bara kan få drömma om?

  Varför tillåter man religiösa föreläsare predika hat mot svenskar homosexuella, människor som inte har samma tro som sig själva, eller allt annat som en svensk skulle och faktiskt straffas för om den skulle säga detsamma?

  Varför, varför, varför frågorna är oändliga och politikernas svar är ett.. som vanligt pladdrande om de fantastiska kläderna som bara de riktigt goda och medmänskliga kan se – dom som inte ställer några krav.

  Min fråga till dig som fortfarande lyssnar på politikernas prat om att mata krokodilen så att den blir snäll är – Har du inte ännu insett vansinnet som förtär hela vårt samhälle och dess resurser, vår tillit, det samhälle vi varit så stolta över? Har du inte insett att det är du som ständigt skall backa tillbaka och vara den som drabbas hårdast, av våld, av vårdköer, av bostadsbrist, av havererade skolor, pensioner som det är förnedrande att försöka leva på, ja av allt som politikerna gett dig och allt de tagit ifrån dig, när de inte klarat av att ställa ett enda rimligt krav? Tror du att politikerna verkligen hjälper de invandrare som de i sin kravlöshet säger sig vilja hjälpa? De flyktingar som den verkligt humanistiska kunnat hjälpa med en sund politik

  Är det verkligen dessa politiker du vill ha? Eller har du fått nog nu, vågar du, nu när du har chansen att välja bort dem, de som ständigt i sin feghet misslyckats med allt och beskyller dig som rasist när du klagar.
  Vågar du verkligen på riktigt välja ett annat parti som ser verkligheten och som ser att kejsaren faktiskt stoltserar omkring lika naken som ett nyfött barn. Det är detta vårt val handlar om – på riktigt.

  Om du gör det då röstar du på Sverigedemokraterna för det är det enda parti som ser verkligheten och som ser att kejsaren är naken.

  ——————————————————————————————–

  Dela gärna på sociala medier till de som behöver läsa.

  Gilla

  • Onkel Björn

   Lukas, bra skrivet. Dock kanske lite långt, men jag håller med dig.
   Innerst inne tror jag inte att våra ledande politiker är dumma/ointelligenta, det är nog bara som så att de är mycket mer naiva. Och så verkar de fullständigt sakna att kunna se att orsaken och verkan faktiskt hör ihop samt att det finns något som heter konsekvensanalys.

   Gilla

  • Tanten

   Lägg in detta som en artikel. För långt som ”kommentar”.

   Gilla

 • centurion

  Den ”humanitära stormakten” är inget annat än århundradets värsta Svek mot de mest utsatta. Rövarbandet ”Fredrik-Stefanz” har valt att satsa våra sista slantar-inte på att hjälpa- utan att indoktrinera den tänkta valboskapen, bestående av ljugande bidragsturister från mena-länderna. På Var och En av dessa 100 000-tals bortskämda ynglingar skulle man i stället ha kunnat bistå inte mindre än 400 st. svårt lidande, utsatta och nödställda kvinnor, barn, gamlingar, sjuka, handikappade och krigsskadade människor. Vi kunde faktiskt ha gjort skillnad för en stor del av hela planetens lidande. Våra s.k. ledare valde i stället den populistiska vägen. SKÄMS PÅ ER !!!!

  Gilla

 • Argus

  Den har vevats runt ett antal gånger men är lika bra för det. Herrejävlar vilka journalister och politiker vi har.

  Gilla

  • Grune

   Jag håller med dig. Jag upprepar också ett mantra. MAN SKÄMS ÖVER AT VARA SVENSK IDAG.

   Gilla

   • emma

    Jag är så glad att jag inte är svensk! Född i Sverige dock.
    Aldrig kommer jag heller bli finsk, även om jag har bott i Finland i tio år…

    Gilla

  • Gus

   Kunde Trump,så kan Jimmie !

   Gilla

   • Onkel Björn

    Gus, problemet är väl bara att Donald T fick tillräckligt med folk som röstade och stod upp bakom honom. Hur det går för Jimmie i morgon får vi se.

    Gilla

   • Gus

    Inget problem så vitt jag kan se Onkel Björn. Imorgon blir SD Sveriges största parti ! 😊

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: