Stäng

Vet du hur mycket du betalar i skatt?

VALET 2018. Vi har nästan de högsta skatterna i världen, skatten på arbete är enormt hög, ändå har de röd-gröna bara ett recept på problemen i vårt land. Det är högre skatter.

Men tror ni att ännu högre skatter är lösningen så rösta på de röd-gröna, annars fundera på alternativen…

Twitter

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 reaktioner på “Vet du hur mycket du betalar i skatt?

 1. Frun fick en liten bonus från sin arbetsgivare för hennes hårda arbete att ordna en stor konferens för alla anställda på kort tid.

  Av 10000 kr i bonus tog staten 5700 kronor. Hon fick behålla 4300 kr. I min värld är detta väldigt orättvist men tydligen ska skatterna höjas ännu mer.

  1. Tobias :
   På 80-talet så hade jag ett jobb på ett konferenshotell där vi givetvis ordnade konferenser.
   Personalen var positiv till att jobba extra , mycket extra när de fick lönen så blev de ekonomiskt straffade för sina fina insatser !

 2. Mellan 60-70 skatt totalt. Endast 30% används till välfärden.
  Försvaret får också några smulor.
  Afrika, Asien, Palerstina och invandringen är en stor börda.

 3. Men svensken är mest intresserad av en myskväll i soffan och så har vi ju et så bra här i landet. Det har sossarna och facket sagt så det är nog sant.

  Det viktigaste rådet jag fick när jag gick ut i livet var TÄNK SJÄLV, och den mannen som gav mig det rådet var en klok man.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: