S-politiker: islam går före svenska regler

VALET 2018. En socialdemokratisk politiker i Karlshamn har petats efter uttalanden om att islamska regler är viktigare än svenska regler.

Det handlar dels om att kvinnor som vill ta av sig slöjan ska motarbetas på olika sätt, säger Per-Ola Matsson som är gruppledare för (S) i Karlshamn.

Mannen ska även ha gett löften om att ändra reglerna för omhändertagande av barn så att det blir svårare för socialen att agera när barn far illa.

– Att säga i en personvalskampanj att barn inte ska omhändertas eller att arabiska kvinnor ska bära slöja stämmer inte med de socialdemokratiska värderingarna om jämställdhet och jämlikhet. Det kan vi inte acceptera, säger Per Ola Matsson.

Läs mer på Sveriges Radio…

-Pettersson är inte förvånad, socialdemokraterna och extrema islamister har många och långa kontakter.

S har till och med lovat islam inflytande…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “S-politiker: islam går före svenska regler

  1. Man ser ju hur otroligt lömska islamisterna kan vara, om man läser om den ena muslimska C-politikern Jaafar Al-Jabiri, på Thoralfs blogg. Ren islamist som har mage att påstå att han inte ens besökt någon moské, han har i själva verket aktivt deltagit, predikat osv. De verkar ha nästlat sig i alla partier i Sverige. Öppet eller hemligt. Förskräckligt.

  2. Det var ju ingen svensk s-politiker som sa detta och när det kom till socialdemokraternas kännedom så blev han struken.
    Det var till och med mannens landsmän som framförde vad mannen sagt.

  3. Sverige har sedan länge styrts av en islamsk regering, men det tror inte de indoktrinerade sosse-väljarna tro på.
    De flesta som röstar på sossarna på Söndag har inte den blekaste aning om deras politik ( och inget annat partis heller ) utan dom röstar på det parti som släkten har röstat på sedan början av 1900-alet.

Kommentera