Socialdemokrat dömd för 50 brott sedan 2003

VALET 2018. Den norska medborgaren André Bengtsson, född 1977, som ställer upp för Socialdemokraterna i Piteå kommun har dömts till fängelse i sammanlagt runt åtta år sedan 2003 för upp till 50 olika brott.

André hamnade först i fängelse sensommaren 2003 då han dömdes av Halmstad tingsrätt till tre och ett halvt års fängelse för sju olika åtalspunkter, däribland grov stöld, rån och narkotikabrott. Både pistolattrapper och amfetamin beslagtogs av polisen. André var vid brottstillfället på rymmen från ett norskt fängelse där han hade ungefär 100 dagar kvar att avtjäna. Enligt domen använde han sig av namnet ”Andre Larsen” i Norge och avvek under februari månad från anstalten.

Rånet handlade om att han tillsammans med en kvinna pistolhotade ett tältande polskt par och tog deras bil och värdesaker. Pistolhotet framkallade dödsångest hos offren.

Då åklagaren inte begärde utvisning till Norge och rätten inte heller krävde detta fortsatte André sin karriär inom det kriminella i Sverige. När han tjänat av fängelsestraffet och släpptes ut var det snart dags igen…

Läs vidare om socialdemokraten på Nya Tider…

– Pettersson är inte förvånad över att en socialdemokrat troligen är den mest dömde politikern i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Socialdemokrat dömd för 50 brott sedan 2003

 1. Målet för att öka ”Tryggheten” som Feministregeringen värnar om (not), är nog att välja in ngn i partiledningen som toppar med säg 100 brott, ”för sen kan vi bara bli bättre”

 2. kom i håg att han är anställd som verksamhetsutvecklare hos ABF i Norrbotten, sen hatar han andra genom att ha en viss t-shirt på sig
  det påstås att han inte ska ställa upp efter att han skämde ut sig i Piteå med tröjan på

 3. ”Järnrörsskandalen”, ”Brott och kopplingar till brott”, ”högerextremt”, ”nationalstiskt”, vad är nu detta? Det är några rubriker och citat ur det Vänsterextrema Vikipedia. Dessa uttryck används i beskrivningarna av vissa partier, ni vet säkert vilka. Alla andra partier, inklusive KPMLr (kallar sig nu Kommunistiska partiet) beskrivs objektivt samt utan redovisning av sin omfattande kriminalitet. Som sagt, inte ens KPMLr beskrivs som ”vänsterextremt”! KAN DET BLI VÄRRE?

 4. Sitter fortfarande här och skippar efter andan,sedan jag läste länken om alla dessa f.d. Socialdemokratiska parti-genossar som nu lever som mångmiljonärer !
  Tänk under alla år jag flackat runt kring klotet,för att tjäna till brödfödan.
  Då har dessa enbart behöva ringa en taxi,och åka till till sin riksdagsplats.
  Sitta av sina perioder,och sedan lämna all hederlighet bak sig !!!
  Missunnar ingen rikedom tvärtom även om det ibland sticker ut,när dessa propagandister för ”jobbarna”,tjänat sina slantar hos storkapitalisterna:
  https://www.expressen.se/nyheter/qs/bjorn-rosengrens-lyxliv-ager-villa-for-30-miljoner-och-tre-aston-martin/

Kommentera