Stäng

Lamotte: Våldet i Sätra, Gävle

BROTTSLIGHET. Igår gjorde Joakim Lamotte ett  reportage från Sätra i Gävle. Människor vittnade om hur ungdomsgäng har tagit över området och sätter invånarna i skräck. Föräldrar och deras barn blir misshandlade, hotade och sexuellt ofredade utan att få någon hjälp från samhället. Och de som begår brotten klarar sig utan straff.
Lyssna på dessa skrämmande vittnesmål och dela gärna reportaget så att det når ut till våra makthavare. Det är dags att de öppnar ögonen.

Lamottes Facebook

-Pettersson säger att inte ens Joakim Lamotte säger att det är invandrare som står för våldet men det är det och tänk på det när ni går och röstar, fundera på alternativen. Sveriges journalistkår borde skämmas över att inte rapportera om vad som sker i vårt land.

Läs gärna kommentarerna hos Lamotte…

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

Om Sätra, Gävle på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 reaktioner på “Lamotte: Våldet i Sätra, Gävle

 1. Ni som är passiva och vill inte se vad som händer. Vi som varnar för detta och vill ha ändring de kallar ni för rasister och nazister.
  Ni har den absoluta största skulden i Sveriges fall. Skäms

 2. Detta är ju en bild/Video,som visar sak samma i al l a landets städer/orter !
  Dit har det hittills kommit,frågan är om det vänder efter kl 18 på söndagkväll ? Annars är jag mer än oroad,för alla er yngre under 50 år.
  Sista chansen sen stängs butiken.

  1. Ja Björn,kan söka ge dig en bild från ett sådant Ghetto.
   Varje gång jag stiger utanför dörren tittar jag först i min Spion,om kusten är fri.
   Därpå med spänning om hissen fungerar (beroende av ett dåligt ben) Fungerar denna är nästa tanke,står bilen kvar eller är den uppbränd,saboterad eller i lindrigaste fall,rispad i lacken ?
   Om allt är OK snabbt in i åket och låser dörrarna. Först därefter kan man andas ut. Allt detta under dagtid.På kvällar undviker jag att lämna min lägenhet. Skulle jag möjligtvis vara bortbjuden och anländer hem i mörkret kollar jag minst tre gånger åt alla håll,innan jag låser upp dörren på min beg bil.
   All denna förändring har skett sista 10 åren !

 3. Detta och allt annat jäkelskap är givetvis jättehemskt för alla inblandade och hela samhället. Tryggheten blir bara sämre, i takt med såssarna´s ständiga skattehöjningar. Men muhammed-gängens betéende är trots allt egentligen inget konstigt. Det följer bara det historiska mönstret inför den egentliga invasionen. Befolkningen skall bytas ut. Islam och sharia skall införas. Quislingar finns det ju redan gott om bland sju-klövern och media. Hot, misshandel, våldtäkter, etc. är inte Målet för mussarna. Det är snarare Medlet för att knäcka oss så till den milda grad att övertagandet och islamiseringen går att genomföra. Allt detta är naturligtvis knappast okänt för våra landsförrädare, men de tycks ju, av någon outgrundlig anledning, tro att det betyder fortsatt makt till sittande regim. Etablissemanget har tydligen inte fattat att muhammed sitter och vässar knivarna för fullt. Medlöparna kommer garanterat icke att skonas. Sen blir det våran tur. Men vi har fortfarande chansen att stoppa galenskapen. Det kommer att svida, men vi måste !

 4. Fasansfullt att höra att en kvinna fick stora stenar kastat rakt på sin mage där hennes bebis låg,kvinnan fick smärta och värkar och måste uppsöka sjukhuset.
  Sveriges feministjunta med socialisten Löfven i spetsen är extremt kvinnofientliga tillsammans med hela sjukklöverligan som skapat och ökar på det mångkriminella monokuturella helvetet de tvingar på svenska folket.

  Här en intervju med professorn och forskaren Dr Bilyana Martinovsky.
  Mycket skrämmande att höra hennes berättelse om den häxjakt som bedrevs mot henne och startades på Stockholms universitet efter att hon börjat rota i varför det var så många våldtäkter i Sverige,det var 50 000 våldtäktsdomar under ett år,hon tyckte det var väldigt konstigt varför det bara var gangrape Sweden som la ut fakta om våldtäktsdomarna,ingen msm presenterade siffrorna och folket hade inte tillgång till fakta. kommunistiska nätverket # jag är här såg till att Dr Bilyana svartmålades som nazist och blev bannlyst från alla universitet i hela Sverige och kan inte bedriva sitt viktiga forskningsprojekt här. Dr Bilyana kan inte förstå varför man i Sverige förbjuder att lägga fram fakta om allla grova våldtäkter/gruppvåldtäkter som begåtts/ begås, Hon säger att varför vill man inte vill skydda kvinnor och barn från att bli våldtagna/gruppvåldtagna i Sverige,och att detta borde vara stora rapporter och skriverier om.
  Ja nu vet ju vi vakna att Sverige styrs av kriminella för kriminella ,brottsparadiset på jorden är tyvärr Sverige.Bara svenska folket kan rösta bort sjukklöverligan som älskar våldtäktsmän och alla grova brottslingar från världens mest dysfunktionella länder.

 5. Polisen har stort arbete med att lagföra Petterssons lånade fotografi. Med fördelen att det kan skötas i lugn takt vid skrivbordet. Man slipper ge sig ut i farliga områden och möta hotfulla skrikande kränkta personer som anser sig oskyldiga och berättigade till skadestånd på grund av polisens trakasserier.

 6. Den här videon talar för sig själv,beviset på att Afs behövs i Svea rikes riksdag.Upploppsstämning i Nyköping när Afs håller sitt torgmöte där.Polisen låter ligisterna hållas och störa hela mötet,så många poliser som bara står rakt upp och ner och låter invandrargängen och vänsterextremisterna hållas,Kasselstrand blir spottad rakt i ansiktet av en framrusande utlänning utan att polisen ingriper.Rättsvidrigt minst sagt.

 7. TACK LÖFVEN…DU HAR TILLFÖRT DET HÄR LANDET SÅ MYCKET….MÅNGKULTUR….MITT EUROPA BYGGER INGA MURAR….
  FY FAN !!! 🤮😡

  Hela Sverige berättar om det sjuka som 7-klövern och nu främst Löfven varit med och bidragit till.

  VILL NI HA FORTSATT ÖKNING AV DETTA SOM SOCIALDEMOKRATERNA VÄRNAR SÅ MYCKET OM, SAMTIDIGT SOM DE SPOTTAR SVENSKARNA I ANSIKTET !?!

  LÅT VAL 2018…BLI ETT STOPP FÖR IDIOTIN OCH FRAM FÖR ANSVAR OCH FÖRSTÅND.

  DET ÄR DU SOM VÄLJER !!!

  1. Börja från början och uttryck ditt ogillande mot Reinfeldt i första hand, det var han som skulle hämnas på de som röstade på SD genom att öppna gränserna. Löfvén är en skitstövel, men han fick ärva problemet av Alliansen. Han har inte gjort nått för att förbättra sakernas tillstånd, men han är inte ursprunget.

   1. Till Peter Kostin:

    Bara en idiot gör exakt samma misstag om och om igen, och förväntar sig olika resultat.

    Att Reinfeldt ville bidra med ökad konkursen om jobben, och därmed lägre löner…fick han att regera för detta,(”normalt” moderatiskt tänkande), men sen att han inte räknade med att de han tog hit, inte vill jobba, det förstod han inte.

    Att Löfven gör samma misstag efter 8-år av borgligt styre, vittnar ju att Löfven inte besitter det som behövs för ett ”normalt” agerande.
    Bara en idio…….

    Att sen skylla på andras sjuka agerande, och säga att Löfven ärvde detta, gör ju detta än sjukare.
    Fråga:
    Om du märker att nån har gjort dig förkylad…går du då och fortsätter att bada i isvakar, och skyller på andra, eller försöker du stoppa din förkylning? 🙄

 8. Sätra i Gävle ytterligare ett multi kulti område att lägga till alla andra. Verkar inte så trevligt att bo där.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: