Vi behöver ett samhälle där alla bedöms på grund av vad de gör…

BROTTSLIGHET. Vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt blir rasande när det här fotot sprids. Det är från Järvaveckan 2018 med Sjöstedt och den afghanske Ung i Sverige-aktivisten Arif Moradi. ”Vi behöver ett samhälle där alla bedöms på grund av vad de gör och hur de är men inte på grund av deras namn/efternamn”, sade Jonas Sjöstedt till Arif Moradi som är dömd för att ha sexofredat ett barn…

Läs om Arif Moradis äventyr på bloggen…

Bild från Politikfakta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Vi behöver ett samhälle där alla bedöms på grund av vad de gör…

 1. Jonas har inget flashigt efternamn. Jonas gillar att softa i New York för andras pengar. Jonas tycker om kommunismen. Jag bedömer att Jonas är en hycklande pajas.

 2. kan bara hålla med Jonas för omväxlings skull, Bli bedömd för vad man gör och hur man är, är rättvist och bra MEN då blir det dåligt med lön och belöning till vänsterblivna som Jonas och hans fotsoldater som Eva med flera.

  • Ps
   Vilken läkare undrar säkert många !
   Var med på SR v-norrland och därmed så törs jag lägga ut detta så
   att alla kan se vem som ”nassesvärtas”, han finns även på twitter om någon vill läsa hans ”inlägg”.

  • Det kommer säkert att bli bättre nu när det ligger ett förslag från KD att lönerna skall fördubblas för sjukvårdspersonal på landsbygden.
   Det kommer givetvis att bli så att storstadsläkare kommer att söka sig till landsbygden och ingen vill jobba i stan för halva lönen.

Kommentera