Moderat somalier: ”Det är vita som cyklar”


VALET 2018. Den moderate riksdagskandidaten Ismaiil Mahamed Mahamuud från Somalia misshandlade och hoppade på sin systers mage för att hon ville ”bli svensk” och lära sig cykla. ”Det är vita som cyklar”, hävdade riksdagskandidaten.

Systern utvisades från Sverige medan den kriminelle moderaten fick stanna kvar. Är det här rätt värdegrund, Ulf Kristersson..?

Läs mer på Samnytt…

-Pettersson säger att Mahamuud är dömd fyra gånger för misshandel av sin syster. Det är gamla saker, från 2005, frågan är tycker jag varför han inte utvisades då?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “Moderat somalier: ”Det är vita som cyklar”

 • Tanten

  Hade han varit SDare hade han fått kicken,

  Gilla

 • Björn

  Har David Baas skrivit något om detta? Nej jag tänkte väl det. Den mannen är vad jag skulle kalla en fullblodsidiot.

  Gilla

 • ruben

  Att hoppa på sin systers mage i ilska kan vara normal vardag bland dem, som har föräldrar, som är kusiner med varandra. Det riskerar bli den typen av mentala brister har jag läst. Hur, som helst undrar jag hur han höjer anseendet för riksdagen. Och andra sidan har han ett visst våldskapital att skrämmas och hota med.

  Gilla

 • Varpskar@hotmail.com

  Fängelse straff.minst 5 år.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Har han lärt sig cykla sedan dess? Har han körkort och bil? Kan han åka tunnelbana, buss, båt eller tåg? Hur känner han inför flyg? Kan han simma? Kan han vissla, jonglera, sjunga eller dansa, kan han kicka en fotboll? Gillar han Sverige, trivs han, respekterar han svenskar? Gillar han Ulf, kan han partiprogrammet, gillar han demokrati? Vilka färdigheter och preferenser har han utvecklat sedan 2005? Tycker han om sin syrra, med eller utan cykel?

  Gilla

 • Danne

  Det är många saker som de ”vita” gör. Försöjer invandrare t.ex. han har säkert blivit försörjd av dessa under sitt liv. Han borde lägga sin energi på att arbeta tillbaks de pengarna.

  Gilla

 • Kurt

  Vi hade nog haft mer nytta utav systern istället för hennes kriminella broder.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: