Moderat somalier: ”Det är vita som cyklar”

VALET 2018. Den moderate riksdagskandidaten Ismaiil Mahamed Mahamuud från Somalia misshandlade och hoppade på sin systers mage för att hon ville ”bli svensk” och lära sig cykla. ”Det är vita som cyklar”, hävdade riksdagskandidaten.

Systern utvisades från Sverige medan den kriminelle moderaten fick stanna kvar. Är det här rätt värdegrund, Ulf Kristersson..?

Läs mer på Samnytt…

-Pettersson säger att Mahamuud är dömd fyra gånger för misshandel av sin syster. Det är gamla saker, från 2005, frågan är tycker jag varför han inte utvisades då?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Moderat somalier: ”Det är vita som cyklar”

  1. Har David Baas skrivit något om detta? Nej jag tänkte väl det. Den mannen är vad jag skulle kalla en fullblodsidiot.

  2. Att hoppa på sin systers mage i ilska kan vara normal vardag bland dem, som har föräldrar, som är kusiner med varandra. Det riskerar bli den typen av mentala brister har jag läst. Hur, som helst undrar jag hur han höjer anseendet för riksdagen. Och andra sidan har han ett visst våldskapital att skrämmas och hota med.

  3. Har han lärt sig cykla sedan dess? Har han körkort och bil? Kan han åka tunnelbana, buss, båt eller tåg? Hur känner han inför flyg? Kan han simma? Kan han vissla, jonglera, sjunga eller dansa, kan han kicka en fotboll? Gillar han Sverige, trivs han, respekterar han svenskar? Gillar han Ulf, kan han partiprogrammet, gillar han demokrati? Vilka färdigheter och preferenser har han utvecklat sedan 2005? Tycker han om sin syrra, med eller utan cykel?

  4. Det är många saker som de ”vita” gör. Försöjer invandrare t.ex. han har säkert blivit försörjd av dessa under sitt liv. Han borde lägga sin energi på att arbeta tillbaks de pengarna.

Kommentera