Politisk apartheid: Vill inte ha SD-väljare på krog i Oslo

DISKRIMINERING. Restaurangen The Broker på Majorstua i Oslo har gett sig in i den svenska valkampanjen. Före valet på söndag i Sverige har Sverigedemokraterna ett stöd på cirka 20 procent i opinionsmätningarna. Det motsvarar 1,2 miljoner svenskar. 

På The Broker tycker de att att Jimmie Åkesson ska få så få röster som möjligt.

-Pettersson misstänker att den ”reklamen” kan stå restaurangen dyrt. De riskerar att förlora mängder med kunder när de påstår att de ”älskar alla” men utesluter stora grupper svenskar och troligen norrmän…

Länk

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Politisk apartheid: Vill inte ha SD-väljare på krog i Oslo

 1. Kan vi inte ens slippa sådan här ren och skär mobbning ens utomlands nu.
  Jag gillar Norge men The Broker i Oslo ingår nu i min bojkottslista.

 2. De här två brandos-gossarna är väldigt naiva med sin uppmaning.
  Det var det sämsta jag sett vad gäller negativ marknadsföring!

 3. Glömde nämna.
  Eftersom man inte får diskrimnera i Sverige, så får man inte skriva utomnordiska… keep on walking!! Men man får tydligen diskriminera efter politisk åskådning. Inte enligt lagen antar jag, men i realiteten blir det så eftersom polisen inte bryr sig.
  Tröttsamt att betala skatter och se andra glida förbi samtidigt som de lever på ens egna inkomster. Det är därför jag röstar på SD, idioter är samma oavsett etnicitet och ursprung. Men när vissa behandlas som ”untouchables” trots att de är kräk, då har de inget här att göra.

 4. The Brokers ägare bör för den sakens skull inte vara välkommen in i Sverige heller. Ett omedelbart inreseförbud bör tillämpas för såna som han.

 5. Det är tydligt vilka som inte kan skilja på verklighet och fantasi. Att rösta på SD innebär inte att man vill kasta ut alla invandrare, utan att Sverige bör föra en balanserad politik där inte svenskar heller utsätts för Brandos mångkulturella lekstuga.

  De som kommer hit bör, precis som mig och alla jag känner, uppföra sig enligt svenska lagar och se till att de inte ligger samhället till last.
  Jag vet inte vad Brandos skor är för nåt, men det ligger nära till hands att tro att de fikar efter vänsterextremister! Då bör de ladda med näbbkängor.

 6. Det får mig att tänka på fjollorna från skoföretaget Brandos. Dom gick i konkurs, tack och lov.

Kommentera