Mordförsök på mellanstadieskola


TRYGGHET. Två elever knivskurna på mellanstadieskola, skrev vi tidigare idag. Tidigare kallades attacken grov misshandel, nu har åklagaren ändrat till mordförsök. Både offer och gärningsman är mellanstadielever. Alltså i en ålder av 10-13 år.  

För i helvete Stefan, du har lovat att valet ska handla om trygghet men gapar om höjda skatter, sänkta skatter, privatiseringar, offentligt och allt annat möjligt skit.

Men valet handlar om trygghet Stefan. Varför i helvete försöker mellanstadieelever mörda varandra med kniv. Vakna Stefan!!!

Råslätt och Råslättsskolan är Jönköpings Rosengård, det du kallar mångkultur Stefan.

-Pettersson blir sällan upprörd men nu är det på gränsen. Barn försöker mörda varandra och du ljuger och snackar skit Stefan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


6 responses to “Mordförsök på mellanstadieskola

 • Hasse

  En ny industri öppnar upp..
  Skyddsvästar i storlek från förskola till mellanstadiet…. Herregud vart slutar det??

  Gilla

 • ruben

  Tryggheten tycks ofta gälla invandrade kriminella, som sysslar med bilbränder när de är missnöjda. Blir du brottsoffer i Sverige har du gjort fel val. Så uppfattar jag regeringens tystnad om problemen. Jag håller med Pettersson om upprördheten. Det är inga tillfälligheter att 12-13-åringar försöker mörda sina ”skolkamrater” på sin skola. Det räcker nu. Vilka fantastiska överlägsna lärare skulle hindra det och var finns dom? Det måste erkännas att Sverige är fullt. Det finns inte tillräckligt med nödvändiga resurser kvar. Sluta bygga ett samhälle där barn försöker mörda andra barn på skolorna.

  Gilla

 • The proud swede

  Stefan har alltid ljugit och snackat skit och kommer förmodligen alltid att göra det….välj rätt på söndag!

  Gilla

 • Eva-Marie

  Återvandringsturnén har valfinal i Kungsträdgården 12:00-15:00

  Tack alla ni missanpassade invandrargäng som har försökt störa våra möten, tack tack tack för reklamen……… ni har visat varför vår återvandringspolitik är så viktig……”

  Alla till Kungsan!

  Gilla

 • jr

  Mest skrämmande är att det verkar som att gärnings”mannen”,pojken, verkar ha planerat detta en längre tid,beställt en specifik mask från en butik, samt lagt ut allt om detta på bl.a sitt Instagram-konto.
  VAD ÄR DET FÖR FÖRÄLDRAR SOM INTE HAR KOLL PÅ SÅNT HÄR?
  Killen är för i helvete 12 år!
  En åthutning och hemarrest i första skedet och kontakt med barnpsykiatrin i andra skedet.
  O alla som ens tänker jämföra med dådet i Trollhättan,lägg ner. Det här är en gangsterrap-avgudande babbeunge som av bilderna att döma tror sig leva ett gangstaliv i ghettot i Detroit eller New York. Alltså resultat av brist på sund uppfostran, slappa föräldrar, slöa lärare .
  Och det viktigaste av allt: vad tror ni kommer hända med honom? Japp, mycket riktigt,inte ett skit. Möjligen samtal med en batikhäxa på soc några gånger, inget mer. Men, dom ungarna som blev stuckna kommer också från våldsbejakande kränkhetskulturer, vilket innebär att vedergällning kan väntas ske .
  Inom kort är det mellanöstern i miniatyr i Råslätt med omnejd med knivdåd och skottlossningar.
  Grattis alla svenskar som röstat för detta.
  KÄNNER NI ER TRYGGA NÄR LILLE SVEN OCH LISA GÅR TILL SKOLAN?

  Gilla

 • SverigeEuropaVärlden

  Helt rätt att Råslätt är Jönköpings Rosengård, har bekanta som bor i den statsdele.

  Och det är hög arbetslöshet, gängkriminalitet och mycket hög andel invandrare.

  Invandrare śom har svårt att assimileras in i vårt svenska samhälle, och Råslätt är på god väg att bli en sk. nogo-zon

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: