En miljöskandal utan dess like

En ny miljöskandal av galaktiska mått är under uppsegling. Det ända konstiga med den ur Svensk synpunkt är väl att MP-skojarna ännu inte uppmärksammat den.

Men dom kanske har häcken full med att försöka att hålla partiet över 4% spärren, nu när både sälarna och isbjörnarna sviker!

Läs om detta upprörande miljösvineri, tex HÄR o HÄR

Vilken jävla skandal, folk spolar ned sina engångs-kontaktlinser i toaletterna, så hamnar dom i reningsverk o så småningom på nån åker som gödning o delar kan sedan följa med regnvatten ut i havet o ställa till med allehanda förtret.

Med stor säkerhet så eldar kontaktlinserna på den ”globala” med ett par tre grader, o dom är absolut inte bra för isbjörnarna.

Risken är också stor att korallreven kommer att helt försvinna på grund av att de kommer att täckas av meterdjupa lager av kontaktlinser.

Den ena av referenserna har räknat ut att det är ca 20 ton kontaktlinser som årligen spolas ned i toaletterna världen över, den andra får ihop det till 200 ton! Skit samma vilken som har rätt, klimatet är hotat!

Videon nedan visa kontaktlinser i karibiska havet, eder FjärranÖsternRedaktör tycker sig dock se ett o annat sugrör också!

Här har ju MP ett het grej för att rädda sig kvar i riksdagen o dessutom rädda världen.

Å du statsminiministern, hur är det med han ”der führer ”, ja han du brukade kalla Nazist. Han syns ju alltid med glasögon, men visst kan man dra till med att han använder kontaktlinser när ingen ser det, o naturligtvis så spolar nazistsvinet ned dom i toaletten.

Sanningen är ju en sällsynt gäst i det socialdemokratiska partihögkvarteret.

 

De stora  frågorna återstår dock:

Hur mycket måste bensinskatten höjas ?

Hur mycket måste flygskatten höjas?

Tillåt endast engångslinser av återvinningsbart material, lagstadga om återvinningsbara ”returlinser” tillverkade av returpapper.

Hur många fler miljarder behöver Sverige subventionera elcyklar med för att miljökompensera för miljökatastrofen med kontaktlinser?

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “En miljöskandal utan dess like

 1. Att folk spolar ner bl. a. kontaktlinser är naturligtvis inget att raljera över, det är ett oskick, liksom alla fimpar som slängs med skogsbränder eller annat som följd för att inte tala om alla dessa utspottade snuspåsar, det finns en behållare på locket för utsugna påsar. Men när den stora massan lever efter devisen ”vem bryr sig” så har vi olösliga problem.
  Om folk vore lite mer lika Ove i filmen så hade vi en bättre värld.


  • kontaktlinserna i haven små, kan lätt
   liknas med ”en kiss i Kattegatt” jäm-
   fört mä alla Linser i alla Värdens hav,
   samtliga linser skadar max lika mkt
   som en (1) afrikan gör, av de många
   tusentals som flyter omkring nu och
   förpestar det en gång mycke vackra
   Medelhavet…som nu ist antagit en
   mer gråsvart geggamojja …den mkt
   vackra Ljusblå böljorna ar ett minne
   blott 😜

Kommentera