Statsminister Löfven ljög i gårdagens partiledarutfrågning

VALET 2018. I går vart det partiledarutfrågning i TV4. Deltagare var Stefan, Löfven (S), Ulf Kristersson (M), Gustav Fridolin (MP) och Ebba Bush Thor (KD). 

Statsminister Stefan Löfven (S) var övertygad om att EU kommer att enas om gemensamma migrationsregler.

– Det är viktigt för Sverige att EU får gemensamma regler. De allra flesta kommer man snart överens om, sa Löfven.

Enligt Löfven är det fördelning av migranter som är knäckfrågan, men han upprepade flera gånger att han är övertygad om att EU kommer att enas om gemensamma regler.

Löfven sa också att situationen i Sverige 2015, när regeringen hastigt skärpte sin migrationspolitik, inte var hållbar. – Vi börjar få ordning och det gäller att hålla i det, sa Löfven som också påstod att Sverige nu ”befinner sig på EU:s miniminivå”.

-Pettersson tycker det är otroligt att en statsminister kan stå oemotsagt i TV och blåljuga när Löfvens stängda gränser innebär ett nytt Malmö på fyra år.

Migrationsverket

Antal beviljade asylansökningar per 10.000 invånare. Tabellen från 2018-04-12. Som ni ser ligger Sverige c:a tre gånger över snittet i EU-28.

Tycker ni att vi ska ha en statsminister som blåljuger för svenska folket så rösta på Stefan Löfven och socialdemokraterna. Annars fundera över alternativen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Statsminister Löfven ljög i gårdagens partiledarutfrågning

 1. Svetsaren är lik Nixon. När han kliar sig på hakan så talar han sanning när han kliar sig i håret talar han sanning men när han öppnar munnen så ljuger han.

 2. Lögnen/-rna har fått flera ansikten, vilka? titta på ett gruppfoto av nuvarande KalleAnka Regering, ’nuf said. 🙁
  Mvh/TJ

 3. Utfrågningen igår var trist. Eller också är det så att jag är innerligt trött på en ny ”HYCKLARNAS AFTON” i tv. Suck….
  Jag längtar att VAKNA med GLÄDJE i SVERIGE när SD VUNNIT VALET!

 4. UtlL 5 kap. 25 § Regeringen får meddela föreskrifter om att uppehållstillstånd inte får beviljas för övriga skyddsbehövande enligt 4 kap. 2 a § om det behövs därför att Sveriges möjligheter att ta emot utlänningar har blivit begränsade.

  Carlsson och Lööw drog i nödbromsen 1989 då 20 000 turkbulgarer sökt asyl under ett halvår. Bildt och Westerberg upphävde detta efter riksdagsvalet 1991. Att inte Carlsson återinförde det efter riksdagsvalet 1994 är en historisk dumhet som kostar svenska folket enorma belopp och mänskligt lidande.

 5. Det är inte sant att polen har tagit emot så lite Invandare .
  De har tagit emot många från ukraina o balt staterna . Men där är en stor skillnad de jobbar. De ber inte fem gånger om dan

  ”Utarmad av staten svensk född fattig pensionär”
  Detta förtryck av staten, Skam över dig Lövèn

 6. Han Ljuger alltid, , hans svamlande är pinsamt att höra på,
  men det är precis som att han inte ens förstår sin egen
  begränsning, sen hans joller om SD som ett rasistiskt parti
  är löjeväckande, han är ledare för ett parti som i hundra år
  sysslat med människoförnedrande experiment, då är det
  inte trovärdigt att slänga dessa epitet på andra partier!

  4 år till med den katastrofen blir spiken i kistan för landet,
  för han skiter totalt i Svenska folket, han har sålt sig till
  globallist maffian precis som Annie Lööf, och dom är
  farliga för landet!

Kommentera