Löfven är väldigt generös och beredd leda koalitionsregering

VALET 2018. Socialdemokraterna står till förfogande för att leda en koalitionsregering, om inget av blocken får egen majoritet. Det skriver statsminister Stefan Löfven (S), enligt Dagens Industri. 

”Alternativet är att ge makt till Sverigedemokraterna, ett rasistiskt parti med nazistiska rötter. Det kommer jag aldrig att medverka till”, skriver Löfven och fortsätter: ”Vi socialdemokrater kommer inte att samarbeta med eller göra oss beroende av Sverigedemokraterna”.

-Pettersson noterar att herr Löfven är ”väldigt” generös. Antingen får socialdemokraterna makten eller så är alla andra rasister med nazistiska rötter.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Löfven är väldigt generös och beredd leda koalitionsregering

  1. Den sista Sovjetstaten är på väg att försvinna bara väljarna ser igenom valfläsket som slängs in i stora stycken av sossarna.
    Tyvärr blir det svårt att få ihop en stark regering eftersom både M och de andra i alliansen inte vill vårt lands bästa och samtala med SD. Ett tänkbart scenario SD 24,3 M 19,5 och KD 6,5 =50,3% .

  2. ”Korvgubben” Stefan har lurats tillräckligt. Dags att ställa in skorna nu.

    Minns denna mandat periods sosse-styre och framförallt parodin med DÖ, efter förra valet.

  3. Löfven är besatt av maktbegär, och talar som en diktator,jag hoppas att detta vidriga Sosseri imploderar i valet.

  4. Har ni förstått, eller..?? Sossarna med Löfven vill ha statsministerposten oberoende av valresultatet. Rösta bort honom, om (S) skulle få 22-23% får han nog gå tämligen snart….

  5. NEJ,NEJ,NEJ.Vem som helst,inte han.Världshitoriens sämsta statsminister.Rösta på valdagen ,rösta bort käbbel människan.Att han inte avgåt för länge sedan.Han är en mänskligt katastrof.

  6. Är övertygad om att sossarna hamnar under 20%. Moderaterna får nöja sig med 11-12%. Däremot kommer SD att kamma hem storpotten !

Kommentera