Syrisk invandrare bakom trippelmordet i Västra Frölunda

BROTTSLIGHET. Natten mot söndagen hittades en kvinna och två små barn döda i en lägenhet i stadsdelen Frölunda i Göteborg. Kvinnans man och pappan till barnen greps och anhölls senare misstänkt för mord efter att själv ha larmat polisen om vad som inträffat.

Från Sveriges ambassad i Jordanien. Foto Simon Paulin

Mannen har erkänt att det var han som som tog livet av kvinnan och deras två barn som är i förskoleåldern. Ingen ytterligare person tros ha befunnit sig i lägenheten när brottet begicks.

Polisen har inte offentliggjort några uppgifter om på vilket sätt kvinnan och barnen bragts om livet eller om mannen uppgett något motiv till brottet.

Familjen var från Syrien.

– Pettersson säger att det är en tragedi som trots att vi inte vet motivet tyder på att Sverige inte är det bidragsparadis som det framställs i annonser utomlands…

Läs mer HÄR. 

Bild från Sveriges ambassad i Jordanien. Foto Simon PaulinAnn-Sofi Rosenqvist

Svenska ambassader utomlands gör reklam, bland annat i arabvärlden för att flytta till Sverige med argumenten nedan, givetvis finns informationen även på arabiska.

 1. Särskild vård för blivande mammor
 2. Mycket lång, betald föräldraledighet
 3. Jämställdhet
 4. Barnbidrag varje månad
 5. Gratis skola
 6. Nästan gratis sjuk- och tandvård upp till 20 års ålder. Därefter små belopp och högkostnadsskydd.
 7. Gratis offentliga resor med barnvagnar
 8. Barnlitteratur gratis på bibliotek
 9. Gratis offentliga utrymmen
 10. Lön när du är hemma med sjuka barn

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Syrisk invandrare bakom trippelmordet i Västra Frölunda

 1. Fruktansvärt att ta del av, han måste lida av en allvarlig psykisk störning och det lär nog p7:an och den efterföljande p12:an visa, det är jag helt säker på.

  Det har fullständigt brustit för mannen och det faktum att han försökte ta sitt liv också,det visar på desperation och psykotiska inslag.

  Kommer troligtvis dömas till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning, det vågar jag slå vad om, vilken hemsk historia detta är! Dränka sina egna barn alltså!

  Vi ska inte ha in sådant här folk i vårt land, det räcker väl med den brottslighet som vi redan har!?

 2. Lille pellejönsen fortsätter sitt arbete för Sveriges undergång. Nu från Jordanien. Det är ofattbart! Vi har inte ansvar för jordens alla muslimer. Men nu står det tydligt och klart. Politikerna döljer inte längre sitt hat till svenskar och sin fanatism. Jordanien är ett bra land att leva i, pensioner finns. Så varför ska vi ta hand om människor från fredliga länder? Menaländerna behöver utveckling, Sverige blir bara islamiserat med massinvandringen.

 3. Våra Ambassader ska väl för he****e göra reklam för vad vi kan sälja och inte med bilden av ett nordiskt El -Dorado locka hit utgifter. Men så långt har det gått men faktiskt inte att undra på, när nomenklaturan skickar dit en avdankad politiker, Liberal dessutom.

 4. Vilka grupper vill man nå och når genom att tala om i 10 punkter att ”allt är gratis?” Förstår inte de flesta att ”någon” måste betala i slutändan, det är kanske det som så käckt beskrivs med att ” swedish income taxes are high- granted”. Lockar man a r b e t s k r a f t med det??

 5. De tio uppräknade förmånerna är förstås avsedda för svenskarna och de bekostas av svenskarna.
  Avsikten kan aldrig ha varit att locka till sig bidragstagare från hela världen.

Kommentera