Aftonbladet har inga problem med att visa misstänkta på bild med namn och ålder

VALET 2018. I Boden har nationalistiska Nordiska motståndsrörelsen fått tillstånd att sätta upp ett valtält och kampanja fram till valet nästa söndag. Enligt lokala medier har det varit bråkigt vid flera tillfällen de senaste dagarna.

På lördagen deltog 16-årige River i en protest mot NMR. Utanför ett valtält uppstod sedan tumult, enligt Aftonbladet.

-Pettersson noterar att Aftonbladet inte har några problem att visa bild på Bo Nilsson, 71, fullmäktigekandidat för NMR, men vi får inte veta vem River är eller vad han gjorde för att Nilsson misstänks för att ha misshandlat River. Jag tror inte för en sekund att 16-åringen är oskyldig och fick stryk utan anledning men det får vi naturligtvis inte veta i Aftonbladet eller se några bilder på motdemonstranterna. Aftonbladet berättar heller inte vilka som bråkat utanför NMR:s valtält de senaste dagarna.

Fjällsjö Nyheter skriver om vilka som bråkar i Boden

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Aftonbladet har inga problem med att visa misstänkta på bild med namn och ålder

  1. Jag har ingenting till övers för NMR men någon djävla ordning får det ju vara.
    Bara för att han är svensk så skall han visas på bild och hans namn skall publiceras i tidningen, men den där muhammedanen som är den egentliga boven får vi inga uppgifter om. Om sanningen skall fram så har det f.d. Sverige blivit muhammedanskt på grund av att vi har en muhammedansk regering och samtliga dagstidningar i f.d. Sverige drivs av muhammedaner idag.

  2. Beviset för att NMR nästan aldrig begår lagbrott är att det finns NMRare i frihet. De är extremt påpassade av både SÄPO och rättsväsendet och media. Om det finns någon juridisk möjlighet alls så sätts de i fängelse.

  3. Det börjar bli omöjligt att förstå att någon överhuvudtaget kan köpa en tid ing som Aftonbladet.

  4. Erica Larson, har jag för mig hon heter, är anställd av SVT och har samtidigt ett bolag som gör filmjobb åt SVT, vilket genererar miljonvinster. Hon är alltså mångmiljonär och bor i en mångmiljonvilla. Erica L är uppenbarligen en av de ledande i det extrema ”vänsterextrema” Trotskistpartiet. M a o kan man inse att SVT via Erica L:s bolag ekonomiskt finansierar Trotskistiska terrorister i Sverige.

    Exemplet ovan är inte det enda, där SVT/SR ekonomiskt finansierar vänsterextrema grupper och där ledande inom grupperna är anställda av SVT/SR. Tag ex nätverken runt #meetoo, #jagärhär m fl. Nu skall alltså skattebetalarna skjuta till 8,5 miljarder kronor till ett Public Service allt färre vill ha. Frågan är hur många 100 miljoner som korruptivt kommer att slussas över till extremvänstern och militanta salafister?

Kommentera