Röda faran fick flytta sig i Oxelösund, tyvärr inte tillräckligt långt

VALET 2018. På Järntorget, i folkmun kallat Röda torget, i Oxelösund pågår valarbetet bland olika partier. Det vänsterblivna Röda gänget fick häromdagen flytta på sig, de hade med tillstånd från någon kommuntjänsteman parkerat intill ICA:s fasad trots att säkerhetsavståndet är 8 meter. 

Nåväl, efter tillsägelse av Räddningstjänsten är den röda vagnen flyttat. Tyvärr inte tillräckligt långt. Den borde ha flyttats långt utom synhåll.

I Oxelösund finns en del människor som flytt från Ungern 1956, Tjeckoslovakien 1968, från Polen, från Vietnam och från andra kommunistiska ”paradis” som inte är så glada att se kommunister stå och göra reklam för ett system som mördat betydligt fler människor än nazismen och ett parti som till om med lierade sig med Hitler.

-Pettersson tycker det är ofattbart att en enda människa kan tro på ett system som gett så orsakat så mycket lidande över hela världen och fortfarande gör i exempelvis Venezuela och Nordkorea. Skrikvänstern verkar aldrig lära sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Röda faran fick flytta sig i Oxelösund, tyvärr inte tillräckligt långt

 1. Att vissa är efterblivna råder inget tvivel om. Det fanns två renodlade nazistiska partier på 30 talet i Europa, Svenska Socialdemokratiska Arbetarpartiet och Tyska Nationalsocialistiska Arbetarpartiet. Det tyska partier försvann 1945, det svenska finns kvar. Kina började avskaffa kommunismen 1978, sedan länge är den borta, och nu går det bra för landet.

 2. En sådan nyhet får inte plats dagens PK-organen…När jag i morse ögnade över landets blaskor,upptäckte jag följande nytt:
  Misstänkt våldtäkt i Sthlm. Misstänkt mord i Angered..en gripen.Död hittad på strand-misstänkt mord.En kvinna o. två barn hittade döda-mördaren ringde polis,Våldtäkts-misstänkt släppt. Samt slutligen ” Löfvén tänker inte samarbeta med SD” !!
  Detta enbart nattens händelser,i denna ”världens mest humana stat”……

 3. Penselmålad gammal murken husvagn .. ser ut som något de hämtat på soptippen.

  Jaja det är helt i linjen med deras politik som dom också hämtat på historiens soptipp.

 4. Jonas Sjöstedt : Stalin-kramare, Lenin-kramare, Mao-kramare, Pol.pot-kramare, Hamas-kramare, Venezuela-kramare, f.d. Hitler-kramare, Anarkist, Kommunist, Bilgrillar-entusiast, Valfusk-beskyddare, etc. etc. Detta stolpskott har då mage att kasta skit på Jimmie i varenda debatt. Jonas händer dryper av blod, medans SD aldrig har varit insyltade någonsin. Kanske dags att ge den lismande smilfinken tillbaka lite av hans egen medicin i kommande debatter.

 5. Sorgligt att Sverige har förändrats så dramatiskt, från att som jag alltid uppfattade landet, ett land där vi arbetade tillsammans män och kvinnor över klassgränserna, för att kommande generationer skulle få det lika bra eller bättre,- verkar vara bortglömt.
  Är det så att vi tar allt för självklart, märkligt i så fall , vi måste anstränga oss för att verka tillsammans, inget sker gratis.
  Kanske är det som Julia Caesar skrev i en av sina krönikor , ”vi är fredsskadade”. ( står inte i den här krönikan)
  https://juliacaesar.blog/2018/09/01/skrikvanstern-ater-sig-sjalv/

  • Varför inte låta Afrika försvinna ut i periferin istället för Europa och Sverige framförallt Jag och flera miljoner SVENSKAR vill ha vårat land kvar så vi har inget emot att vi skickar ut alla invandrare som inte har ett jobb och en bostad och kan försörja sig själva.
   Skicka tillbaks dom dit som dom kom ifrån UTAN ATT BE OM LOV FÖRST.

Kommentera