Dagens David Baas om SD

VALET 2018. Idag fortsätter Expressen och David Baas sitt korståg mot Sverigedemokraterna. Nu tar herr Baas upp en historia från Almedalen 2015 som tidigare varit känd. 

David Baas intervjuar Jörgen Fogelklou i Expressen/GT

SD:s toppnamn i Göteborg, Jörgen Fogelklou, hotade efter Almedalen 2015 att ”skalla ner” en partikamrat.

”Jag kommer att slå ihjäl dig, vad du än gör”, säger Fogelklou.

Mannen som blev hotad polisanmälde först Fogelklou men drog sedan tillbaka anmälan för att han inte ville skada partiet.

– Det här har inget att göra med att det var en partikamrat. Det var en helt privat grej, säger Fogelklou till Expressen.

-Pettersson var inte med och vet inte vad som hände i Almedalen 2015, men jag misstänker att det var sprit med i bilden och det som eventuellt var en nyhet 2015 är ointressant idag för alla utom Expressen som sänker sin trovärdighet ytterligare om det nu går…

Om David Baas, mannen som gjort karriär på att skriva skit om SD, på bloggen…

En neutral och opartisk löpsedel publicerad valdagen den 19 september 2010 som Anna Dahlberg låg bakom.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

14 thoughts on “Dagens David Baas om SD

 1. Jag förstår inte varför man är främlingsfientlig när man inte vill att det ska komma obegränsat med människor man inte känner som ska leva på min bekostnad?
  De som är den humanistiska stormakten kan bekosta det själva och inte använda mina pengar.
  Tänk vad lätt det är att vara hjälpsam med andras pengar!

 2. S fokuserar på SD:s brister i valspurten.
  Socialdemokratisk kvintett i Botkyrka: Civilminister Ardalan Shekarabi, försvarsminister Peter Hultqvist, utrikesminister Margot Wallström, statsminister och partiledare Stefan Löfven och finansminister Magdalena Andersson

  Ett exempel:

  SD vill lägga om det kommunala utjämningssystemet, vilket skulle drabba mindre välbärgade kommuner, säger Stefan Löfven.

  De två största av ”de minst välbärgade kommunerna” som tar emot kommunalt utjämningsbidrag är de båda sossestyrda kommunerna Göteborg, som erhåller c:a 2,6 miljarder kr årligen och Malmö, som erhåller c:a 4,8 miljarder kr årligen.

  Dessa skattepengar måste skattebetalarna i övriga kommuner i landet bidra med för att undvika konkurs för Göteborg och Malmö.

  Malmö – Södra Sveriges största slukhål

  https://4.bp.blogspot.com/-emcBAQ4CSx4/V-5VqZ6tvMI/AAAAAAAAFaE/4wf3pgjtkwAbHnpp7vF_S57yOlBXuJ4IQCLcB/s640/SLUKHOLET.jpg

  Bild från Jeanders bildblogg

  https://unv.is/aftonbladet.se/nyheter/a/dd1dnz/s-fokuserar-pa-sds-brister-i-valspurten

 3. Baas är ingen journalist. Han är en hycklare som gjort sig ett namn på uppgifter andra fått fram och som sedan sålts till honom.

  Att han gärna gör hembesök hos andra, samtidigt som han själv har skyddad identitet för att slippa hembesök säger allt.

 4. Han kanske bör rannsaka sin egen främlingsfientlighet mot SD-väljare? Hans gelikar brukar ju berömma sig med att vilja stå för allas lika värde. Jag förstår då inte symbolbilden att vilja se SD bland soporna i rännstenen och samtidigt vara så självgod att man vill framstå, som försvarare av allas lika värde? Hur går det ihop? Jag tycker det pågår en ganska hård och orättvis propagandakampanj mot SD och invandrarkritiker. De invandringskritiker som, PK-pressen kampanjar mot är alla oftast skötsamma svenskar, som jobbat och betalt skatt i hela sina liv och vill inte se samhället sönderkört av orealistiska drömmare.

 5. Minns nån Alex ”expo”Bengtsson? Vänster feministen som våldtog, kvinnoförnedrande och slog kvinnor.
  Baas kan göra reportage om AB. Har ju inte så långt att gå..

 6. Att sitta och leta upp gamla SD-uttalanden verkar vara det enda David Baas verkar göra hela dagarna. Eller om Expo eller någon annan informatör hittar något matnyttigt som han kan göra en artikel av.

 7. Varför så tyst om gamle Stalinisten i sossepartiet Ulf Bjereld tidigare i KPLM, som var starkt Stalinistiskt. Om man letar efter tidigare nationalsocial demokrater, varför släpper man gamla ultra kommunister, som därtill sitter i en av regeringen tillsatt tjänst som ordf. i en religiös förening betald av oss skattebetalare. Agendan är, SD ska smutskastas år efter år, kanske nån tror på det och låter bli att rösta på dom. Visst några lättrogna, men dom flesta har genomskådat skådespelet som Baas håller på med.

 8. Även Aftonbladet skriver om detta med hänvisning till Expressen. De är så desperata nu så de måste dra fram tre år gamla nyheter.
  I förtroendemätningen 2018 låg Expressen tvåa från botten med ett förtroende på 10 %. Aftonbladet låg på 14 %. Samma siffror gällde 2017.
  Det säger det mesta om dessa både genomusla tidningar.

 9. Journalisterna rapporterar mycket om botar på twitter
  men den här boten på Expressen rapporteras det
  inget om.

  Tydligen skillnad på botar eftersom en del skall det
  rapporteras om en del botar skrivs det inget om.

 10. Expressen är ånyo omsprungen med färska nyheter av bloggare utan stor redaktion. Ett tips till David Baas är att läsa Julia Caesar om den odemokratiska vänsterkvinnan som stör torgmöte i Uddevalla. Det kan du följa upp med frågor till hennes partiledare.

Kommentera