SVT är riktiga bajskorvar

MEDIA/VALET 2018. I går var det duell mellan de så kallade statsministerkandidaterna moderatledaren Ulf Kristersson och statsminister Stefan Löfven i SVT. 

SVT svek väljarna som vanligt. SVT hade bjudit in sjuksköterskan Alexandra Lyssarides för att vittna om stressen i vården.

SVT ”glömde” att berätta att Lyssarides är fackligt förtroendevald för LO som sponsrar S med 30 miljoner i valkampanjen och mest känd för ha twittrat om allianspartierna:

”Högern är ena riktiga bajskorvar.”

-Pettersson säger lägg ner ”SVT-skiten”, de försöker inte ens vara opartiska, gång på gång samma sak…

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “SVT är riktiga bajskorvar

 1. Fullt klart så har SVT planlagt vad och hur det skall göras före valet. Varför tror ni UG’s inslag om extremhögern kom just nu, det var avsett att skrämma väljarna för att rösta SD. Hoppas nu att några hundratusen väljare ytterligare, har förstånd att se vad stadstelevisionen sysslar med. SVT är inte objektiva utan vinklar snart sagt allt mot SD.
  SVT = pro V och MP.

 2. Sluta att betala TV licensen! Undermålig skit ska inte accepteras,

  Det sade Jimmy också om fjantarna i P3, man tror att man kan va
  hur oförskämd som helst och sen gömma sig bakom att det var satir.
  Att stå och göra sig lustig över folks kroppsform , om man lagt ut
  och så vidare är inte satir, utan endast plumt!

 3. Pliktskyldigt meddelade Belinda Olsson i slutet av sändningen att Alexandra Lyssarides är förtroendevald i Vårdförbundet.
  Detta efter att upprörda moderater gått på SVT:s Eva Landahl om det faktum att en facklig företrädare återigen ”råkat” få utrymme i SVT utan att de nämnde detta.
  SVT är en skam som public serviceföretag. Överhuvudtaget var det bland de sämsta upplägg för en duell jag sett. TV4-nivå = botten.

  • I Vårdförbundet? Det är obehagligt att företrädare är så omogna. Språkligt obegåvade och pratar barnspråk. Kiss-och bajs – åldern har man i fem-sexårsåldern.

 4. Selektiv amnesi är en besvärlig yrkesrelaterade sjukdom som drabbar journalister i monolitiska miljöer.

Kommentera