Är Åkesson den enda vuxna?

VALET 2018. – Pettersson misstänker och tror att Sverigedemokraterna kommer att bli det största partiet tack vare, inte trots, de andra partiernas vägran att uppträda vuxet och ta ansvar för landet. 

”Alternativ för Sverige” är inte bättre än sjuklövern på den punkten. Nu tror jag inte de kommer in i riksdagen utan får vara glada om de får över en procent och gratis valsedlar nästa val men AfS inställning, ”vi ska inte kompromissa” passar kanske ett parti som tror sig få över 50 procent…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Är Åkesson den enda vuxna?

 1. Han är i alla fall den enda partiledaren som tar ansvar för SIN politik.
  De andra måste fråga andra om hur dom skall göra.

  • Om lögnpressens rader stämmer,har Kristersson nu backat från TV-duellen med Jimmie ! Lär ska ersättas av den gamle bedragaren o. USA-agenten C Bild…i morgonkvällens sändning.

 2. Jimmie är ärlig i sin framtoning, han vinner förtroende. De övriga måste ljuga och förställa sig, de förlorar massor av människors förtroende, varje gång de framträder i media.

 3. Hade en styrelse och företagsledning skött ett företag lika illa som de sista regeringarna så hade samtliga blivit avsatta med omedelbar verkan och fått lämna nycklarna samt icke beviljats ansvarsfrihet.

 4. Ord och inga visor från Jimmie. Tyvärr så påverkas inte de andra partierna eftersom de tror sig vara fullkomliga och att de alla har en egen speciell värdegrund. De har inget intresse av Sverige, och landets väl och ve, deras intresse är egoistiskt och ingenting annat, så länge de inte talar med SD.

 5. Jag tröttnar ibland på alla dessa partiledares (ej Åkesson) naiva sätt och naiva tilltro till det mesta, ”dadda hink o spade” jag orkar oftast inte lyssna till pladder utan substans, inte heller orkar jag lyssna på VERBALA ATTACKER mot Åkesson. Jag saknar tankeverksamhet med INTELLIGENS från dessa partiledare – MEN – Åkesson ”stoppar detta expresståg med bara händerna” OCH LYCKAS med att STOPPA det – är en stor BEDRIFT! Way to go Åkesson, WAY TO GO!
  Åkesson kommer att gå till HISTORIEN som den ende PERSONEN bland politikerna som FÖRSÖKTE RÄDDA SVERIGE!

Kommentera