Invandrare och unga vänsterextremister styrs av vuxen vänsterextremism

VALET 2018. Igår hade både Alternativ för Sverige och Sverigedemokraterna valmöten. Afs i Uddevalla och SD i Falkenberg. På Afs:s möte i Uddevalla kastades ägg mot Kasselstrand och i Falkenberg användes tomater mot Åkesson. I Uddevalla misshandlades dessutom en av AfS:s representanter. Film här.

– Pettersson säger att när en 56-årig person, Ewa Espling, som sitter i styrelsen för ett politiskt parti, vänsterpartiet, förstör politiska möten måste damen vara väldigt vänsterbliven…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Invandrare och unga vänsterextremister styrs av vuxen vänsterextremism

  • Ja Jonas Sjöstedt är en feg skit som mycket väl hade
   kunnat avstyra gap vänstern från att störa möten, det visar
   bara på att han ligger bakom,, och låter smårödingarna
   göra smutsjobbet åt sig!

 1. 56 år och inte vuxen.

  Det är synd om den ”ensamkommande” vänsterpartisten, Ewa Espling.

 2. Den här hönshjärnan borde skickas till kommunistdiktaturen Venezuela eller Nordkorea så kanske hon kommer på andra tankar.

 3. Om Ewa Espling är en vänsterbliven vänsterextremiste så är det självklart att hon inte gillar demokrati och yttrandefrihet.

Kommentera