Stäng

Har skrikvänstern inga jobb att gå till?

VALET 2018. Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson talade i Göteborg igår. Vi skrev om det HÄR med länk till Lamottes reportage

Nedan en kort sammanfattning gjord av DarkoLamottes bevakning i ett kort klipp. Bra kommentar på slutet.

-Pettersson ser en massa vänsterblivna motborgare som skriker och gapar och tydligen inte har några jobb att gå till…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 reaktioner på “Har skrikvänstern inga jobb att gå till?

 1. Vilken videospelare är det som används till ovan klipp. Den tar lång tid att ladda. Samma problem vid visning av andra videoklipp. När jag kollar på t.ex. Snaphanen brukar det vara samma problem. Vet inte exakt vad han brukar länka till. Har någon ett tips på vad jag kan göra el. förklaring?

 2. Lyssna på vad Joakim Lamotte säger:
  ”- Jag har något viktig med att säga”
  Efter bränderna i V Frölunda som Joakim Lamotte skildrade fick han sin mailkorg full.
  Folk som är vansinnigt arga och beskyller honom för att gynna samt ge SD flera röster.
  Samt att Joakim Lamotte normaliserar rasism .

  Joakim Lamotte däremot läser lusen samt räknar upp vad som har normaliserats i landet med bl.a.
  barnäktenskap, Blåljus personal får nu mera stenkastning, sextrakasserierna som sker på badhusen. ökad hot bild på Akuten, terrororistresor m.m.
  Joakim Lamotte avslutar rakt av med att han bara gör sitt jobb.

  ”Joakim Lamotte läser lusen av godhets-apostlar”

 3. Dessa amöbor klarar inga jobb. när man inte har så mycket förstånd så att man begriper att man inte skall gå på ett möte med en person eller grupp som man inte gillar bara av en anledning och det är att visa normala människor att man saknar möjlighet att tänka för man saknar hjärnceller då är det mycket illa ställt med den Svenska ungdomen. Både den Svarta, Vita. och alla andra färger..

 4. Alla skrikvänsterfolk jag har sett, är ungefär 17 år gamla. Så dom har ingen jobb nej, det enda dom gör är att krångla med sina föreldrar och spela tvspel. Dom kan bara så vidt torka sej själv i arslet, hur skulle dom kunne ha en jobb?

  Dom goda nyheterna är att alla skrikvänsterfolk jag har sett, är ungefär 17 år gamla. 17 åringar är mycket enkla att stoppa, dom tåler inget alls. 🙂

 5. Förra valet ryktades det om att aktivister inom arbetsförmedling resp migationsverket ställde ut mängder med biljetter till ”jobbsökarresor”. Varför skulle annars ”arbetande” sörländska vänsteraktivister ha råd att uppehålla sig någon vecka i Norrland? Och vi vet hur många lediga jobb det finns i Norrland på enskilda orter!
  Och händelsevis så fanns Jimmy Åkesson på turné på de platser jobb påstods skulle sökas. Hmmm . . .
  Kanske samma i år. Korruption kanske!

 6. Jobba? Andra försörjer dem säkert! Vänstern är ju det gäng som yrkar på Medborgarlön för att kunna överleva och sen stå på gator och torg och gapa och skrika.

 7. Det blir inte lätt att plocka fram arbetsplatser som dessa slödder kan vara på. Riktiga arbetsplatser tillför samhället både varor, tjänster och inbetalda skatter av olika slag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: