Verkligheten bakom socialdemokraternas vallöften

VALET 2018. Socialdemokraterna lovar det ena och det andra inför valet. Igår lovade de till exempel en 6:e semestervecka till medelklassen som beställts av LO. S talar dock tyst om vilka som betalar för att några inte ska arbeta.

Twitter
Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Verkligheten bakom socialdemokraternas vallöften

 1. Ännu ett desperat försök att köpa röster. Sossarna har ingen undre gräns för hur smutsigt man kan bedriva en valrörelse.

 2. Sossarna har lovat så mycket pengar till allt möjligt u så det överskrider med hästlängder vad som finns att tillgå i statskassan, frågan är om 2-3 statskassor räcker till när man dragit bort utgifterna för den fruktansvärt dyra invandringen som skall gå före allt annat.

 3. Att välja i riksdagsvalet handlar också om förvaltningen
  av pengar.

  Är inte säkert att de som lovar mest är de som är bäst
  lämpade att bestämma skatteuttaget och förvaltningen
  av skattepengarna.

 4. Med socialdemokratisk politik kommer inflationen och tar tillbaka det mesta. Med inflationen kommer också pensionärerna att få vara med och betala.
  Vi ser nu hur skräpvalutan skr sjunker varje dag och svensken i gemen blir fattigare.
  Efter andra världskriget kostade en chf 70 öre i dag ca 10 kr. Sverige och Schweiz var två nationer som klarade sig undan kriget.
  Skr höll sitt värde någotsånär tills Olof Palme äntrade scenen efter det blev det en kana utför med ständiga devalveringar och inflation med tvåsiffriga belopp.
  Under Göran Perssons tid var det något så när stabilt.
  Det är väl Olof Palmes lärjungar som äntrar scenen nu med samma idéer om stormakten som världsförbättrare.

 5. Inte ljud inte ett litet ett om alla svensk födda fattig pensionärer som de ar rånat år ut år in och stoppat pengarna i deras egna fickor . Fy fan för dessa socialdemokrater.

 6. Det partiet lovar vad som helst, det är makten dom inte vill förlora, Löftena då? Jamen dom skiter dom i , det har dom alltid gjort, utom att höja skatterna och att försämra demokratin!

Kommentera