Åkesson angriper SR P3: ”Vänsterliberal smörja”

VALET 2018. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson intervjuades på onsdagen i P3:s Morgonpasset och passade på att rikta en känga mot radiokanalen.

När programledarna pratar om att Åkesson ska bli föremål för satir så säger SD-ledaren: – Det var ungefär det jag hade förväntat mig av den här skitkanalen jag nu är med i.

Han säger att han helst inte hade velat vara med i intervjun, men att han måste. Åkesson kallar också P3 för ”vänsterliberal smörja” och säger att han skulle ha lagt ner kanalen direkt om han hade varit chef för Sveriges Radio.

Man talar sedan om integration i allmänhet, och svenskhet i synnerhet.

– Vi kommer ha tester när man ansöker om medborgarskap, säger Jimmie Åkesson han bland annat och fortsätter – Det påstås att det inte finns någon svensk kultur, och det vänder jag mig emot – för det gör det.

Lyssna Här om ni vill…

-Pettersson tycker det är bra att någon talar klarspråk med de vänsterblivna på kanalen, det behövs. Sveriges Radio liksom SVT påstår att de står för mångfald och det stämmer när det gäller hudfärg och kön som verkar finnas hur många som helst men när det gäller åsikter råder enfald…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

27 thoughts on “Åkesson angriper SR P3: ”Vänsterliberal smörja”

 1. Kanske inte med ämnet riktigt att göra förutom att jag inte tyar mången minut med vidrigaste radiostationen av alla.
  Men var morgon 06. 50 när jag är pvg börjar barnprogram där man väcker barn. (P4 lokal för ev trafikproblem)
  Retar mig på att allaALLA barn av nån anledning talar rikssvensk!?!?!
  Har alla Svenska barn förlorat sina dialekter?
  Är det bara förortssvenska och rikssvenska som ska gälla på den statliga kanalen? (snart även arabiska)?

 2. Måste alla infantila samlas på ett ställe? Det borde vara en betalpodd istället, om folk vill lyssna på musik och lågintelligent trams och flams. Hur orkar folk?

 3. Jimmie hängs nu ut som en som demokratins fiende. Det är nya taktiken då rasistspåret känns utslitet. Man tar bort Ganman från Youtube men det har inget med demokrati att göra. Men en skvalkanal som är skattefinansierad snart, tvångsfinansierad står som en grundbult för den svenska demokratin!
  Idag är alla en folkefiende som vågar kritisera makten. Ställ er i kön ni som är här och på liknande sidor.
  Gör som i Danmark skattefinansiera och sänk bidragen med 20%!
  P3 levererar PK musik för de närmast sörjande. De kör i samma spår,musiken väljs genom ett dataprogram. Programledarna väljs ur en dagisgrupp med lagom blandning av ras och kön och politisk uppfattning PTV(p-tten åt vänster). Little boxes. Ta tisdagsmusik med Tom Lehrer.

 4. Man skulle kunna roa sig med att räkna ut hur mycket el alla P3-sändare på FM-bandet runtom landet gör av med. Hur stor andel av ett kärnkraftverk? De skulle få ”klimatångest” för mindre.

 5. Ingen politiker ska lägga sig i innehållet säger Cilla Benke på
  grund av att Jimmie Åkesson tyckte att P3 var tramsigt?

  Nej och ingen ska väl lägga sig i att SR som ska va politiskt
  neutralt står långt till vänster om Jonas Sjöstedt.heller?
  Sopa rent fram för egen dörr Cilla Benke:!

 6. Vänsterliberal smörja, P3 kör en lismande vänstersmörja från morgon till kväll. SD lovar sänka skatten på diesel och bensin, så fort dom får en möjlighet. Vilket är helt rätt, Sverige ska inte vara bland världen högst beskattade nationer även i bränsle. Vi som kör 4 – 5000 mil om året betalar 50 000 kr mer i skatt per år,än Stockholmare som kan ta pendeltåget, eller tunnelbanan till jobbet. Därtill finansierar vi motorvägar och andra projekt, runt omkring där, själva får vi köra på sönderfallande vägar med potthål och berg och dalbana liknande gropar. Vägunderhållet sedan 90 -talet är nästan obefintlig på vissa vägar uppe i norr. Pengarna verkar inte räcka som förut, trots högre skatter. Enda som satsas på är vindsnurror, dessa skattefinansierade miljöförstörare av värsta sorten, de kommer att läggas ner om några år, kommer aldrig att betala sig själva. Kostnaderna för det och den förstörda miljön står vi för.

  • Jag håller helt med om att förr räckte pengarna till allt och Sverige fick t.o.m. pengar över. Nu räcker inte pengarna ens till den fruktansvärt dyra invandringen utan att d.s.k. finansministern måste lån miljarder från utlandet.
   Svenskt välstånd är inte att tänka på så länge 7-klövern får härja fritt.
   Rösta rätt, rösta på det enda demokratiska partiet SD 2018.

  • Man inför punktskatter för inkomstskatterna har nått vägs ände. Om man beskattar inkomst mer får man in mindre pengar för att det inte lönar sig att arbeta. Då skyller man på en obevisad klimatfaktor. Det är för miljön-lagom abstrakt. Därefter går skatten in i det stora slukhålet och inte till det den var satta att betala. Skyltskatten-registrerarhållaravgift skulle vara en engångsskatt då man bytte skyltsystem vilket blev permanentat. Hundskatten var ett annan kommunskatt som gick i påsen för allmänt. Den lades ner då den kostade mer i administration. Därefter infördes registrering av hundar som är obligatorisk till Jordbruksverket. Man skyllde på pitbulls och hundslagsmål i ghettona. Det innebar att rasrena hundar reggade i SKK-kennelklubben fick dubbla kostnader medan alla i ghettona reggade sina hundar…inte. Flygskatt-går det till att fixa avgaser eller ner i slukhålet?

 7. Artikeln innehåller ett allvarligt fel. Använd inte vänsterns språkbruk. Men viktigast är att konstatera att kommunism (vänster) och liberalism inte kan existera samtidigt. Antingen det ena eller det andra. Språkbruket ovan innebär en bekräftelse på att liberalismen i Sverige är kapad av kultur-liberalismen, vilket är detsamma som kultur-marxismen.
  Tänk på detta när ni röstar!

  • Jag tänkte samma sak. Han ska läsa manus innan han går i sändning och godkänna detta – annars ingen intervju – och manar till stor försiktighet vid samtal med SvT/P3 vänsterstyrda IDIOTER.

 8. Haha, det bästa Åkesson sagt under detta valår!! Nästan så jag vill ändra min röst men det får bli AfS ändå. SD får min röst regionalt och kommunalt och två av tre får de vara nöjda med.

 9. Hur tänker herr Åkesson egentligen? Han borde väl säga nej till intervjuer i dessa extremvänster propaganda organ som i åratal bedrivit häxjakt,lögndrev mm mot J Å och hans parti Sd.Denna häxjakt har gjort att tiotusentals kanske hundratusentals människor fått en totalt snedvriden,hatiskt och panisk förljugen bild av J Å och Sd.Statens marxistiska propagandaorgan har skapat så stora splittringar,stort hat,och satanisk rädsla bland svenska folket så det finns ingen motsvarighet i hela Västvärlden,Svenska folket är det mest hjärntvättade,förtryckta,rädda,och vilseledda folket i hela världen.Att stå upp för sanning,rätt,yttrandefrihet och demokrati på riktigt,stötta och lyfta fram alternativmedias viktiga roll i dagens sjuka och galna Sverige borde vara en självklarhet och högt prio för JÅ och Sd ledningen.Utan alternativmedia skulle aldrig JÅ och Sd vuxit och blivit så stora som de är idag och jag hoppas vid Gud att JÅ och hans partitippar inte glömmer och förnekar detta.

 10. Och TV4, alla dessa kanaler och media är megafon för det vänsterliberala träsket och har till uppgift att säkra dess maktinnehav. Vi ser nu också hur censuren breder ut sig på bland annat youtube på order från regimen.

  • Och hela landets PK-press….. I min lokalbundna lögn och sagoblaska HD finns dagligen,sedan c:a 14 dagar tillbaka,c:a 60 % politiska lögner över SD.Plus 25 % annonser med Socialisten (den efterblivne ledaren) Löfvén… Resterande utrymme utgöres av gamla händelser,och dödsannonser !

   • Säg upp skiten då. Vägra vara med och finansiera dyngan. Jag sade upp min lokaltidning för 4 år sen.

   • ossie:
    Trodde du kände mig….Jag läser endast över min bildskärm, där krävs inga abonnemang.
    Varför kan jag också avslöja oss två emellan. Lokalblaskans dödsannonser som nu allt oftare förkunnar,att mina gamla bekanta och människor jag lärt känna i livet,har seglat vidare till den bättre !
    Skulle med min fattigpension inte haft råd till sådana,då jag ibland ögnar över 10-15 dagliga, från/runt halva klotet !

Kommentera