Stäng

”Flyktingar” åker på medicinsk turism till Damaskus i Syrien

INSÄNDARE. För ett tag sedan fikade jag ihop med en kompis, som tagit med sin arbetskamrat, en kvinna från Syrien som hon ville att jag skulle träffa. En trevlig och rar person som jobbar (trots att hennes svenska är usel) som stödresurs inom skolan. Att få träffa en syrisk kvinna som varit här i drygt 2 år innebar att jag fick en hel del information som gjorde mig mer kallsvettig än vanligt.

Men om jag måste välja ett ämne av de vi diskuterade, så får det bli plastikkirurgi. För trots att hon är vacker, är hon missnöjd med hur hon ser ut. Därför vill hon operera näsan och fettsuga armar och mage, och det planerar hon att göra i Syrien! Landet hon flytt ifrån. Hon tänker, likt många andra åka dit för att skönhetsoperera sig och sedan åka tillbaka till trygga Sverige.

Hur en ensamstående kvinna som jobbar som skolresurs kan ha råd med att göra en sådan resa frågade jag faktiskt inte…eftersom att jag är svensk, och därför beter mig som ett mähä när saker och ting börjar kännas olustiga.

Karin

Länk

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 reaktioner på “”Flyktingar” åker på medicinsk turism till Damaskus i Syrien

 1. https://bilder.bild.de/fotos-skaliert/die-tatverdaechtigen-von-chemnitz-die-vielen-vorstrafen-des-yousif-a–200902164-56956202/4,w=1489,q=low,c=0.bild.jpg
  I många europeiska tidningar publiceras nu allt mer fakta,kring de två mördarna,som startade upp de stora protesterna och upploppen senaste dagarna i Chemnitz.
  På den ene (Syriern) såg ni igår en bild.Denne var tydligen den minst aktive vid rånförsöket.Svinet med en Irakisk fana på bilden ovan,tycks vara den som utförde mordet. Denne ”stackars skyddssökande” kom 2015 till Tyskland.
  Under den tid han bott där finns en diger lista över brott,han hunnit begå.
  På denna finns: 2 år villkorligt fängelse för överfall o. kroppskador. Vidare 40 dagsböter a´10 Euro i två fall,för knarkförsäljning och i andra fallet för smuggling ! Jämte dessa fall flera för olovligt körning och falskskyltade bilar. I de första fallen ovan,ingick även i straffen utvisning.
  Hade detta genomförts vore en mindre död,och två andra sluppit ligga på sjukhus svårt knivskadade.
  Som ni ser fungerar detta med utvisningar av brottslingar lika illa i Merkels land,som i Absurdien. I Tyskland finns just nu c:a 700.000 som lever kvar trots avslag,och utvisningsbeslut.

 2. Besökte Telia för att se vad en ny mobil kan kosta. Där får jag god service och besluta att köpa en ny med vilken det medföljer hörlurar,extra MB, försäkringar som kombinerade min o frugans till ”grupp” som gav ytterligare rabatt. nåväl, min kostnad blev 500/månad för detta arr istf 450.Rena jackpot.
  Några äldre ickesolade svenskar stod vid en disk och vände o vred på olika modeller i lägre prisskalan och kunde höra deras ekonomiska samtal…

  Till saken, det kom in en just hemkommen riktigt solbränd intill sot svensk vid ålder 16- 35. Han peka direkt på en telefon av bättre slag 8000:-.
  Ja..a Ni svennar… där fanns pengar lr kanske gratisbiljett från migverket…
  bara undrar hur han klarat av detta sparande på hans svältbidrag..

 3. Den syrianska flyktingkvinnan är alltså beredd att offra livet (i Damascus) hellre än pengarna (om hon istället opererat sig i Sverige), vilket återigen bara bekräftar att såväl flyktingar och migranter är i Sverige enbart för pengarnas skull.

  Därför skall Sverige genast strypa de fria bidragen och istället föreslår undertecknad att införa ränta och amortering på s.k. bidragslån. Erhålles ingen återbetalning, är de ekonomiska brottslingar och utvisas till sina hemländer med omedelbar verkan. Detta skall stå i bestämmelserna för bidragslånen. Vill de inte acceptera bidragslånen, får de inte heller några bidrag.

  Detta skulle få många invandrare att välja eller tvingas att resa tillbaka och ger en tydlig signal att inget längre är gratis i Sverige.

 4. Jag har arbetat i Afrika och i Libanon. Nästan alla som jag har träffat vill till Sverige (eller ett annat vitt land). Deras mål är att se ut som vita människor. Dom vill vara aparta, fräscha.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: