Varför P3 är en skitkanal som bör läggas ned, lyssna

MEDIA. Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson blev i morse sur på Sveriges Radio P3 och tyckte det var en skitkanal som borde läggas ned. Det har vandrat runt i alla medier idag och Jimmie får massvis med kritik för att han kritiserar det ”fria” public service. 

Det berättas att Åkesson utsatts för satir och att politiker tåla det, jag misstänker att hade ett alternativmedia gjort något liknande om Löfven på Facebook eller Youtube hade det hotats med åtal för förtal och stängda konton.

Ingen berättar dock vad Åkesson utsattes för och jag kan garantera att satiren mot de andra partiledarna var inte i närheten av detta. Lägg ner SKITEN, vi ska inte behöva betala för vänsterblivna idioter…

-Pettersson menar att hade media varit hederliga, vilket de inte är, så hade de berättar vad som hände innan Jimmie svarade nedan, dessutom tror jag inte de politiker som kritiserar Åkesson vet vad P3 sagt…lägg ner skiten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

33 thoughts on “Varför P3 är en skitkanal som bör läggas ned, lyssna

 1. Skitkanalen P3 finns fortfarande kvar (i augusti 2020). Man kan nästan tro att det är (S)-regeringens propagandaministerium som styr verksamheten.

 2. Det är märkligt att p3 kan göra satir om Jimmy Åkesson men när han svarar med samma mynt så är det helt plötsligt förtal och ett hot mot demokratin.

 3. De kallar det för satir, borde anmälas som ärekränkning. Det värsta av allt är att våra licens och skattepengar finansierar dessa as verksamhet. Det JÅ svarade var helt rätt och jag är övertygad om att detta har många inom alliansen också velat säga med de har inte haft stake till det.

 4. Satir kallar man det, uppenbarligen vet men inte vad satir är eller så är intelligensen för låg för att kunna skapa riktig satir, det är inte ens humor på sin lägsta punkt utan endast plumpt, elakt och i syfte att förnedra.

  Samtidigt så påpekas det att vi måste lära våra barn att alla är okej och att ingen är mindre värd än en annan. Att man inte skall mobba etcetera.

  Samma radio har tjogtals med program som låter överviktiga, folk av annan etnicitet eller sexualitet berätta om sina svårigheter att bli accepterade.

  Humor är en konst och som alla konstarter så är kanske många kallade men ytterst få utvalda och idag verkar det tyvärr som enbart det fula, banala och plumpa är det som ska framföras i SVT / SR. En sorts nymoderistisk drängstuga där dålig bildning, okunskap, mobbing, knull och kiss och bajs står för det som ska vara roligt. Jag är enig med Jimmie, om man inte kan bättre – Lägg ner skiten.

 5. Ja får vi en ny regering så måste dom ta tag i och köra ut merparten av alla vänsteranstrukna figurer som härjar på SVT/SR, det är inte värdigt att ett public service företag som säger sig vara politiskt neutrala utgöras av minst 75% vänstermänniskor. Det behövs en verklig storstädning bland
  vänsterfigurerna, och in med folk från alla samhällsgrupper.

  Det har för övrigt blivit betydligt sämre sen Jan Helin dök upp
  där, samma klass som Aftonbladet!

 6. Man kan tydligen gömma all skit under det samlade namnet
  satir, tror säkert att dessa vänsteriddisar har väldigt roligt
  åt sina egna skämt, men för normaltänkande människor är
  dom enbart pinsamma idioter. Dom skulle givetvis aldrig
  varit lika tuffa mot Jonas Sjöstedt och hans sjuka tro.

 7. Johan på GS har ringt till SR P3.
  Hur kan man svara och prata i telefon och samtidigt sitta i möte.
  Hon försöker hela tiden pratat runt på Johans frågor.
  Får stora problem när det skall förklaras med allas lika värde.
  Johan frågor med att Kodjo Akolor är ju också en offentlig person.
  ”-Ja, men det strider mot allas lika värde” säger Julia!
  Avbryter och avslutar med det klassiska:
  ”Jag måste avsluta nu för jag sitter mitt i ett möte”.

  ”Notering. Julia Blomberg påstår att alla andra partiledare fått utstå samma behandling. Detta är rent fake news. Stefan Löfven behandlas t ex mycket kärvänligt, med stor respekt och blir till och med lyckoönskad, i en ”roast”. Man skojar lite om att han har puttat bort konkurrenter i partiet, att han lyssnar på Laleh och läser bamse.”

  ”Jimmie Åkesson rasar mot SR:s diskriminering”

 8. Jimmie Åkesson intervjuades nu på morgonen i SVT Morgonstudion och fortsatte med all rätt rikta skarp kritik ffa mot SR P3 men också mot Public Service generellt. Se och lyssna till intervjun på länken nedan. Inslaget kommer vid tidskod c:a 38:30på liggande skalan. (klockslag 06:39 i nedre högra hörnet i bild)

  https://www.svtplay.se/video/18655058/morgonstudion/morgonstudion-30-aug-06-00-1

  Den s. k. ”satiren” som inledde P3:s Morgonpassets intervju med Jimmie Åkesson igår hade fega SVT Morgonstudion naturligtvis inte kurage att spela upp.

 9. Det finns ingen humor i socialismen och inte heller inom Islam. Det är därför dessa två totalitära ideologier kommer så bra överrens.
  Det är också därför som P3’s ”satir” inte är rolig.

 10. Misstag av Åkesson så här i elfte timmen. Man ska mena allt man säger, men man behöver inte säga allt man menar.

  • Precis tvärtom!
   Folk som tvekar mellan rebelliska afs och standardmjölks sd kanske lutar mer åt sd nu….. bara genom att säga sanningen.

   • Min tanke också! Bra att Jimmie sätter gränser för saker. Det finns faktiskt kränkningar och jag begriper inte varför politiker måste utstå en massa påhopp som person. Är det inte politiken man ska ifrågasätta och möjligen personliga motiv bakom vissa ageranden. Men ge sig på individer, familjen, det är så bedrövligt att jag inte fattar att det är något jag är med och betalar med mina fattiga slantar!

  • Misstag att vara ärlig? Bättre att förställa sig och jamsa med som övriga partiledare gjorde vid den pinsamma utfrågningen RFSL anordnat?
   Nej tack jag föredrar ärliga svar!

 11. J. Åkesson har nog rätt i det. De når inte upp till satir, det är bara elakt och oförskämt. Programmet bör läggas ned eftersom det i huvudsak tycks vara politisk vänsterpropaganda. Kan vara olaglig public service?

 12. Det var ingen satir, det var ett plump försök till nedsabling och smutskastning. Satir ska man kunna skratta åt, ingen av dom själva ens skrattade. Dom pratar om andras utseende, ser själva närmare ut som nånting katten släpat hem, Snacka om dålig självinsikt. Från att varit en rolig underhållningskanal, har P3 blivit en kanal för dom svagsinta, styrda av bortskämda vänsterslynglar.

 13. Ordet ska vara fritt i politiskt oberoende media, ja.
  Politiker ska tåla en del, ja.

  Dock, när denna ”oberoende” media är en anfallsplattform för vänsterradikala idioter som bara spottar åt ett håll så är det definitivt inte politiskt oberoende längre utan en regimfalang och bör tas bort.

  Jimmie har helt rätt, men det mest skrämmande är att jag faktiskt inte tror de förstår kritiken han kommer med!

  Det här är en grupp människor med så total avsaknad av självkritik och självrannsakan att det är skrämmande, de är så inkörda i sina spår att de är oförmögna att se logiskt på saker utan lutar sig bara på ”den rätta läran”.

  De är totalt livsfarliga, både för sig själva och människor i hela landet.

 14. En rak höger. Nu dags att slänga in handduken. Very, very god time
  To enoy ”The End”•

 15. Dräpande satir om miljöpartiet, vänsterpartiet, centerpartiet, socialdemokraterna, centerpartiet och feministiskt alternativ skulle aldrig vara aktuellt. Fast det finns en ocean att ösa ur.
  Jag tycker att det var mer ett personligt påhopp än någon satir om politiken.

 16. Jag har Sedan länge förpassat P 3 till soptippen. Numera händer det ibland att jag som näst sista alternativ knappar in den kanalen när P1, P4, mfl inte är intressanta eller sänder repriser. Det slutar oftast med att jag går över till mitt sd kort och lyssnar på härlig trad jazz.
  P 3 är ju den förlängda barnkanalen där de curlade barnen antagligen kan häcka några år till innan de tvingas ta sig an det verkliga livet och bli vuxna.
  Jag håller med Åkesson fullt ut, lägg ned denna skitkanal nu.
  Dessutom kan de passa på att lägga ned svt:s morgon tvprogram samtidigt. Förutom att det är allmänt ostrukturerat och ointressant så sänder de ju bara till strax efter 09-tiden då vi som byggt upp landet brukar vakna till liv och äter frukost.
  För oss återstår tv 4:s morgonsändning där Steffo är den ende som ibland ifrågasätter alla fastställda pk-åsikter.
  Vi lever i ett fritt land sägs det.
  Men jag tvingas av staten att betala 2400 kronor varje år för program som jag aldrig tittar på. Det måste alla göra om de har ngn form av mottagare. Alltså ytterligare en straffskatt.

 17. Gladast idag är Jan Björklund och hans talskrivare. Nytt uppslag till en oneliner med Viktor Orbans Ungern och Åkessons åsikter om SR:s kanal P3 serverades på silverfat. Nu gäller det bara att hitta på lite politik också kring onelinern så kan den vevas i samtliga debatter fram till valet.

 18. Har för länge sedan slutat lyssna på SR!
  Lägg ner skiten!
  Mycket enkelt sätt att spara skattepengar!
  (Ja jag vet att det kallas licens)

 19. Göra en tävling i karikatyr på Mohammed i Nederländerna,
  se det går inte för sig för islam.

  ”Mohammedkarikatyrer orsakar protester i Pakistan”

  Protesterna vänder sig mot Nederländerna och den islamkritiske politikern Geert Wilders.

  Frågan om Mohammedkarikatyrer är en ständigt känslig fråga i många muslimska länder. Idag inleddes så en protestmarsch mot Pakistans huvudstad Islamabad med krav om att Nederländernas ambassadör ska få lämna landet. Bakom protesterna står en mycket hårdför islamitisk grupp som lyckades få den förra regeringen att ändra sin politik.

  Det är den islamkritiske nederländske politikern Geert Wilders som aviserat att han tänker anordna en karikatyrtävling i partiets parlamentslokaler. Den nederländska regeringen stödjer inte själva tävlingen men säger att det handlar om yttrandfrihet. Nederländsk polis meddelade idag att man gripit en man som misstänks för att ha planerat en attack mot Geert Wilders.

  Pakistans nye premiärminister den förre cricketstjärnan Imran Khan har fördömt karikatyrtävlingen och sagt att han tänker ta frågan till FN. Khan har på senare tid lagt sig till med en allt mer religiös framtoning och i det nyligen genomförda valet fick han stöd av flera islamistgrupper.
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=7032004

 20. Detta är rent hat från P3 och ska, enl. faktagranskningen, helt enkelt plockas bort. Som sagt ”Lägg ner skiten” !

 21. Men jösses vilket människoförakt!!! Jag drömmer om den dagen då SR vågar göra satir av islam.

 22. Vilken smörja och dessutom var det även svårt att förstå vad han babblade om, det var väl någon sorts inavlad lokal dialekt antar jag!

 23. Duktiga små vänsterhjon där på p3.
  Så totalt hjärndöda så till och med Stalin roterar i sin grav.
  Av bilden att döma på de 7 så är det troligt att det kn*llas med andra hens så fula som dessa är

  • Gapa Svära och använda könsord tala med arabisk brytning är det ända dessa gör… samt spela hiphop.

Kommentera