Socialdemokraterna ljuger på arabiska hemsidor

VALET 2018. Socialdemokraternas desperation har inga gränser när maktpartiet håller på att förlora det de älskar mest – makt. Socialdemokraterna ljuger på arabiska på officiella FB-sidor – påstår att Moderaterna vill ”skapa konflikt med muslimer för att ta deras barn” och en rad andra fullständiga lögner.

-Pettersson säger att det påminner om sossarnas vän, Yassir Arafat, som sa en sak på engelska för att lugna den internationella pressen och en helt annan sak på arabiska. Socialdemokraterna har tydligen lärt sig av sina muslimska vänner.

Läs mer på Uvell.se… 

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Socialdemokraterna ljuger på arabiska hemsidor

 1. Sossarna kan ljuga på många språk.
  Ytterligare en merit att lägga till deras redan långa lista på Sverige fientliga handlingar.
  Lägg en röst på SD så vi får se dessa lögnare fälla äkta tårar,

 2. Vänsteraktivister är, som syns på videon, är i allmänhet vilsna kvinnor. Sannolikt indoktrinerade av Feminism och ”Genuskorrigerade”. Inte anställningsbara för normala jobb. Behöver luta sig mot kvotering för att komma in på marknaden! Vilka S som ”samhällsbyggare!

 3. Vänsteraktivister är, som syns på videon, är i allmänhet vilsna unga kvinnor. Sannolikt indoktrinerade av Feminism och ”Genuskorrigerade”. Inte anställningsbara för normala jobb. Behöver luta sig mot kvotering för att komma in på marknaden!

 4. Alla de etablerade partierna ljuger i en eller annan utsträckning.Expressen ljuger DN, SVT, Aftonbladet ljuger, varenda nyhet om mord och rån och misshandel, våldtäkter, vinklas så att det ser ut som svenskar gjort. S har ljugit i alla år, bara mer avslöjande under de senaste åren. Enda jag inte sett ertappas med lögner är den som ansätts mest av media och utfryses i riksdagen, mycket för sin rättframma ärliga sätt. Enda som sa sanningen om islamismen, redan 2008, vill jag minnas. De hatiska, med deras förvanskade värdegrund styr landet, och påstår att de andra som har fel värdegrund är de farliga. Svensk verklighet är verkligen skruvad. Som om den var regisserad av en paranoid Bergman med delirium.

 5. Inget annat språk än svenska skulle erkännas som officiellt, varför behöver vi minoritetsspråk i Sverige liksom samiska, judiska och annat. Låt de som vill tala sitt språk hemma hos sig men aldrig någonstans utanför sitt hem.
  Vi är en syltryggsnation som inte borde få tillhöra varken FN eller EU eftersom vi inte gör annat än undantag och bockar och tackar för allt som är osvenskt.
  Att arabiska får brölas ut från religiösa byggnader och att vi tillhandahåller tolkar på alla möjliga och omöjliga språk underlättar minsann inte integrationen. Var finns tanken och hur kan den tänkas så besynnerligt snett.

  • Behöver minoritetsspråk som samiska? Kan du gamgubben inget om vår svenska historia? Samerna var de första som bosatte sig Sverige. De kom vandrandes från norra Ryssland, över till Finland och visste till Sverige och Norge. Du behöver inte lära dig samiska, men samerna har rätt till sitt eget språk såväl som det svenska.

 6. Varför kan inte invandrarna läsa och skriva?
  Blir det lönsamt längre fram?
  Varför bråka dom så mycket?
  Kan man verkligen kalla en invandrare för en ormet utan att få rasiststämpeln?

  Jag tycker det går alldeles för fort.

 7. Det är exakt så här det alltid kommer att vara framöver. Vem trodde att muslimer kunde integreras? Ur deras perspektiv är vi inte anpassade till dem och vi förstör för dem. Men hit ska de ändå. Jag är utled på dem, menaländernas bortskämda gnällspikar. Det finns 52 muslimska länder. Sverige ska inte bli ett till!

  • Konstigt att det är hit de ska…. Ungefär så långt bort i Europa man kan komma innan Nordpolen. Och om det sedan inte passar, det är nog därför de vill göra om landet till nåt jävla soptunneland, så att de känner sig som hemma.

   Muslimer passar inte in här, det kommer aldrig att funka. Fatta det!

 8. Bissarra och desperata sossar som känner marken gunga efter decennier av vanstyre. Vad ska dom jobba med? Hur ska det gå med amorteringen av deras feta lyxiga villor. Ska deras barn tvingas gå i kommunal skola i någon förort. Tankarna snurrar nog för dom högfärdiga.

 9. Desperation är total i maktetablisemanget det är många som riskerar att bli föredettingar efter den 9 september och platsen vid köttgrytan blir längre bak.
  Det kommer framför allt att drabba karriäristerna som hade sett fram emot en välbetald post efter valet och många kommunalråd som får tänka på något annat.

 10. Med en valrörelse där Socialdemokraterna använder rent uppenbara lögner och som i det senaste och mest skandalösa avslöjandet måste det nu bli starka konsekvenser.

  Det är upprörande att höra Löfven stå och ljuga rakt ut om vad som händer om inte hans parti och block vinner valet. Det är upprörande att ständigt läsa LOs likartade lögner – men det är i alla fall lögner som går att bemöta eftersom de presenteras öppet.

  Nu har Socialdemokraterna tagit lögnen till en ny nivå, där man ljuger på främmande språk och riktar sina lögner till de som enbart förstår detta främmande språk. Dessutom är lögnerna inte öppna att bemötas utan de riktas direkt till en enskild målgrupp som knappast kan tros tar del av den mer öppna debatten och således kan göra sig en uppfattning om sanningshalten i lögnerna.

  Lögnerna är dessutom häpnadsväckande i sin fräckhet och förljugenhet och gränsen – är nådd för längesedan.

  Som sagt detta måste få konsekvenser för Socialdemokraterna då deras agerande knappast kan ses ur ett demokratiskt perspektiv.

  Förklara Socialdemokraterna som ett odemokratiskt parti och förbjud det.

Kommentera