Socialdemokraterna försöker dölja lögner med ännu fler lögner

VALET 2018. Socialdemokraterna ljuger på arabiska hemsidor skrev vi helt sant i morse. Nu spelar socialdemokraterna oskyldiga och skyller på en enskild medlem trots att inlägget legat på deras lokalförenings officiella hemsida under 6 månader. 

Nu påstår S fräckt att de upptäckte lögnerna. Utan alternativmedia hade sossarnas lögner legat kvar där ännu. Bra gjort Uvell.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Socialdemokraterna försöker dölja lögner med ännu fler lögner

 1. Titta gärna på -Ett parti Ett folk- igen. Att sossarna inte skulle känna till alla lögner är bara lögner.
  De livnär sig på att ljuga för befolkningen och är totalt skrupelfria. De kan gå över lik för att få behålla makten. Allt går ut på att överbeskatta alla för att sedan själva kunna sitta och bestämma vart pengarna ska gå.
  Gärna till obskyra invandrings eller genus projekt.

  Invandringen tillåts bli den största kostnaden eftersom den även dränerar hela välfärdssystemet. Men det bryr inte makten om, för de har redan tagit våra pengar och pengar är som känt Makt.

 2. Vi här på Pettersson har ju fattat hur Socialdemokraterna skyfflat in nya väljare i 15 års tid. Måtte dom stupa på mållinjen !

 3. Samhällsnytt besökte Lekebergs kommun och deras gruvbad som efter att kommunen införde kommunala bussar till området blivit otryggt och våldsamt.

  Se och hör de boendes skakande berättelser.

 4. Så enormt genant. Vilka skriker högst om internettroll och fake news och alternativmedia? Det kan likna parodi faktiskt.

  • Det har också förvånat mig.Alltid påstås att det är de högerextrema, för att inte nämna ”Nazister”,som skapar oro,och bör övervakas !!
   Har någon hört att ”motdemonstranterna” (läs: Kommunistpacket) skall kontrolleras ?
   Att dessa idioter någonsin beskylles för alla de kravaller och förstörelse de åsamkar samhället,och framför allt SD´s politiska rätt att hålla möten och samlingar ?
   Återuppstår något än värre,än DDR ?

 5. Aktuellt att förpassa såssarna, miljöextremmuslimpartiet, vpk till historieböckerna – utnämnda till landsförrädare tillsammans med alliansen.
  Dags för en förändring! Rösta Rätt, SD2018

 6. Hjärntvättning av allvarlig grad när man fortsätter rösta på detta ljugande, makt galna, Sverige förgörande parti !!!

 7. Varför prata med och bry sig om vad fullblodsmytomaner som alla politiker mer eller mindre är säger ?
  Det är ju bara bluff och trams.

 8. Nu dagarna före Socialisterna och Gröna kommunisternas undergång, söker deras skribenter med alla medel,att rädda skinnet.
  Läste just en saga från en PK-skribent med namnet Petter Larsson i Skitblaskorna HD/Sydsvenskan. Denne hade letat fram en SD-journal från 1988,och citerade friskt ur denna 30 år gamla skrift.
  Att dessa mörkröda socialister inte har någon som helst heder känner vi väl till,och nu sista dagarna före deras katastrof,flödar lögner och fantasier fritt ut från deras sagoredaktioner.

  • Med tanke på att Sydsvenskans Fb redaktion är duktig på att snabbt som attan rensa ”inte relevanta” kommentarer så finns nu nästan bara ”relevanta” kommentarer kvar. Verkligen sorgligt.

 9. Ser att S lovar extra pengar till barnfamiljer för trygghet osv men nu så bör jag i en S styrd kommun där man skiter fullkomligt i dem handikappade trots att man enligt svensk lag har skyldighet att se till att dem handikappade har ett liv som alla andra men det är ju klart allt handlar ju om integration av nyanlända men för mig innebär integration att man oavsett etniskt ursprung ska få möjlighet att jobba och bli en del av samhället

 10. Såssarna behöver skaffa sig ett större HÖRN, att måla in sig i. För lögnerna förökar sig exponentiellt.

Kommentera