Stäng

Sanning, lögner och manipulerade berättelser? – BBC besöker Malmö

BBC Newsnight har besökt Malmö. Sweden: Truth, lies and manipulated narratives?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 reaktioner på “Sanning, lögner och manipulerade berättelser? – BBC besöker Malmö

 1. Förhållandena är väl likartade i GB som Sverige, och det verkar kunna vara ett legalt sätt att lära av och granska det andra landets situation så att man kan dra lärdom av det hemmavid.

 2. Väldigt intressant och bra film, ytterligare en pusselbit läggs till så att det finns en möjlighet att försöka förstå vad som händer, varför är kanske en helt annan sak. Utländska reportage om Sverige saknar som tur är oftast ögonbindel, och de både vill och får granska på ett annat sätt.

 3. PREMIÄR…………………

  ”Fatemeh Khavari, Henrik Arnstad, Henrik Schyffert, Fredrik Reinfeldt, Anne Ramberg, Annie Lööf, Donald Trump och Jerzy Sarnecki. Katerina Janouch, Stefan Löfven och Hanif Bali.

  Det är bara några av de kända namn som passerar revy i den halvtimme långa episodfilm som regissören och animatören Magnus Carlsson har skapat tillsammans med författaren Jens Ganman.”

  https://nyheteridag.se/magnus-carlsson-och-jens-ganman-slapper-ny-film-ett-vardegrundslavemang-sa-att-det-blir-ratt/

  Alternativ länk…………..

  https://www.dropbox.com/s/scrokabrlf4krtm/Så%20att%20det%20blir%20rätt%21.mp4?dl=0

 4. Ifall det sker våldtäkter inom hemmets väggar är det väl i så fall
  ett familjeproblem, att försvara överfallsvåldtäkter med detta
  resonemanget är inget annat än jävla Bullshit för att legitimera
  en sjuk företeelse som är självförvållad av naiva korkade
  politiker som lever i sin egen insnöade värld.
  För är man så dum i huvudet att man tror att släppa in folk
  som man inte har någon som helst kännedom om, så
  är dessa politiker ansvariga mot dom kvinnor som råkar ut
  för dessa ogärningsmän som kanske fått sitt liv förstört!
  Att offra eget folk för att spela god utåt är helsjukt,

  För övrigt är där inget land idag som känner respekt för hur
  Sverige drivs , bara förundran o Förakt!

 5. En sak jag har svårt att tro på, det den kvinnliga advokaten sa och många andra med henne, ”de flesta våldtäkterna begås inom hemmets väggar.”
  Hur bevisar de det? Är våra kvinnor så osjälvständiga att de gång på gång tolererar att bli våldtagna? Jag håller svenska kvinnor för mer än det!
  Varför ljuger nomenklaturan, är det bara för att freda sina egna samveten?
  Varför tror nomenklaturan att ”om vi inte talar om problemen och erkänner dem så finns det inga problem.”
  Lägg din röst på rätt parti!

 6. Det är inte oväntat att Bbc väljer den infallsvinkeln. De har exakt samma problem i Uk, men det skylls inte heller på invandringen.

  Problemen är likartade när det gäller myndigheter och organisationer också. Ingen säger sanningen utan hävdar socioekonomi trots att få av dem verkar ha läst det. När resten av Sverige, innan massutmaningen invandring startade, gjorde en resa mot högre utbildning och mer kvalificerade arbeten, så gör invandrarna det motsatta. De bosätter sig bland landsmän och bygger upp ett parallellt universum där den enda kontakten med Sverige sker på socialkontoret eller hos polisen.

  De vill tala sitt eget språk, leva enligt egna seder, inte beblanda sig med orena (svenskar) och anser att allt beror på orättvisan i samhället.

  Vissa av dem gör karriär trots dessa floskler.

  Det beror enligt min erfarenhet på att de som har svårast är de som kommer från landsbygden i sina hemländer. Där är kulturen hård och gammal vilket gör att de inte ta steget ur den.

  Att det skulle finnas institutionaliserad rasism i Sverige är en myt och inga bevis för den har redovisats. Snarare är det så att rasismen är institutionaliserad när det gäller den som svenskar utsätts för.

  1. Har precis besökt London helt klart kört även trodde man hamnat fel på den Afrikanska kontinenten i stället för i Storbritannien, helt otroligt men utgår ifrån T.May liksom Lövet Annie och alla andra älskare av trygg och heligt mångkultur är helt nöjd med utvecklingen.
   Man blir totalt mörkrädd !!!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: