Stäng

Pensionsräddarna anländer

Ytterligare båtar med hjärnkirurger och raketforskare anländer till södra delen av Spanien.

På videon nedan så uttrycker de sin tacksamhet mot de spanska myndigheter som nu temporärt får ta hand om problemen! Gissningsvis så dyker en del av dem upp i Borlänge, då FjärranÖsternRedaktören förra sommaren besökte staden i fråga såg det mycket mörkt ut runt shoppingcentret som som heter Kupolen.

9 reaktioner på “Pensionsräddarna anländer

 1. Nu åtalas 10 av de som hoppade över staketet i Ceuta, då de var över 600. Marocko och Spanien har hjälpts åt och de åtalas för att ha slängt kalk för att skada poliserna.
  Dessutom har ett hundratal skickats tillbaka av Frankrike till Baskien då de försöker ta sig in. De flesta som kommer genom Spanien är på väg till Frankrike.
  Frankrike har inte motiverat då de nekat dem, de flesta från Subsahara.
  På El Pais.com ligger filmer ute, den engelska sidan också.

 2. Äntligen!!!!

  Nu kommer vi att kunna lösa cancerns gåta!
  Tack Allah för att du beriker oss i din nåd.

  Lite förundrad bara att inte flera vetenskapliga problem blivit lösta eftersom alla dessa vetenskapsmän kommit i 40 år. Men det kanske har ackumulerats och publiceras av Svenska Akademien efter en av deras brainstormingar!

 3. Hörde diskussioner mellan svenska ungdomar på 70,80 och 90-talet då det rörde sig om -”hur tråkigt och förutbestämt det var i Sverige”.
  De hade bevisligen aldrig bott utanför sitt då trygga land, jag blandade mig aldrig in i diskussionerna, vis av många vänners reaktioner som besökte mig där jag bodde i UK.
  Jag blev kallad för alla ”förbjudna epitet”, när jag ville visa hur det såg ut utanför turiststråken.Gav inte upp utan stod på mig-till absolut ingen nytta- deras förljugna värld, gick ju fullständigt i kras inför verkligheten !
  Hur bara kunde jag vara så grym att vilja visa dem verkligheten ?

 4. En rik tillgång på Biobränsle, MP bör gilla en förnybar energikälla som bara skriker efter att bli tillvaratagen

 5. Efter att i årtionden ”pumpat” in miljarder kronor i Afrika som ”bistånd”/i korruption och byggt skolor, försökt bygga upp olika institutioner osv osv.
  Hjälpt ANC under apartheid så flyr samliga n3gr3r till Europa. Ingenting fungerar i n3g3rland om det inte finns vita där. N3gr3r raserar allt i sin väg, likt gräshoppor.
  Afrika är en rik kontinent dock så klarar de inte av att leva civiliserat.
  Nu dödar n3gr3rna vita i Sydafrika och inget nämns i svensk msm?
  Massinvasion pågår för att rasera Europa och det går fort!!

 6. Var på Hisingen i Göteborg igår. Det ser verkligen ut som en afrikansk koloni. De har många barn också, afrikanerna, och svårt att hålla koll på dem. Man behöver inte vara professor för att förstå att vi måste k-märka svenskt DNA.

  1. Ett tips angående mångkultur:
   Åk till London har själv nyss varit där, katastrof är en totalt förlorad stad och land, trodde planet hade landat på den Afrikanska kontinenten istället för i Storbritannien !
   Minns en resa till London 1975, oj vilken skillnad mot 2018 som natt och dag precis som i Sverige man känner sig som en utböling som vit.

 7. Viss information ger rysningar i kroppen och kväljningar från magen.

  Att sitta kvar i bilen för att passa den utanför ICA Maxi i Nyköping en kväll, medan hustrun handlar, är en mörk upplevelse.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: