Charta 2008:s grundare Gösta Hultén visar sitt rätta ansikte

ISLAM. Charta 2008:s grundare Gösta Hultén visar sitt rätta ansikte. Charta 2008 tillhör den innersta kretsen av muslimska föreningar och som menar att kriget mot terrorism är islamofobi och rasism.

Därför ser de som sin huvuduppgift att motarbeta all form av politik mot terrorism och framför allt motarbeta Säpo. Charta 2008 har även starka band till prominenta miljöpartister som Gustav Fridolin, Mehmet Kaplan och Yasri Khan med flera…

Twitter

Om Charta 2008 på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Charta 2008:s grundare Gösta Hultén visar sitt rätta ansikte

 1. Att bekämpa terrorism är en sak, termen ”War on terror” – Kriget mot terrorismen – är en helt annan.

  Att använda slagordet ”Kriget mot terrorismen” på artikelförfattarens sätt, gör att jag definitivt inte kan stödja hans teser. Att ’Charta 2008’ och Gösta Hultén söker förminska islamismens dödliga hot är uppenbart. Men ”Kriget mot terrorismen” är MYCKET värre, än vad till och med ’Charta 2008’ och Gösta Hultén uppenbarligen söker påskina.

  Den termen, ”War on terror”, skapades av Israel 1979. Efter falsk-flaggan 9/11 övertogs den av president George Bush och sedan brakade helvetet lös i Mellanöstern. Först bombades och invaderades Afghanistan. Sedan bombades och invaderades Irak (med över en miljon döda, varav hundratusentals barn). Sedan bombades Libyen tillbaka till stenåldern och den islamistiska terrorn släpptes lös där, vilken sedan exporterades till Syrien, där den nu under 7 år raserat det landet.

  Allt som allt med tiotals miljoner människor på flykt, varav många har vällt in i Europa. Bland dessa gömmer sig mängder av islamister, vilka nu som bäst håller på att rasera Västeuropas länder. Allt detta har skapats av USA’s ”War on terror”.

  Glöm inte den pensionerade 4-stjärniga generalen Wesley Clarks erkännande i TV, att beslutet att invadera 7 länder i Mellanöstern och Nordafrika togs bara några dagar efter 9/11, vilket betyder att planerna att göra så utarbetats långt tidigare.
  https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

  Det är USA’s ”War on terror” som har SKAPAT den terrorism, som nu hemsöker vårt land och vår kontinent. Den termen är som tagen ur Orwells ’1984’ och dess new-speak ”War is Peace”.

  Läs boken, så vet ni vad för slags samhälle vi lever i idag…

 2. Har just läst igenom Rebecca Weidmo Uvells omfattande kartläggning betr.

  Fridolin och Charta 2008 (Publicerat den 26 april 2016)

  Det var sannerligen skrämmande läsning om hur islam / islamism nästlat sig in i det svenska samhället och där tillskansat sig mångmiljonbelopp i bidrag ur statskassan (bl a från den redan ökända myndigheten Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF). Det mesta av pengarna har okritiskt betalats ut och försvunnit ner i olika muslimska / islamistiska verksamheter med varierande diffusa benämningar.

  Detta kartlades redan i början av år 2016 och det är en gåta hur Stefan Löfven (S) och SÄPO tillåtit att den samhällsfarlige islam/islamist-kramaren Gustav Fridolin (MP) fått fortsätta som minister i regeringen.

  https://uvell.se/2016/04/26/fridolin-och-charta-2008/

 3. Kan trösta alla mångkulturälskare att pensionsräddarna på båten i Medelhavet som Italien vägrade ta emot nu till slut ändå fått gå iland på den Italienska ön Sicilien !
  Katolska kyrkan och Albanien har tydligen lovat att förbarma sig över resenärerna, om Lövet lovat något framkom inte i PK-media men statsministern vill förmodligen vänta med att återuppta massinvandringen till Sverige efter valet i September han försöker nog vara lite taktisk just nu.
  Måndagen den10/9 vet vi Sveriges framtid !!!!!

  • Tänk att katolska kyrkan kan svika sin befolkning, sina troende, så grymt. Det är inte barmhärtig att lassa in folk i Europa och tvinga befolkningen till underkastelse och försörjning av andra länders befolkning. De får ta sitt ansvar, likaväl som vi i Europa har gjort. Kolonialtidens eventuella brott är betalda för länge sedan!!

   • Katolska kyrkan har idag fullt med att pudla och gottgöra gamla synder så detta vurmande för pensionsräddare är väl inte helt oväntat !

Kommentera