Man skjuten i Göteborg

BROTTSLIGHET. En man i övre tonåren har förts till sjukhus efter en skjutning i Göteborg vid 17-tiden på söndagen. Händelsen inträffade i Länsmansgården på Hisingen. Skadeläget är oklart och polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.

– Just nu finns det ingen misstänkt. Vi är på plats och pratar med vittnen, säger Jens Christensen, vakthavande befäl polisregion Väst.

-Pettersson ser att det verkar vara som vanligt, brottsoffret en ljust mörkhyad man med svart hår i sedvanlig frisyr och det är inga fördomar utan erfarenhet.

Om Länsmansgården på bloggen…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Man skjuten i Göteborg

  1. När fjällemlarna blir för många drar de mot vatten och dränker sig.
    — De har ju inga skjutvapen för saneringen.

    Vi hade en myrstack intill huset.
    Myrorna angrep huset.
    Vi hällde dieselolja på stacken.
    => Vårt hus står kvar!
    = Sanering!

  2. Tänk på alla sjukvårdsresurser dessa barbarer utnyttjar. Sjukvårdspersonal och sjukhus används till att vårda dessa as istället för hårt arbetande och pensionerade svenskar som man nu inte har råd att ta hand om.
    Men som man bäddar får man ligga. Det svenska folket, som är kollektivistiska får, har gång på gång röstat på de partier som har förstört Sverige för all framtid.

    • Så länge de av folket valda välgödda politikerna som hanterar våra gemensamma skattepengar och övriga resurser inte bryr sig ett dyft så är det ingen idé att lägga ner egen onödig energi på att tänka på vilka resurser alla dagens vidriga kriminella parasiter upptar i samhället, det tjänar inget till !

    • ”Mike”!

      Hörde en av dem på radion nyss:
      ”Jag blev rånad av några ickesvenskar”
      Reportern: ”Hur kommer du att rösta!”
      Den rånade: ”Jag har alltid röstat på S
      Och kommer att fortsätta med det”.

      Snacka om begränsad förmåga till
      konsekvensanalys.
      — Men vi måste ju acceptera även de individer som är handikappade i huvudet!

KommenteraAvbryt svar