De onda, de goda och de fula – risk för våld när vänstergrupper protesterar i Stockholm

Polisen anser att det finns risk för våldsamheter i samband med att Nordiska motståndsrörelsen demonstrerar i centrala Stockholm i dag.  Carolina Paasikivi på Stockholmspolisen menar att NMR väcker avsky och rädsla.

– Men det är också så att det attraherar meningsmotståndare varav vissa betraktar våld som ett legitimt politisk verktyg, säger Paasikivi.

Paasikivi understryker att det framför allt är individer som ser våld som ett verktyg – inte organisationer eller partier.

Under dagen kommer nätverket Strike back att protestera mot planerna på att begränsa strejkrätten. Även Revolutionär kommunistisk ungdom kommer att demonstrera, nätverket ”Skiftet” kommer att härja med flera vänsterblivna grupperingar.

-Pettersson menar att Stockholmspolisen snackar skit när de säger att det framförallt är individer och inte organisationer som bråkar. Naturligtvis vet polisen att olika vänstergrupper planerar så kallade ”motdemonstrationer” som leder till våld.

Varför låter inte media och vänstern mupparna i NMR marchera ensamma i tystnad genom Stockholm? Då blev det inte våld, media och vänstern har en stor del i ansvaret.

 • De enligt media, ”onda” NMR, anklagas för upplopp, hets mot folkgrupp, rasism, ibland med rätta men om ingen uppmärksammade dem blev det betydligt lugnare.

 • De enligt media ”goda” vänsterbliva brukar vara mångdubbelt fler och dra igång kravaller med stenkastning och annat våld mot NMR, polisen, affärsmän, banker med flera. Media kallar då brottslingarna ”motdemonstranter”. De anklagas sällan för något, tvärtom har de journalister i sina led.

Nåväl, sedan har vi en tredje grupp. De är enligt media ”jättegoda” och kan göra som de vill utan kritik.

-Pettersson är övertygad om att om jag uppträdde som dessa genusexemplar av alla sorter skulle jag spärras in för förargelseväckande beteende…

Ur led är tiden…

Nåväl, gillar ni dagens politik,röstar ni naturligtvis på något parti i sjuklövern, annars får ni titta efter alternativ…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

15 thoughts on “De onda, de goda och de fula – risk för våld när vänstergrupper protesterar i Stockholm

 1. Det är en skam för Sverige att mediadrevet med SVT i spetsen jagar dessa välkammade killar.
  Vem faan ska annars försvara oss mot muslimerna?

 2. Det enda som är bra med att dessa icke-människor förstör för oss SD:are är att dom inte har förstånd nog att begripa att ju mer dom skriker och gapar ju fler väljare får SD. Detta gäller för hela Vänsterpartiet.

 3. Glömde, självklart hör inte heller extrem eller överhuvudtaget islamism in i en äkta demokrati!

 4. Kommunism, nazism och fascism hör inte hemma i och har ingen framgång i en äkta fungerade demokrati !
  Är Sverige idag en riktig demokrati ?????

 5. SR Studio Ett.
  Tobias i Ung Svenskarna mot Henrik Malmrot – Ung Vänstern.
  Debatten handlade om att Ung Vänstern konsekvent gör allt i sin makt för att begränsa yttrandefrihet och demokrati.

  Tala om hur indoktrinerad flat denne Vänster- Henrik är som inte ens kan ta avstånd ifrån våld som medel.
  Han står istället bakom den uppvigling, det hat som hans organisation samt dess företrädare sprider.

  ”Ung Vänster står bakom valsabotage”

  • Som ett exempel på hur det ser ut! Fanns liknande inslag i pride-Stockholm! Vad är det för fel på dig Mia? Griper efter halmstrån?

   • Vadå halmstrån?
    Jag är fortfarande frågande till varför denna bild publicerats i samband med en demonstration av NMR.

    Jag var där och tittade på dem idag och såg ingen som helst likhet med den prideparad jag såg på för några veckor sedan.
    En stor skillnad var också antalet poliser vid bägge tillställningarna.
    Jag har aldrig sett så många poliser i bilar, på motorcyklar, på hästryggar och till fots samtidigt som idag.

  • Där satt den! NMR måste man vara paniskt rädd för. Islam är bara kärlek och fred. I pk-världen. Tragiskt, men också väldigt farligt!

Kommentera