Därför flyger Isabella Lövin som hon gör

VALET 2018. Det är val den 9 september 2018, om drygt tå veckor och det har varit en dålig vecka för en del av våra politiker som har svårt att skilja på egna och skattebetalarnas pengar, den ena skandalen har avlöst den andra i ett rasande tempo.

Media granskar politikerna extra på grund av valet, men tänk om de håller på och små- och stormyglar jämt?

Trots att Åkesson och SD rensat ut, både dåliga och många bra människor hur partiet finns det en och annan dåre kvar i SD, titta HÄR.

Nåväl, Pettersson är övertygad om att vi inte sett alla skandaler ännu och jag väntar på att David Baas på Expressen eller någon annan ska komma med en tio år gammal ”nyhet” om Sverigedemokraterna.

Jens Ganman förklarar varför klimatminister Isabella Lövin flyger som hon gör:

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Därför flyger Isabella Lövin som hon gör

 1. Vad kan detta lilla skitparti ha att göra i New York? Som jag
  ser det endast för att träffa Georg Soros anhang alltså
  Globalist maffians andliga ledare och Finasiär för att
  avlägga rapport över förstörelsen av Sverige som hon
  och sju klövern är ansvariga för, att allt går efter hans och
  EU s ritningar, att bilbränder skolbränder och all annan
  förstörelse och våldsdåd som ska till för att destabilisera landet,?

  I så falla tror jag han blivit nöjd över vad hon rapporterat!

 2. Låt mig berätta om några miljöpartister som bor i området. Ena familjen har 3 bilar och en motorcykel. Sopsorterar inte då detta är frivilligt i kommunen. Har villa med direktverkande el. Lägger mer tid på det s.k. flyktingboendet än på sina barn. Den andra familjen har jag förstått inte är mycket bättre.

 3. Klimatminister Isabella Lövin (MP) och hennes kollegor i regeringen kunde ju ha valt det här planet …

  http://i.imgur.com/j0Ewtdq.gif

  … där hon och hennes reskamrater hade varit tvungna att manuellt, miljövänligt och kostnadseffektivt hjälpa till att flaxa med vingarna för att få ekipaget att lyfta och sedan hålla tilldelad flyghöjd och kurs ända fram till destinationen för att slutligen avsluta med en snygg mjuklandning.

 4. Jag kommer aldrig att ha råd att flyga lika långt som Lövin. För miljontals kronor. Särskilt inte sedan hon la på en flygskatt för mig, som jag dessutom betalar när hon flyger.

  Jag har behov av min bil. Precis som Lövins man och Karin Svensson Smiths man. Jag förutsätter att ni stundom får åka med trots att de är monster till miljöutsläppare till skillnad från min bil.

  Nu fixar ni två med era kontakter i riksdagen ständigt höjda skatter för att köra bil. Det har ni och era män råd med. Det har inte jag. Jag tänker inte köra min hustru i en lådcykel.

  Jag tänker i stället rösta bort hycklare och egoister om fjorton dagar!

  • Vaknar inte tillräckligt många innan valet och inser att landet är på väg åt HELVETE med stora steg kommer du inte ens att få råd att skaffa en lådcyckel.

  • Tyvärr så bryr sig inte Lövin eller någon annan svensk politiker sig ett dyft om ett ENORMT politikerförakt från en konflikträdd naiv och lättlurad svensk väljarkår som går på samma mytomaniska valfläsk vart 4:e år !

   • Om någon är lättlurad så är det du Kenth. Vi med förstånd och förnuft väljer SD.. Det parti du företräder hugger yxan i sten !

Kommentera