Sara Skyttedal kör över MP och PK


VALET 2018. – Pettersson gillar kristdemokraten Sara Skyttedal, dels för att hon tog täten när det gällde att skrota decemberöverenskommelsen, för att hon säger öppet att islam är ett hot, att gränsen för asylinvandring är nådd och de rödgröna håller på med genusflum, men framförallt för att hon sticker ut från PK på ett härligt sätt.

Valrörelsen är igång i hela landet, så även i Linköping. På Trädgårdstorget var det valjippo igår och alla partier var där med varsin valstuga.

Visserligen är det gågata men eftersom Miljöpartiet tagit in sitt fordon får väl jag ta in mitt tänkte Sara Skyttedal och dundrade in…

Läs mer på Linköpings News…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


9 responses to “Sara Skyttedal kör över MP och PK

 • Hanna

  Sara Skyttedal står för sina åsikter och vänder inte kappan efter vinden, sällsynt hos alliansen idag. De vill vanligtvis inte säga vad de tycker eftersom de brukar ändra sig allt eftersom verkligheten hinner ikapp…

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Kan inte annat än älska. Underbart härligt och ärligt. Synd bara att hon inte tillhör det parti jag tror på (än). Men det skiljer bara en bokstav så det kanske kommer.

  Gilla

 • Björn

  I Sara har KD en verklig tillgång som de borde ta tillvara mycket bättre.

  Gillad av 1 person

 • Mike E

  Ha, ha. Så coolt. MP framstår som kompletta idioter med sin gröna lådcykel!

  Gillad av 1 person

 • Urban Hjärne

  Sara är en genuint ärlig människa. Ett utrotningshotat släkte bland moderna politiker. En annan som inte är rädd för att säga det alla tycker och tänker är Lennart Matikainen. Idag höll han ett fenomenalt bra tal i Uppsala, helt baserat på fakta och egna erfarenheter; (vid 43.50)

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Hon är för härlig. Gillar henne.

  Sara är en guldklimp för KD. Alltid uppriktig och ärlig i sitt politiska tyckande.

  Fler politiker av Saras kaliber, vore önskvärt för Sverige.

  Gillad av 1 person

 • Nisse i Hökarängen

  Varför blev inte hon partiledare istället?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: