Sara Skyttedal kör över MP och PK

VALET 2018. – Pettersson gillar kristdemokraten Sara Skyttedal, dels för att hon tog täten när det gällde att skrota decemberöverenskommelsen, för att hon säger öppet att islam är ett hot, att gränsen för asylinvandring är nådd och de rödgröna håller på med genusflum, men framförallt för att hon sticker ut från PK på ett härligt sätt.

Valrörelsen är igång i hela landet, så även i Linköping. På Trädgårdstorget var det valjippo igår och alla partier var där med varsin valstuga.

Visserligen är det gågata men eftersom Miljöpartiet tagit in sitt fordon får väl jag ta in mitt tänkte Sara Skyttedal och dundrade in…

Läs mer på Linköpings News…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Sara Skyttedal kör över MP och PK

  1. Sara Skyttedal står för sina åsikter och vänder inte kappan efter vinden, sällsynt hos alliansen idag. De vill vanligtvis inte säga vad de tycker eftersom de brukar ändra sig allt eftersom verkligheten hinner ikapp…

  2. Kan inte annat än älska. Underbart härligt och ärligt. Synd bara att hon inte tillhör det parti jag tror på (än). Men det skiljer bara en bokstav så det kanske kommer.

  3. Sara är en genuint ärlig människa. Ett utrotningshotat släkte bland moderna politiker. En annan som inte är rädd för att säga det alla tycker och tänker är Lennart Matikainen. Idag höll han ett fenomenalt bra tal i Uppsala, helt baserat på fakta och egna erfarenheter; (vid 43.50)
    https://youtu.be/17Q1_T2xV7U?t=2595

  4. Hon är för härlig. Gillar henne.

    Sara är en guldklimp för KD. Alltid uppriktig och ärlig i sitt politiska tyckande.

    Fler politiker av Saras kaliber, vore önskvärt för Sverige.

Kommentera