Socialdemokraterna har glömt rekordåren och gästarbetarna

VALET 2018. -Pettersson ser att Socialdemokraterna och stödhjulen vill tillbaka till den tid när företag, duktiga människor som företagsledare, artister och idrottsmän flydde utomlands på grund av skattetrycket. 

S har glömt vad som gjorde Sverige rikt 

Rekordåren och vart tog gästarbetarna vägen? 

Twitter

Twitter

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

15 thoughts on “Socialdemokraterna har glömt rekordåren och gästarbetarna

 1. Jag är mycket glad varje gång någon kallar mig rasist, av den anledningen att jag anser att jag kallas detta för att jag älskar mitt land. dom som kallar mig rasist hatar Sverige och älskar något annat land, därför tycker jag att dom som gör så skall flytta till ett annat land och sluta att gnälla på Sverige och Svenskarna.
  Jag är Svensk sedan många, många generationer.

 2. Man måste inse sanningen den här asylinvandringen med anhörighetsinvandring är det Verkställande Utskottet som ligger bakom.
  Det är Verkställande Utskottet som styr socialdemokraterna och dess parti.
  Asyl och anhörighetsinvandringen går ut på att importera röster till partiet för att fastställa den politiska makten för partiet.
  Löven och andra inom partiet och regeringen deras uppgift är att försvara den här röstimporten med att det är människor i nöd som bland annat ”flyr för sina liv”.
  Verkställande Utskottet har varit medvetna att de här asyl och anhörighetsinvandrarna har mycket låg eller saknar helt utbildning och kommer att bli bidragsberoende, men de har inte sett det som något problem, utan det blir säkra sosse röster som är det viktiga..
  I de asyl invandrar tätaområden är det också 70- 90 % som röstar S MP V.
  Konsekvensen som blivit med röstimporten är att kriminaliteten har ökat mycket kraftigt på alla områden som våldtäkter, mord, mordbränder, droghandel m.m.
  Men det göms undan med att media uppger inga namn när asylinvandrare är inblandad och i många fall läggs utredningar ned helt enkelt och blir det åtal blir straffen mycket låga.
  Det här har gjort att brotten i den här gruppen har ökat mycket starkt när de inser de får inga straff.

  • Eftersom den här gruppen asyl och anhörighetsinvandrare är inte efterfrågade på arbetsmarknaden , blir de försörjda genom generösa bidrag, men det medför att det finns inga resurser att bygga ut skolor, bostäder, sjukvård, sjukhus, åldringsvård ökande av poliser och fängelseplatser.
   Det som händer är att det blir stor konkurrens till platser som sjukvård, m.m. klasserna i skolan blir större med sämre undervisning, därför det finns inte lokaler och lärare för att expandera undervisningen.
   Det här är självklara saker som inte svenska folket tycks förstå, när man ser till hur de har lagt sina röster,

   Svenska kvinnor har till stor del röstat på partier som varit för en ökad asyl och anhörighets invandring,
   För kvinnan borde välfärden och tryggheten vara viktig, men så tycks inte vara fallet när man ser hur de röstar, nämligen de vill krossa den,

 3. De svenska socialdemokraterna är utan tvekan också dom allra smutsigaste och vidrigaste.

  • Vill tillägga att så länge någon har sin kreditvärdighet kvar och kan betala sina räntor,går det vidare… Men den dagen närmar sig med
   stora steg,då detta inte längre fungerar med ”vår” dagligen svagare valuta. En länk till dagens Statsskuld:
   https://www.statsskuld.com/

   • Antalet unga och pensionärer som hamnar hos kronofogden har ökat katastrofalt den senaste tiden
    De unga på grund av att dom saknar arbete för att invandrarna går före i jobbkön och pensionärerna på grund av att dom får så låg pension så det inte går att leva på.
    ALLT beror på att den s.k. regeringen lägger i stort sätt hela budgeten på att försörja invandrarna och mycket lite på att se till att den SVENSKA befolkningen får det så bra som övriga länder har det 2018 utan dm står kvar på 1950.
    Det är ju så att regeringen gör det billigare att arbeta genom att sänka skatten på arbete. Det gör att arbetaren får mer i plånboken. Detta ser handlarna och höjer priserna på sina varor. Att pensionärerna inte får något mer i sina plånböcker ser dom inte, men pensionärerna måste i alla fall vara med och betala mer när dom handlar. Detta medför att dom inte kan betala sina räkningar och annat och då hamnar dom hos kronofogden..

 4. Sossarna tror att de kan rida på gamla meriter i evighet. De gamla trogna sossarna faller ju ifrån en efter en och speciellt många nya kommer inte till. Utförsbacken kommer bara att fortsätta för dessa pamptyper.

 5. Hur hittar man lättast diagrammet på scb.se? Vore ett sant nöje att presentera på jobbet och i V och S-valstugorna i centrum. Det kanske kan täppa till truten på dem, åtminstone någon timme i veckan, fram till valet. Efter valet kommer den riktiga mentala härdsmältan; då både SD och Trump ska ventileras, då blir det livat i landets fikarum och i SVT. Jag kommer då hänvisa till Darknet och försäljare av Valium, och i svåra fall, tunga droger. De har troligtvis redan medicinskåpet fullt, men jag vill också vara god, väl medveten om de tunga fall som en annorlunda verklighetsuppfattning bidrar till. Jag har lidit nog, nu är det deras tur.

  • Detta är jag övertygad om beror på IQ.En normalbegåvad SVENSK har högre IQ än samtliga sossar tillsammans.

 6. Det har redan uttryckts av Leif Östling ”va fan får vi för pengarna.”
  Vi vet vad vi får, längre köer, flera skottskadade och döda, flera uppbrända bilar och det värsta flera våldtäkter.
  Är det lönen och tacken till dem som jobbade och slet, enligt nomenklaturan?
  Låt oss byta ut patrasket, lägg lock på köttgrytorna och in med nya friska styrande och framförallt tänkande personer.

 7. För sossarna räcker aldrig pengarna. Om de så disponera hela Sveriges bnp så skulle de stå som fån och förkunna att pengarna räcker inte vi måste höja skatten.

  • Jo inom åldringsvården räcker det med pengar för S och övriga partier men till Kriminalvårdens hotell och till en okontrollerad massinvandring så finns det ingen botten i skattekistan !

Kommentera