Fatemeh Khavari uppmuntrar svenska barn att skolstrejka

KLIMATET & SKOLAN. I Sverige har vi skolplikt, nu uppmanar vuxna människor barn att strejka från skolan och föra den kamp de själva inte orkar med. 

-Petterssons förslag är att de vuxna tar barnens plats och skickar ungarna inklusive Malena Ernmans dotter Greta till skolan och den afghanska vänsterledaren Fatemeh Khavari åker hem och kämpar för sitt eget land. För övrigt vill jag att skolplikten ska ersättas med läroplikt och att socialen gör ett hembesök hos familjen Ernman får att kontrollera barnens situation. Vuxna som uppmuntrar barn att inte gå i skolan är inga bra föräldrar.

Dessutom tillåter Sveriges lagar inskränkningar i demonstrationsrätten för icke medborgare, likadant med FN- och EU-stadgarna, de gäller medborgerliga rättigheter. Fatemeh är inte svensk medborgare ändå uppmuntrar hon svenska barn att strejka från skolan.

Åk hem Fatemeh…

Bilderna från den afghanska damens Twitter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

33 thoughts on “Fatemeh Khavari uppmuntrar svenska barn att skolstrejka

 1. Vad är skillnaden om svenska ungar skolkar eller går i dagens totalt havererade vänsterskola ?

 2. Det torde vara knepigt att bygga Sverige, sittandes på arslet. Det dilemmat delar förvisso afghanerna med Jonas Sjöstedt. Lösningen stavas alltid skattepengar, problemet är att det är ett stort falsarium av verkligheten.

 3. Fatemeh är en man, det är 100% säkert, de har kommit utan pass och ID och kan påstå vad som helst, denna bedragare borde skickas hem till Afghanistan eller Iran att denna kille (c:a 30 år)befinner sig här är SOCIALDEMOKRATERNAS FEL – RÖSTA BORT DEM!!

  ALTERNATIV FÖR SVERIGE – ÅTERVANDRINGSVERKET

  • Detta blir DYRT för Sverige, inte konstigt att Socialdemokraterna planerar höja pensionsåldern till 70 år!! Tycker du det är bra att denna man och andra tar hit hela släkter för att leva på bidrag ska du fortsätta rösta på 8klövern!

 4. Hur mycket av miljöförstöringar ffa CO2-utsläpp mm har Malena Ernman själv bidragit med vid sina många och långa flygresor världen runt till alla sina olika artist-framträdanden.

  Förflyttningar på marken i Sverige och i andra länder gör hon (och sannolikt även hennes make) med luftförorenande taxibilar, privatbilar mm, som också använder oljeprodukter som bränsle.

  Jag hittade även detta reportage i Expressen från år 2015 bl a om dottern Gretas hälsoproblem.

  Malena Ernman: ”Det har varit ett helvetiskt år”

  https://unv.is/expressen.se/halsoliv/halsa/det-har-varit-ett-helvetiskt-ar

  Det ser ju rent ohälsosamt ut för dottern Greta att sittdemonstrera där hon är … och några nyttiga influenser från Fatemeh kan väl Greta knappast räkna med att få.

  http://www.rapport24.com/uploads/7/5/5/4/75549431/published/fatemeh.jpg

 5. Hon passar på att sola sig i medierna där det passar … Hon gör sig skyldig för uppvigling mot skolplikten .

 6. Greta ska vara i skolan och inte sitta och Jönsa utanför
  Riksdagshuset, att hon får stöd av ”Sossarnas kommande
  Statsministerkandidat” säger allt?

 7. Var idag och lämnade min nya plastdotter för hennes första dag i skolan i Sverige. Hon är snart 16 år och skall gå i en språkintroduktionsklass.
  Där var en hel skock ensamkommande Afghaner i 20 – 25 års åldern. S K barn. Jag blev uppriktigt skräckslagen, och samtidigt om möjligt ännu mer upprörd. Hur i H…..E kan detta få fortgå?
  Det som upprör mig mest är att läraren uppmanar unga tjejer att inte gå ensamma på skolgården, utan att alltid gå i grupp.
  Detta mina vänner är en svensk skola idag, dom kan inte garantera säkerheten för unga tjejer ens på skolgården.
  Var är vi på väg????

 8. Angående dom här 9000 afghanska barnen
  Gymnasiet har dragit igång
  Är alla igång med sina studier nu?
  Annars får de väl lämna landet

 9. Kan vi inte slippa se Fatemeh i tid och otid. En obildad besserwisser som tror hon skall bli statsminister i Sverige en dag. Herregud vilket skämt!

 10. Vilka åtgärder kommer nu vederbörlig skolstyrelse att vidtaga med anledning av OLOVLIG FRÅNVARO (kan det anses vara något annat?) för familjen Ernman/Thunmans bägge flickor? Kan det handla om att socialtjänsten måste kopplas in för ”vanvård”?

 11. HAN, för det är en karl, bor ihop med en kvinna. Inom Islam skulle en flata inte leva länge, men det går bra med en karl under sken av att vara kvinna. namnet Fatemeh antyder även att han varit legosoldat för Iran i förband placerat i Syrien. Gud vet vilka dåd han där utfört i islams namn? Fatemeh har således en ”bror”, alltså i verkligheten karlen själv, som tog emot miljonbelopp i samband med demonstrationerna. Stannade dessa pengar i karlens fickor, eller var tog de vägen. Är han även en ekonomisk bedragare och det är olagligt att finansiera IS/Al-Quida m fl? Eller gick de till någon moskée?

  • Angående dom här 9000 afghanska barnen
   Gymnasiet har dragit igång
   Är alla igång med sina studier nu?
   Annars får de väl lämna landet

 12. Med tanke på att hon syns i alla sammanhang, oavsett tid på dygnet, måste frågan ställas.

  Går hon inte i skolan eller jobbar?

  • Nix, ingetdera.
   Hon är bara lat av naturen, låt andra betala mitt uppehälle är hennes motto

 13. Hoppas Fatemeh börjar känna att det bränns under fötterna. Valet är snart här och hela konceptet med de 9000 kan omkullkastas.

 14. Det blir väl så när man är för lat att arbeta, då sätter man sig ner och strejkar för någon hittepå sak. Lättare att låta andra arbeta och bara ta emot pengar, då behöver man inte ens söka arbete.Och nu har denne avart blivit ännu latare, nu ska andra strejka för dennes skull t.o.m småbarn ska strejka för denne
  Ta av bidragen under den tid dom sitter och strejkar, då får vi se hur länge dom sitter där och latar sig

  Undrar om man kan anmäla denne till Guiness rekordbok för världens lataste människa ?

 15. Vilken patetisk bild! Om hen Kavari skulle ta klimatet på allvar enligt de teser man driver, så borde hon åka hem och ta med sig resten av menaländerna som bor här. De ökar nämligen på utsläppen och orsakar de problem som omtalas. Så hem med dem, och vi kommer att få ett bättre klimat, på alla sätt och vis. Framför allt får vi bostäder till svenska unga, som idag inte har en större chans att ta sig ut i livet. Studierna och familjebildning blir lidande av massinvandringen.

 16. Bilderna bevisar den infantilitetsepidemi som kan sägas representera dagens gravt förvekligade och funktionsnedsatta Sverige.
  Andreas.

 17. Kan man inte strejka för amnesti så kan man strejka för klimatet (dvs få fler att rösta på miljöpartiet), det fyller i förlängningen samma syfte. Miljön skiter dom totalt i.

 18. Regndans kan icke utföras sittande. Upp och rör på dig, Fatemeh, ditt lata spektakel. Dessutom ska väl pensionsräddarna komma ” i ajbete och betala skatt”. Flygskatt och dieselskatt hjälpte visst inte, för sommaren blev varm ändå. Kanske skolk-skatt kan bli nästa genidrag.

 19. Vill bara tillägga vad som framgick på Carina-Fina´s blogg igår. Båda barnen som lider av sjukdomar,nyttjas av familjen Ernman för deras egen personliga vinning ! Mer än skamligt med sådana föräldrar.

Kommentera