En röst på centerpartiet är en röst på islamistiska Grå vargarna och Turkiet

VALET 2018. Igår valde Centerpartiet i Göteborg att utesluta islamisten Mikail Yüksel, nu visar det sig att han inte frivilligt tänker dra sig tillbaka utan kan ändå bli vald av dem som röstar på Centern.

Så vill ni hålla de islamistiska och fascistiska Grå vargarna och Turkiet utanför vår demokrati så får ni fundera på alternativen, och centern verkar kunna göra upp med både alliansen och de rödgröna så…, ja ni fattar…, ni ser i vilka områden han har sina vänner…

TIDIGARE 2018-08-22. Centerpartiet utesluter en islamist men har fått en ny…

ISLAM. Centerpartiets lokala toppkandidat på riksdagslistan i Göteborg, Mikail Yüksel, utesluts ur partiet – med omedelbar verkan. Anledningen är att Yüksel tidigare haft samröre med den turkiska islamistiska organisationen Grå vargarna.

Enligt partisekreterare Michael Arthursson är det någonting som Yuksel inte berättat om.
Beslutet fattades av partistyrelsen, rapporterar SVT.

Mikail Yüksel, utesluten islamist

Men Centern ska inte vara ledsna, de fick för en tid sedan en ny islamist, Kahin Ahmed, tidigare M, den antidemokratiske islamisten Kahin Ahmed skrev en debattartikel på Nyheter 24 med rubriken ”Du är inte välkommen i förorterna, Jimmie Åkesson” där han tyckte att det var en skandal att arrangörerna ”bjöd in ett parti med nazistiska rötter”. 

– Pettersson minns när politiken var enklare och definitivt mer färgstark. Jag vill påminna om den gamle moderatledaren Ulf Adelsohn som visste vad han pratade om och var betydligt klokare än dagens moderater.

Han kritiserades givetvis men förklarade: ”Nej, jag ångrar ingenting. En neger är en neger och en svensk är en svensk. Jag står självfallet för vad jag har sagt. Jag nämner alltid saker och ting vid deras rätta namn. Och att negrerna blir arbetslösa om vi bojkottar deras varor är ett faktum.”

Som ni vet bör man sopa rent framför egen dörr innan man gnäller på andras städning och herr Ahmed borde ha en hel del att göra med sopborsten, både i förorten och i sitt eget land.

Men jag ska inte vara långsint, så grattis Annie och Centern…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

10 thoughts on “En röst på centerpartiet är en röst på islamistiska Grå vargarna och Turkiet

 1. Varför pratas det inte mer om detta i media? Jo för att C har ”rätt” åsikter i invandringsfrågan. C skall skyddas.

 2. Pettersson ”brist” på långsinthet är en dygd som få besitter. Min bästa sida är att jag tror att Rödluvan blir uppäten av en grå varg. Den invandrande vargen är ett invasivt kulturellt fenom som måste repatrieras.
  #räddavargenmenskickadehem

 3. Alla människor med något att tänka med har väl lämnat centerpartiet för längesen.
  Så det gör nog varken till eller i från.

 4. I Göteborg lär ju inte finnas sååå många Centerpartister…Men att partiet tvingas sjunka så lågt och tydligen saknar inhemska kandidater. Därpå i sin nöd tvingas sätter in en Islamist på andra plats av sin Riksdagslista,kunde jag som tidigare aktiv Centerpartist,(då C var C) aldrig drömma om !
  Dit hän har nu detta parti från svenska bonderörelsens rötter,nått under sin ledning av ”skönheten från Maramö” ! 🙁

 5. Det här blir en ny variant av ”Rödluvan och vargen”.
  Rödluvan Annie och den grå Vargen!

Kommentera