Den invandrade Högerextremismen


Högerextremism har framförallt med vänstern (som inkluderar alliansen i Sverige) att göra. Sjuklövern har importerat den genom den sedan årtionden pågående massiva ”asylimmigrationen” av mohammedaner.

De här levande mohammedanerna vill göra Sverige till en islamsk stat.

Islam är en patriarkalisk och människorättsfientlig ideologi. Den har likt socialismen det totala världsherraväldet som mål.

Ideologiskt är Islam en högerextrem ideologi som naturligtvis aldrig tematiseras av det islamofiliska etablissemanget. Med Islam importeras värderingar till vårt samhälle som vi trodde var utrotade:

 • Kvinnan är underdånig mannen
 • Hon kan lämna hemmet enbart med sin mans tillåtelse
 • Hon har ingen rätt att ha ett eget bankkonto
 • Hon kan bara träffa vänner om hennes man tillåter det
 • Barnen ska göra som husherren säger
 • Den lag som gäller är husherrens ord. Inte minst när han med citat ur koranen och haditherna/siran (Mohammed’s liv) kan cementera denna.

Det muslimska brödraskapet och de turkiska grå vargarna,  på turkiska Ülkücü, är bara två exempel på högerextremistiska organisationer som ständigt utökar sitt inflytande i Sverige och västvärlden.


9 responses to “Den invandrade Högerextremismen

 • Ryan

  Precis exakt så är det. Den enda skillnaden i mitt hem är att det är kvinnan i huset som styr. Jag är ursvensk och hatar det. Jag ska bli musselman.

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Kvinnan styr i de flesta förhållanden sen många år tillbaka. Den svenske mannen har klockspelet kvar men producerar mycket lite testosteron. Det är kanske något i vår föda som ligger bakom detta.

   Gilla

   • Tussilago

    Här är en nysläppt video om just detta med in fertilitet. Växtgifter, framförallt på majs som finns i de flesta produkter verkar vara den största orsaken, USA’s ”GOVERNMENT” verkar mörka detta….
    😦

    Gilla

 • Argus

  Jag anser att Hedenhös har fel i sorteringen av ideologier. Om vi börjar med att indela vanliga ideologier i kollektivistiska och liberala så finner vi på de kollektivistiska sidan kommunismen, socialismen, fascismen, nazismen, islamismen och sionismen. På den liberala sidan har vi, naturligtvis, liberalismen, konservatismen och libertianismen. Skärskådar vi nazismen finner vi att det fulla namnet är nationalsocialism och vad fascismen beträffar var Mussolini hängiven socialist innan han blev utkastad och fem år senare bildade världens första fascistparti.

  Åter till den traditionella skalan och med föregående indelning i åtanke så kan vi sätta likhetstecken mellan kollektivism och vänsterideologi. De ”högerextrema” är libertianerna, de som vill ha en minimal stat, som oftast är äldre distingerade och ekonomiskt oberoende herrar som knappt gör en fluga förnär.

  Gilla

  • Ulli

   Det som i västvärlden kallas högerextremism och beskylls av vänstern som patriarkalisk är rena mittenpolitiken.
   Islam har stora likheter med socialismen, ”big state”, den obefintliga yttrandefriheten. Dock vad som skiljer dessa ideologier är att islam är (extremt) patriarkaliskt, alltså det som åtminstone i socialisterna’s ögon är att se som högerextremism.
   Detta är den ologiska alliansen mellan två extremistiska ideologier när det gäller patriarket, men inte när det gäller ”big state” och att stoppa det fria ordet för här ligger likheterna.

   Gilla

 • Monica

  Karl Marx skulle rotera i sin grav flera ggr om om han skulle beskåda sina nutida anhängare. Jag har själv haft vänstersympatier men det är svårt i dag när man ser hur vänstern i västvärlden har blivit nyttiga idioter till islam. I syndikalisternas första majtåg gick det muslimska kvinnor med budskapet: Rör inte vår hijab till de andras deltagarnas tysta medgivande. Det finns få anhängare inom vänsterrörelsen i Sverige och i övriga världen som öppet tar avstånd från islam.

  Gilla

  • ruben

   Islam liknar ju kommunismen med sin totalitära inriktning. Där finns en likhet också att systemet/ideologin skall skyddas eller försvaras mot människan. De som inte är med i totalismens ideologi i ett sånt land blir fråntagna alla mänskliga rättigheter och vanligtvis avrättad. Vänstern älskar att ideologiskt stå över eller problematisera vanligt folks livsstil. Passar ungas spirande sinnen, men håller inte i längden. Sovjet eller Cuba är två exempel att studera noga. Jag hoppas det finns bra kurser om dessa länders kommunistiska uppgång och fall med försök till objektiva konsekvensanalyser att doktorera på. Men jag tvivlar?

   Gilla

 • Hönsmamman

  Enligt genusvetenskapen kan hon ju köna sig som man?
  Detta borde ju FI kunna lösa med sin genusvetenskapliga verktygslåda/syskrin/skurhink/grävskopa/kopieringsapparat/besticklåda?
  Eller vill de inte längre hjälpa henne när hon kommer ut som man?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: