Saudi Barbarien har en annan värdegrund

Saudiarabiens åklagare söker dödsstraff mot fem människorättsaktivister som fär föremål för rättegång i en hemlig terrorist-domstol, enligt gruppen Human Rights Watch (HRW).

Bland de åtalade fångarna är Israa al-Ghomgham, en kvinnlig saudiarabisk aktivist, som altså kan bli den första kvinnan  som halshuggs för att hon arbetat för mänskliga rättigheter och att ha protestera och gett moraliskt stöd till folk som protesterat.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören konstaterar att Saudi tydligen inte bryr sig om vad Sveriges Statsminiminister sade om kvinnors rättigheter. Lyssna på Stefan HÄR

Vad säger den Svenska utrikesblondinen??

5 thoughts on “Saudi Barbarien har en annan värdegrund

  1. Ja och så bombades Libyen med Kadaffi för att de hade klen demokrati , tror jag att den officiella anledningen var . Men vi vet nog….

  2. Var det inte Sverige som röstade in Saudi som ordförande för mänskliga rättigheter i FN:s säkerhetsråd?

  3. Låt Saudi-Barbarien göra som dom vil. Så lenga dom holder sej i Saudi-Barbarien, så ser jag inga problemer med det. Om dom vil mörda hvärandra så låt dom göra det. Det är inte vårt ansvar eller problem.

    Vi får fokusera på Sverige, och barbarena får fokusera på Saudi-Barbaria. Fungerar utmärkt. Jag fattar inte varför så många bryr sej om hva som händer i andra länder. Är det meningen att jag ska gråta och bry mej när barbarena hugger huvudet av andra barbarer? Så snäll blir jag aldrig. Dumsnäll ska man inte vara.

Kommentera