8 thoughts on “Bert Brölar – Recenserar Lövfens lögner

 1. Felet med Löfven eller ”Löften”, är att han är infantilt korkat. Han är bara en sprattelgubbe åt dessa människor som står dolda bakom honom.

 2. Bra sagt av Bert. Även om jag inte gillar att hans profitering på just invandringen, så är det bra att han som kändis står upp, talar ut och ger en röst åt det elände som drabbat landet.

 3. ALTERNATIV FÖR SVERIGE DEN 9/9! de finns på Facebook, Twitter och Youtube!

  ÅTERVANDRINGSVERKET!!

 4. De platser i världen som saknar välfärd betald av skattebetalare är de bästa platserna att bo på. De lockar inte till sig folk som inte vill bidraga.
  Inga snyltare för det finns inget att snylta på !

 5. Så länge som de får bidrag så kommer vi inte att bli av dem !

  Alltså dra bort alla bidrag för de som aldrig har bidragit till välfärden .Då försvinner de snabbt som bara attan !

 6. Tur att det finns någon mer än Jimmie som säger sanningen och kan göra det på ett rakt och ej inlindat språk. Jimmie kan tyvärr inte vara riktigt lika rak för då blir han hudflängd av MSM, rödluvan m fl.

 7. Var på Jimmys möte i Södertälje idag. Han gjorde precis som Bert Karlsson, han talade sanning hela tiden. En sak som var bra på mötet var att vänsterpöbeln höll tyst nästan hela tiden. Vid ett tillfälle skrek dom lite svagt, Då vände jag mig om och sa ” Mera, ju mer ni skriker ju mer röster får SD”. Då blev det tyst och gruppen avek från platsen.

Kommentera