Alliansen och integrationen

Alliansen presenterade igår ett antal gemensamma förslag man går till val på.

Den kanske enskilt största satsningen ska bli integrationen. Att man tvingas till dessa miljardsatsningar på olika integrationsprojekt, är som alla vet en följd av decennier med en katastrofal asylpolitik. Vi fick i gårdagens Rapport en inblick i den svenska framtiden.

Det står allt tydligare att religionen är på väg att bli norm i Sverige och att den religion som t.o.m. får makthavarna att vekna är islam. Samtliga partiledare för Alliansen besökte igår denna språkskola för nyanlända. Jag undrar hur många av de fyras gäng som tyst för sig själva hade åsikter om det de såg framför sina ögon? Är detta något vi vill se i vårt land?

 

11 thoughts on “Alliansen och integrationen

 1. Hur integrerar man främlingar, som inte vill integreras? Som bara kommer hit för att kunna leva på kaffir-ernas jizya – alltså den skatt som islam anser sig ha rätt att kräva från icke-muslimer, för att muslimerna inte skall mörda dem; Som älskar sin satanistiska religion och vill tvinga den på alla andra.

  De blåögda svenskarna inbillar sig att de ger allmosor till nödlidande och förväntar sig att dessa kommer att visa underdånig tacksamhet mot sina välgörare. De svenska dumskallarna är så genuint korkade att inte ens när de får sina halsar avskurna, inser de att de sponsrat genuin ondska.

  Hårdindoktrinerade korkhjärnor överlever inte i den hårda verklighetens värld.

 2. Vi ser kvinnor som sätter religionen före allt annat. Kvinnor som är svåra att anställa om de inte tar sig sina religiösa klädesplagg och att lära sig svenska är näst intill ointressant om man har en så låg utbildning att man näppeligen kan får några jobb i Sverige.

  Snälla, res hem igen!

 3. Det må vara hänt att invandrare får förenas med sina föräldrar men att de som kommer hit skall få pension eller äldreförsörjningsstöd ÄFS är fel. Det borde vara barnens uppgift och inte statens, kom ihåg att staten det är vi alla skatteslavar.

 4. Vad är det för mening att kasta pengar på ”integrations-projekt” på folk som inte har något som helst intresse att integreras eller assimileras.
  Det är som att kasta pengar på en missbrukare som inte har något intresse av sluta med sitt missbruk.

  Vi behöver inte fler projekt och jippon. Vi behöver en fungerande invandringspolitik som baseras på kunskap och erfarenheter istället för känslor och ideologisk smörja.

  • Sverige som varit utan regering i 50 år behöver en regering och ingenting annat. Denna regering har Jimmy Åkesson som statsminister.

 5. Jag må varje dag illa när jag se lämmeltåget av Muslimer och Neger på väg till Campus i Oxelösund. Pensionsräddare i nattskjorta och sopsäcken både säkert en bra bit över de 60. Va kommer de att bidra med? Utom att vara ett hinder för Svenskarnas åldringsvård/Sjukvård/Tandvård

  • När har politik på något sätt varit trovärdig oavsett parti ?
   Naturligtvis aldrig.

 6. Miljarder och integration klickar inte.
  Ser man den bilden så måste man förstå att vi är riktigt illa ute särskilt med den tsunami av anhöriginvandrare som väller in.

  • Tänk om den Svenska s.k. regeringen satsade en tusendel så mycket pengar på Svenskarnas välstånd som dom gör på invandrarna, då vore det något att skriva hem om.

Kommentera