Könsuppdelad simning i Botkyrka

ISLAM. Den kommunala Broängsskolan i Botkyrka utanför Stockholm har inför höstterminen valt att låta högstadieeleverna ha simundervisningen uppdelad, det vill säga killar för sig och tjejer för sig. 

Broängsskolan är en vanlig kommunal skola från förskoleklass till klass 9 i högstadiet med c:a 630 elever. Läroplanen säger klart och tydligt att man inte får göra så här.

Den första juli i år skärpte regeringen riktlinjerna i Läroplanen. I syfte att minska utrymmet för att bedriva könsuppdelad undervisning i Sverige har de här tilläggen nu gjorts:

”Läraren ska planera och genomföra undervisningen så att eleverna möts och arbetar tillsammans oberoende av könstillhörighet”.

”Rektorn har ansvaret för skolans resultat och har, inom givna ramar, ett särskilt ansvar för att utbildningen och undervisningen organiseras så att eleverna möts och arbetar tillsammans oberoende av könstillhörighet”.

Läs mer på Sveriges Radio…

-Pettersson säger att de föräldrar och elever som inte accepterar vårt sätt att leva kan flytta till ett land där flickor och pojkar separeras, men det är inget att gnälla över, vi har fått som 87:an bestämt…

Självklart bär de muslimska damerna tält frivilligt och detta uppmuntras i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

17 thoughts on “Könsuppdelad simning i Botkyrka

  1. Vad är det mer som inte gäller i läroplanen, dvs som muslimerna i vårt samhälle, som inte är deras kommer aldrig att bli. Bra försök mussar.
    Som en information till mussarna, våra politiker har haft lekstuga länge nog och det svenska folket är rätt tåliga, men gå inte för långt. Vi vill ha våra traditioner och där är kristendomen förankrad sedan ca1000år tillbaka. Vill ni bo här så rätta in er i ledet. Gör rätt för er, det är en annan del av vår värdegrund, inte som politiker leva på oss som arbetar i industrier som skapar välstånd och intäkter.

  2. Ja, sharialagar står över svenska lagar, det har ju AD talat om för oss. Skollagen är också sharialagarnas tillskyndare, tydligen. Ett svagt rättsläge och en svag demokrati, Sverige är bedrövligt!

      • En klok person, precis så är det i Sverige om bara 10-20 år !
        Efter valet i September fortsätter den okontrollerade massinvandringen med bland annat en massiv anhöriginvandring.
        Blir bara lite mer av svenska s.k utmaningar för politikerna att ta hand om framöver, som alltid inga stora problem.

  3. Mångkulturen bestämmer och styr dagens Sverige, inte skollagen eller andra svenska lagar som står i sagoboken svensk lagstiftning den boken kan slängas i papperskorgen fyller ingen funktion i ett snart helt avkristnat Folkhem !

      • Att tro på underverk av SD är helt ok men vad konkret förväntar sig SD:s väljarkår att partiet ska kunna uträtta i verkligheten detta talas det aldrig om !
        Om man säger, tycker eller förväntar sig förändringar så vet man väl själv vilken typ av förändringar som måste till och på vilket sätt det ska och måste göras ?
        Att hela tiden bara säga att SD är Folkhemmets räddare hjälper ju knappast någon, tiden efter valet i September får visa vad som händer med dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

  4. 87% av röstberättigade i vårt land röstade för denna utveckling.

    Troligen den del av befolkningen med så lågt IQ att de inte har förmågan att analysera konsekvens av sitt handlande?

    Vi måste hjälpa dessa mentalt handikappade människor att se och förstå verkligheten!

    Det är enda möjligheten att rädda vårt land!

Kommentera