Kära medier – det handlar inte om Hanif Bali

MEDIA. Vissa journalister och politiker är upprörda över att Hanif Bali och Sara Skyttedal poserar med vapen. Att Palme poserade med vapen och Fidel Castro verkade ingen bry sig om när det var aktuellt. Att Stefan Löfven står på skjutbana som Bali är legalt, men när två politiker gör detsamma som drygt 600.000 legala vapenägare som tillsammans äger blir det fart på redaktionerna. 

Ska vi sammafatta kort:

 1. Vi har en regerings som påstår att gränsen är stängt och att invandringen ligger på EU:s miniminivå men trots det delas det ut drygt 130.000 uppehållstillstånd – media är tysta.
 2. Det brinner bilar varje kväll – media skriver men kopplar det inte till för stor invandring.
 3. Skolor brinner, över 600 på ett år, media är i princip tysta.
 4. Flickor och kvinnor vågar inte gå ut ensamma på kvällarna.
 5. Mammor föder barn i bilar.
 6. Pensionärer har inte mat för dagen.

Media och politiker tycker det är katastrof att Hanif Bali och Sara Skyttedal bär vapen på en skjutbana.

Twitter

Twitter

-Pettersson säger att medierna verkar i en förtroendebransch och tyvärr är mediernas förtroende förbrukat. Det blir inte bättre av att de ägnar sig åt larviga småsaker och påstår er vara hotade av dem ni förföljer. Sluta larva er, börja rapportera sakligt, korrekt och opartisk så kommer ert förtroende så småningom tillbaka, men räkna med att det tar många år…

Det handlar inte om Sara och Hanif, det handlar om er journalistik…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Kära medier – det handlar inte om Hanif Bali

 1. Jo,jag har ett minne sen typ 2015 från DN,september någongång.
  Skyttedal tyckte att:Inför åsikts begränsning för att främja yttrandefriheten.
  Motsägelsefullt?
  Formulering stannade i mig ty det är nog bland det mest
  korkade jag läst/hört.
  Hon var ung,tveklöst.
  Hon verkar dock gilla puffror($kyttedal) och åker
  till Israel,allt som oftast.
  Jag har sett henne uppsutten på Israeliska tanks,om jag får tro på bilden/arna jag sett,tillsammans med Ebba B T.
  Vad gör de där?
  Borde inte intresset ligga i svenska folkets bästa?
  Makes me wounder…..
  Ännu fler namnbytare?
  Inget nytt,btw.
  Trotski=Bronstien.
  Palme=Von Knierimen tex.+ $hitloads.
  Ja,du/ni Petterssons…

  Hoppas inte på för mkt av tex SD.
  De är hårt infiltrerade,i min bok.
  Tack,om jag får vara med!

  Detta åker i sopen,va?

  Hoppas INTE på bättring då heller.
  Solzjenitsin visste vad han prata om..

 2. Sen när det gäller DN och andra skitblaskor, så finns det
  bara ett recept, köp inte deras undermåliga produkter,
  dom har valt sida, dom jobbar för makten, mot folket, alltså
  deras kunder, sådana ska man inte stödja, låt dem självdö.

 3. Tänk att Hanif Bali till och med kan få Löfven att uttala sig,
  vid dubbelmorden på Ikea i Västerås tog det mer än en vecka
  för honom att uttala sig, detta trots att han befann sig i Västerås
  när morden skedde, och jag förstår varför han inte uttalade sig.
  År man en fegis, och gärningsmannen inte är av rätt sort är det
  bättre att hålla käft.
  ,

  • Sök på internet på ”laddade för prickskytte – allehanda.se”, så syns en invandrarflicka i Sollefteå skjuta skarpt, för några år sedan.

 4. Fridolin anser att det är livsfarligt att utmåla media som folkets fiende. Ja, Gustav, det är ett hot mot demokratin när det är sant. När media ger fan i folket. När bara en sanning är tillåten. När all ironi är förbjuden. Därför ska demokratin rösta bort dig från positioner där du kan förbjuda demokrati.

  • V+MP+S inklusive Alliansen är utan tvekan det absolut största hotet mot infödda hederliga arbetande svenskar !

  • Fridolin har tagit jägarexamen och för att få det måste man, i proven för denna, skjuta en hel del skarpa skott, med hagelgevär o/e kulgevär.

 5. Hanif bali eller förträffligt modiga rediga kvinnan skyttedal varit i SD hade vederböranden säkert uteslutits.
  Och efter att hört jimmie åkesson i en radiointervju börjar man undrar hur styret i SD ser ut.
  Nu får dom fan skärpa tonen om inte kasselstrand mfl AfS:are ska få min röst.

 6. Hanif Bali svarar på ett elegant sätt TU, på sin Facebook.

  ”Tidningsutgivarna, som representerar i princip alla svenska morgon- och kvällstidningar, anklagar mig alltså för att vapenhota DN. De insinuerar även att jag uppviglar till nazistmord på journalister.
  Idag fick vi reda på att Sverige har flest skolbränder i världen. Hundra bilar vandaliserades i Uppsala. En 17-årig pojke höggs till döds på sin skola.

  DN har snart i ett helt år haft en sjuklig besatthet av mig. Man har anklagat mig för allt ifrån att tillhöra vit makt-rörelsen, rysk avlyssning, vara nihilist och nu går deras branschorganisation så långt att anklaga mig för att uppvigla till mordhot mot DN-journalister.

  Vad baseras den senaste anklagelsen på? Jo, när DN gjorde bort sig själva med sin ”faktagranskning” så gjorde satirkontot Mjölbypartiet, för tre veckor sedan, en meme med mig där de satt mitt ansikte på omslaget till TV-spelet Call of Duty, med undertiteln ”Hanif and DN at War”.
  Min och DNs konflikt är politisk. Jag blir minst sagt förbannad när grova anklagelser helt utan fog riktas mot mig.

  Som politiker är hot om våld tyvärr inte främmande. Jag och min familj har fått motta mord, våldtäkts och misshandelshot i flera år, särskilt efter publiceringar gjorda av TUs medlemmar. Det skulle vara för mig främmande att hota journalister och ingen kan med gott samvete påstå att jag gjort det. Om man på allvar tror det så är det sorgligt och beklagligt.

  Skolbränder, våldtäkter, upplopp – Löfven har inga kommentarer, men han har tid att kommentera detta.

  Om det nu vore så att detta satiriska inlägg är så farligt och ”triggande” så undrar jag faktiskt varför samtliga medlemmar i TU har spritt den.

  Jag har pratat med mitt parti. De delar uppfattningen att bilden är satirisk, jag uppskattar det stödet. Jag kan även förstå att de är trötta på att behöva hantera dessa drev, de – precis som mig – vill bedriva valrörelse istället.

  Det är alldeles uppenbart för mig att medierna gör sig dumma enbart för att skapa ett drev som nu dominerat nyheterna.

  Så låt oss leka med tanken en sekund att denna bild är så himla farlig. Att den som tidningsutgivarna säger kan trigga fram nazistiska mord på journalister. Om jag tar ner den – kommer resterande medier göra detsamma? Ert drag.

  Sverige har riktiga problem som behöver riktig politik. Skolbränder, mord och upplopp. I slutändan var det inte jag som gav den största stöten mot tidningars trovärdighet utan tidningarna själva när de mitt under brinnande valrörelse, mitt under brinnande bilar, mitt under pågående mordvåg gör sig dumma på det här sättet.”

 7. Sara Skyttedal är en av våra bästa politiker. Inget snack om den saken, oavsett vilket parti, man röstar på för övrigt. Mitt i prick, Sara.

  Hanif Bali är en uppriktig politiker, som moderaterna skull behöva fler av.
  Inte färre.

  En stor del av svensk media är ett politiskt problem.

  Som en sekt av folk, som inte klarar av det journalistiska arbetet. Vilket de ska göra opartiskt, ut mot det svenska folket.

 8. Alltså är det bara jag som börjat tycka att Bali har en mani att synas och höras, krqftigt bekräftelsebehov?

  Exhibitionistisk personlighet minst sagt. Han vill stå i centrum 24/7.

  Han njuter då han står i centrum. Som en trumpen liten unge som måste höras och synas hela tiden.

  Jag vet inte, jag kanske har helt fel, men jag är alltså jävligt trött på den strebern och ärkemoderaten.

  • Tror mig förstå Din infallsvinkel, oaktat jag rent principiellt sluter mig till den våldsamt ansiktsbehårade Balis oförfärade ståndpunkter.

   Onekligen synes den mediala maffians hoplofobi (sjuklig rädsla för vapen) vara tusan så hastigt påkommen och vittnar snarast om den prostituerade pressens passion för att diskreditera en fruktad och avskydd medieaktör, vars popularitet sticker i ögonen på det kulturmarxistiska kotteri som redan förlorat greppet om svenska folket.
   Andreas 🙂

 9. Drevfabrikerna verkar stödjas av samtliga inom media, speciellt när något skrivs eller sägs som inte överensstämmer med nomenklaturans åsikter.
  Alla dessa skitsidor som Facebook, Twitter och dylikt älskas av fladderhjärnorna men är till ingen nytta vad gäller upplysning eller faktaspridning.

 10. Ang Hanif är han en av dem som tvingat sig kvar som pappersflykting så det området kan han, och det behöver nya moderaterna, de får väl börja kalla sig för gamla moderaterna om de nu inte i elfte timmen skall bli ett parti som inte skall ta in fler invällare. Hittills har de stött alla partier som vill överbefolka vårt land.

 11. Nyttiga idioter de kan inte sitt hantver, de har inga historiska kunskaper, de verkar inte gått i skolan och de har ingen humor. Därför kan man inte läsa denna humorbefriade DN, med en ledare som är så tråkig att klockorna ringer.

 12. Dagens extremt vänstervridna PK-media kallar sig av någon anledning för den tredje statsmakten !
  Är nog dags att byta till den första statsmakten.

 13. Så fort det handlar om media och journalister så skall det ältas in absurdum. Vet inte hur mycket SVT ältade ämnet Bali i skitprogrammet ”Morgonstudion” (ni vet kopian på Aftonbladets morgonprogram) i morse men mycket var det. Släpp det där nu SVT och försök fokusera på VIKTIGA nyheter istället.
  Trött på ryggdunkande journalister är vi många som är den saken är klar.

Kommentera