Ung man skjuten i båda benen i Gottsunda i Uppsala

BROTTSLIGHET. En man i 18-årsåldern har hittats skjuten i Gottsunda i Uppsala. Mannen har blivit skjuten i båda benen, men skadeläget är oklart.

Platsen har spärrats av och ingen person har gripits. På söndagskvällen dog en 17-årig pojke efter att han skadats i ett bråk vid en skola i Uppsala. Enligt Linda Winge, RLC-befäl vid polisen i region Mitt, är det inte känt om det finns en koppling mellan händelserna.

Skott har även träffat två lägenheter där det fanns folk.

– Men spontant kan vi inte utesluta det, säger Linda Winge.

Polisen

-Pettersson säger att det verkar som upplänningarna blivit lika tokiga som skåningarna, men vi ska inte klaga, vi får som 87:an röstar…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Ung man skjuten i båda benen i Gottsunda i Uppsala

 1. Attans att de inte sköt ihjäl ”kulturberikaren” eller vår ”pensionsräddare” istället!!
  Operation Självsanering i sin misslyckade form då denna MENA-individ blir en dubbel kostnad för skattebetalarna – dels socialbidrag samt vårdkostnader + att någon riktig Svensk som behöver vård blir ”nedflyttad” i den långa vårdkön.

 2. Kvoten av synnerligen grova våldsbrott måste fyllas, så som 2018 har varit hittills så går vi mot det mest våldsamma året i modern tid.

  Och det har ju som allting har en förklaring. Den stavas – Flyktingar.

  Enkelt och kort. Skulle vi inte ta emot fler flyktingar, ja så skulle statistiken gå mot ett lugnare klimat.

  Och detta vet politikerna om, men av någon halvt imbecill anledning så gör inte idioterna något radikalt åt pronblemen.

  Man undrar ju mer än lite vad anledningen till det är?

 3. Är det Uppsalas tur att figurera i media som de kriminellas paradis. Det händer mycket i denna historiska stad.
  Tänk om vi kunde få svart på vitt…svaret på vilka som busar och gör staden otrygg.
  Fram tills dess får vi spekulera.

 4. Knarkhandeln florerar som aldrig tidigare…. tydligen. Men som alltid är betalningsmoralen bland ”de skyddsökande” urusel !

 5. Ja ja … ingen som lyfter på ögonbrynen idag ,detta är ju så vanligt ,fast för tjugo år sedan var en skjutning eller en knivning en stor artikel i tidningarna och ännu ovanligare var personrån .

  • Utvecklingen har verkligen gått framåt även inom kriminaliteten de senaste 30-40 åren !
   Det har tagit sig rejält kan man säga och nu några veckor före valet tycker dessutom moderatledaren och clownen Ulf Kristersson som förr skrek om vidöppna svenska gränser och fri invandring att Sverige är ett delat land och har mycket allvarliga problem med brottsligheten men hur och varför läget är som det är talas det självklart inte om.
   Kan ju nämnas i sammanhanget att finansminister Magda Andersson inte riktigt håller med U.K utan tycker som brukligt att Sverige bara har lite utmaningar att reda ut i dagens samhälle !!!!!!!!
   Vad tycker och säger SD som enligt dem själva har den absolut bästa kriminalpolitiken av alla partier ?

 6. Börjar likna OK Coral i Tombstone under slutet 1800 talet. Sex skjutarna går varma. Tror att det skulle behövas bröderna Earp i våra no go zoner

Kommentera