Imam Tawhidi, bli inte vän med icke-muslimer


ISLAM. ”Kära liberaler och vänsteranhängare. Det finns bara två kön: manligt och kvinnligt – ingenting annat.

Eftersom jag är muslim och det står i Koranen. Om ni attackerar mig så är ni islamofober, enligt era egna lagar och logik”, så stod det i ett tidigare inlägg om imam Tawhidi, som inte är tokigare än andra troende muslimer snarare tvärtom.

Från sin tyska bil, till en fransk hiss, öppnar han en italiensk dörr, sprayar indisk parfym, bär en Taiwanesisk pyjamas under en koreansk luftkonditionering, kontrollerar tid på den schweiziska klockan, vilar på en amerikansk soffa, öppnar den svenska väska, tar en kinesisk penna och skriver: ”Bli inte vän med icke-muslimer.”

Twitter

Varför bygger araber inga flygplan? från 2010.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 


8 responses to “Imam Tawhidi, bli inte vän med icke-muslimer

 • HB

  OMG!… Haha… Noterat!

  Gilla

 • Kurt

  Islam betyder att parasitera på omvärlden, titta på Dubai Saudi. Qatar mm.
  Vilka människor stå i kulissen och bygger skiten grovjobbet görs av Indonesier, filipins mm. Ledande befattningar innehas av folk från västvärlden och sen sitter någon Beduin som ”Chef” för syns skull.
  Ta ifrån dom sina tillgångar så torka dom röven med sand igen och duscha i kamel piss

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Mer från samma man:

  ”All I ever do is criticise Extremism, terrorism and Jihadi ideologies promoted by Islamists. What’s puzzling me is that the ‘moderates’ are the ones getting more offended than the actual fundamentalists”
  https://mobile.twitter.com/Imamofpeace/status/1031010069939253249

  Gilla

 • Thomas

  Han har I alla fall arabisk pjamas

  Gilla

 • AmaTona

  Jag har ifrågasätt hans så ”fredliga” inlägg på Twitter med fakta av och om Koranen och islam, det dröjer inte många sekunder innan det är borttaget…

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Märkligt.. när en muslim hårdtolkar islam, är ”extremt” islamistisk – säger och gör vad koranen säger att han kan göra – då säger andra att ”han är ingen riktig muslim”.

  När Imam Tawhidi twittrar om faran med att tolka islam bokstavligt, och att islam behöver reformeras för att passa in i den moderna världen – då är inte han heller en riktig muslim enligt andra.

  Islam har inget med islam att göra och muslimer är inte riktiga muslimer…

  Gilla

  • Joy

   Nej, inget har ju med islam att göra. Islam är bara ett vacuum, ett märkligt fenomen som vissa kan hänvisa till, om någon tror på vad som sägs. Som DO exempelvis. Slöja och halalvaror är visst muslimskt har jag hört. Fyra fruar för män. Annars finns ju inte islam på något vis.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: