Stäng

Löfven vägrar debattera mot Kristersson

Sveriges Radios Ekot hade planerat in en debatt mellan Stefan Löfven och Ulf Kristersson den 2:a september. Nu blir den inte av då Socialdemokraterna inte vill boka in en sådan debatt.

”Fegt” utropar Moderaterna, men tar man del av Socialdemokraternas strategi inför valet inser man varför. Statsministerns svaga insatser i debatter och utfrågningar har gjort många partikamrater bekymrade och nu har man satt en plan i verket för att minimera skadorna.

Vad har då sossarna för strategi för Annika Strandhäll, Ardalan Shekarabi, Veronica Palm och de delar av SSU som väljer att förstöra för andra partier?

10 reaktioner på “Löfven vägrar debattera mot Kristersson

 1. Hela dårhuset Sverige är idag en enda patetisk sandlåda och lekstuga, en vidrig utveckling kan tveklöst tycka när man upplevt ett helt annat Sverige !

 2. Löfvén är så jävla dålig i debatterna så jag förstår att S är livrädda att skicka fram honom mot Kristersson.
  Då är det alltså landets statsminister vi pratar om. Helt sanslöst!

 3. Ha ha, vilken ynkrygg!
  Verbal argumentation är inte socialisternas grej, de förstår sig bara på våld.

 4. Vad skall två som sitter i samma part diskutera om.
  Både S och M tillhör ju partiet 7-klövern och har därför samma agenda och partiprogram. dom står ju för samma saker och tycker likadant i alla frågor, dessutom är dom lika urusla debattörer båda två.

 5. Fredrik började förstöra Sverige. Stefan fullbordade katastrofen. (m) accepterade DÖ och fegade ur. Nu är det så dags för (s) att också fega ur. ”Det är fullbordat”, som ”Brian” uttryckte det hela Apocalypsen är här. Måtte det vända 9/9. Tron på människans förnuft får icke falna.

  1. Nej Palme började förstöra Sverige redan 1975 då beslutet togs i riksdagen att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land. Sedan har S kört på det spåret. Att Palme mördades gjorde inte saken bättre. Han blev ju som en halvgud efter det. Och det var där verkar det som Reinfeldt dyker upp, i hörhoppningen av bli halvgud han också på ett eller annat sätt.

 6. Sosseledningen är väl i full panik nu och vet inte vad som ska göras.
  Många feta platser vid köttgrytan kan gå förlorade i årets val.

 7. Fegt skriker Moderaterna!
  M tillsammans med övriga Alliansen har suttit med armarna i kors i 4år!
  De var med och bildade DÖ för att slippa göra något och har sedan varit helt passiva, sov dom?
  Snacka om fega ynkryggar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: