24 thoughts on “Desperata sossar

 1. Men kära försvarsministern, ha ha, det är det som många har blivit med er politik, ett bevis som något på att ni har inte en j–la susning om hur äldre människor har det? Nej hur skulle ni kunna det, ni som tjänar än en fattigpensionär! 15 gånger mer i månaden

 2. Sossarna beter sig som gamla avdankade horor. Makten för detta parti är så viktig att man kan sänka sig hur lågt som helst.

 3. Desperationen inom (S) sprider sig och Stefan Löfven verkar vara på väg att checka ut redan före valdagen när man ser hans hätska utfall mot politiska motståndare och reaktionerna på bilbränderna + mycket annat som han redan förlorat greppet om.

  Men Socialdemokraterna kan dock i sista stund tillgripa ett av sina fulaste knep som de använt förut nämligen valfusk.

  Det är hittills bara företrädare för Socialdemokraterna som vid många olika tillfällen på många orter landet runt har blivit dömda i domstol för valfusk i Sverige. Man har t ex ”hjälpt” (d v s hänsynslöst lurat och vilselett) skröpliga gamlingar på äldreboenden att få röstningen enkelt avklarad.

  Detta har skett genom ombud som i förväg lagt Sosse-valsedlar i de redan igenklistrade valkuverten. Åldringarna fick inte en chans att se vilka valsedlar som lagts i kuverten.

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/valarbetare-domda-for-valfusk

  Fusk har också förekommit i vallokaler där sossar har plockat bort konkurrerande partiers alla valsedlar eller gömt dom under det egna sossepartiets valsedels-bunt.

  https://nyheteridag.se/wp-content/uploads/2017/07/Ackefjord-tweet.jpg

  Mona Sahlins s k ”röstskolor” år 2010 bl a i Vivalla Örebro dömdes också ut av valmyndigheten som ett brott mot vallagen och valproceduren måste därför göras om till mycket höga kostnader i maj månad 2011.

  O s v, o s v

  • Jag är övertygad om att det kommer förekomma valfusk. Det är lika säkert som att solen inte slocknar på natten.

 4. Om man skulle granska sossarnas väljarsiffror så ser det nog ut ungefär så här
  Jag röstar på sossarna för deras politik=3%
  Jag röstar på sossarna bara för att mormor gjorde det = 97%.

  • Kurt :
   Ingen tröst men det har jag också,dock så rymmer jag fältet första veckan i september……..alla har inte den möjligheten,så ledsamt !

  • Ge upp hoppet ?
   Nej SD kommer ju enligt uppgift rädda Sverige från undergång på sikt om partiet bara får politiskt inflytande efter valet i September, hur räddningen exakt ska gå till är väl inte helt klart men det visar sig naturligtvis framöver.

 5. Socialakrobaterna består av en besynnerlig symbios av sutenörer och torskar, vilka ser sig tvingade att köpa anhängare och lojalitet för att överhuvudtaget kunna hålla sina fula huvuden över ytan –
  en manöver som sänder underliga signaler och bevisar den desperation som återfinns inom detta besudlade och moraliskt inkompetenta läger.

  Ett systematiserat rävspel vilket i samtliga avseenden karakteriserar dessa slingrande ormar och deras försåtliga bomärke och som förutsätter att alla är till salu samt att ingen förmår träffa självständiga val på basis av kalla fakta, fri research och politisk medvetenhet.

  Ergo: Ännu ett exempel på det massiva folkförakt socialdemokraterna hyser, vilket krönts genom denna konkreta anstiftan till åsiktsstyrning med impulsiva och lättsuggererade ungdomar som attraktivt kundsegment.
  Andreas.

 6. Prostituerade väljare är Sossarnas enda chans att överleva som parti. Jag hoppas att folket inte säljer ut sin heder.

 7. Testade att googla igen: sverigedemokraterna partiprogram. Där låg den, ja, fortfarande, sossarnas betalda annons, deras egen hemsida högst upp. Säljer de fortfarande lotter på kredit? Det är nog bäst att granska valsedlarna med förstoringsglas på valdagen.

 8. Förra valet så kom det visst 16 OU bara under Augusti. Nu under samma månad har det kommit 3st. Det kan bara betyda att instituten inte får de siffror de vill ha, eller som beställaren vill ha. Så ja, desperationen är nog total.

 9. Att det blir det sämsta valet någonsin för sosseriet är dom pinsamt medvetna om. Frågan är bara hur dåligt det ska bli.

 10. Låt dem sjunka, där är stora brister i skrovet, dom är inte
  sjövärdiga och inte trovärdiga heller.

  • Dom är inte värdiga någonstans. Min son som som är 18 år och får rösta för första gången fick detta ”erbjudande” i brevlådan igår. Hans reaktion var omedelbar och sverigevänlig, rätt ner i soptunnan gick erbjudandet!

   SD2018

   • Jag fick från Moddarna idag, och dom gick samma väg, och där kommer resten också, förutom SD s att hamna

Kommentera