Stäng

Inte invandrarnas fel

Bilbränderna i veckan engagerar och är en snackis på arbetsplatserna och i kompisgängen. Vilka som ligger bakom, på vems order och varför, spekuleras det friskt i.

Vissa journalister i socialistiska blaskor och några riksdagsledamöter skyller på högerextremister och ett försök att påverka valutgången.

Rapport gjorde ett kort reportage ikväll och i detta använde ett manligt vittne ordet ”terrorism”. Av vittnesmål att döma kan de aktuella fallen vara samordnade och då kanske ordet får en viss innebörd. Fast alla är inte lika övertygade.

Rapports utsände, Diamant Salihu, lyckades efter stor möda hitta en Frölundabo som tyckte så här.

Amanda har säkert sina skäl att tycka så och av den anledningen är det ganska kul att man gripit personer med utländsk bakgrund.

Joakim Lamotte gjorde ett live-reportage igår och där fick andra Frölundabor säga sitt, plus ett antal sossar som lever på förnekelse.

18 reaktioner på “Inte invandrarnas fel

 1. Jenny på Feministinspektionen med Johan på G S har gjort ett eget reportage om bilbränderna.
  Tala om vilka advokater som de anhållna har tilldelats.
  Advokaten som rankas som den näst bästa i landet.
  En asylaktivist och AFA hyllande på sin Facebook som också är advokat har tilldelads till en av de anhållna.

  ”Live om bilbränderna”
  https://www.youtube.com/watch?v=wwwBRN2jECk

 2. utomeuropeiska invasiva bakterier har planerat bilbränderna i svenska fängelser redan för 5 år sedan.

 3. Dessa bilbränder är helt o hållet FRIDOLIN och hans anhang , Jag undrar varför inte Isabella Lövin nämde något om bilbränderna . När man bränner upp en bil så frigör det en massa giftiga gaser som är caner frammkallande
  och nu vr det inte en bil utan ett hundra tal. Låt detta parti försvinna ut i intet

 4. Det vet väl alla att ansvaret till bilbränder och allt annat negativt i Sverige ligger hos bland annat SD, AFS andra s.k högerpopulister och infödda hederliga arbetande äkta svenskar !
  Vilka skulle annars vara skyldiga, extremvänstern och framtidens inflyttade pensionsräddare ?
  Naturligtvis inte.

 5. Det är väl egentligen en definitionsfråga vad och vem som är invandrare. Min åsikt är helt ärligt, att det är ett definitivt misslyckande från samhällets sida, alla är förlorare. Ja, någon enstaka är vinnare men det stora flertalet är definitivt förlorare.

 6. Det är ju bra där med kommunistliberalerna.

  Skolan har ju varit ett konstant misslyckande. När jag gick i den hade vi 2 invandrarelever i klassen och 10% misslyckades och nu har väl närmare hälften generellt invandrarbakgrund och i de skolor med helt katastrofalt utfall i princip samtliga. 17.5% som inte klarar skolan nu, och fallande får man anta. Samtidigt som andel med invandrarbakgrund bara ökar.

  Visst det kan de ju satsa på även om det verkliga utfallet bara är sämre och sämre.
  Men vad händer med de som redan har misslyckats? Ingen satsning där alls?
  Sen kan jag väl hålla med om att det är en kombination av personlighet, omgivningsfaktorer och egna val / eget ansvar som ger ett utfall. Människor är ju olika och har olika erfarenheter.

 7. Dom kanske är födda här men som det är sagt andra generationens invandrare är värst, det betyder att vi har det värsta framför oss.

  1. Därför att Erdoğan är en kollektivist typ E även känd som fascist som av kollektivister typ D (AKA kommunister) utpekats som högerextrema för att dölja att de är besläktade, med andra ord vänsterextremister.

 8. Naturligtvis skulle S ta fram nazist och rasistiskt kort!
  Att det skall vara så svårt att erkänna att SD har haft rätt..
  Hur integrerar man så många som kommer för att leva segregerad?
  Var inte skärpt vapenbrott SD förslag?….

  1. ….
   Vad skönt att killen med röda håret sa att han har blivit drabbad av rasism … äntligen vågar någon säga vad vi blir kallad för, live!!!
   Bravo

Kommentera

%d bloggare gillar detta: