Vänsterpartiet har terroristkramare på sin riksdagslista

TERRORISM. Grupp 194 är namnet på en pro-palestinsk grupp som hyllat barnmartyrer, demonstrerat för att dömda terrorister ska bli fria och lovordat en attack mot israeliska skolbarn. Nu kandiderar gruppens ordförande till riksdagen via Vänsterpartiet.

Said Hadrous, ordförande i kontroversiella Grupp 194, står nu på Vänsterns riksdagslista. Foto: Drago Prvulovic 

I december skrev Världen idag om Grupp 194 som hyllade palestinsk terrorism och fick stöd av Malmö stad för att nattvandra. På sin Facebooksida hade gruppen lagt ut inlägg som hyllade barnmartyrer, lovordade Ma’alot-massakern där 21 israeliska skolungdomar sköts ihjäl och visade ett nära samarbete med DFLP (Demokratiska fronten för Palestinas befrielse) – gruppen som låg bakom massakern.

På Facebook­sidan hade det även funnits en antisemitisk bild, som plockats bort, och en bild där Grupp 194 demonstrerade för att dömda palestinska terrorister skulle bli fria.

– Man kan fråga sig vad sådana här solidaritetsförbund handlar om. Har man dem för att få röster? frågade sig terrorforskaren Magnus Ranstorp i Världen idag.

Läs mer på Världen Idag…

-Pettersson säger att islamism, nazism och kommunism är samma skit…

Vi får inte glömma att det som idag är Vänsterpartiet, är det parti som stod bakom Stalins terror och anfallskrig mot våra grannländer samt stödde Hitler…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Vänsterpartiet har terroristkramare på sin riksdagslista

 1. Han är en islamistisk rättshaverist
  KASTA UT HONOM
  Bland motdemonstranterna står Said Hadrous, en man i 45-årsåldern som är ordförande för en palestinsk förening. Hans tröjärm är sönderriven. En hund slet av mudden när polisen gjorde en framryckning för att flytta demonstranterna.
  Said Hadrous ville inte flytta sig, berättar han.
  – Det är gatan. Jag har rätt att stå där.
  https://www.sydsvenskan.se/2010-05-31/tumult-vid-sds-valupptakt

 2. Kom ihåg vem Reinfeldt kramade och sedan satte i riskdagens försvarsutskott. Där han fick direkt information om vårt lands försvar.

 3. Problemet är att en stor del av Sveriges korkade och vänstervridna journalistkår sympatiserar med både Vänsterpartiet och de ”Palestinska” araberna.

 4. Så länge V med grova rötter i kommunismen får sittta i knä på de övriga partierna i 7 klövern så kan detta vänsterextrema parti bestå av vad som helst !

 5. Det skall inte sitta några islamister i Sveriges Riksdag, det borde alla förstå nu efter dåliga erfarenheter med Kaplan och Waberi !

Kommentera