Annie Lööf (C) om väder och Jimmie Åkesson

VALET 2018. Under bronsåldern 1800 till 500 före Kristus var klimatet 2-3 grader varmare än nu, sedan blev det kallare för att åter bli varmare under vikingatiden och kallare. Intressant är att det i historieböckerna står om klimatförbättringar är det blev varmare och försämringar när det blev kallare. På 1960-talet pratade forskarna om att en ny istid var på väg.

Twitter

Åkesson gör rätt att inte hetsa i klimatfrågan, vem som har rätt eller fel spelar ingen roll för det globala klimatet ens om vi stänger Sverige helt.

Undrar om Annie och de andra minns klimatvarningarna från 1938?

…eller om Centerledaren och Miljömupparna kommer ihåg förra sommaren, som då kallades väder och inte klimat när det var svinkallt…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Annie Lööf (C) om väder och Jimmie Åkesson

 1. Det spelar ingen större roll om lilla Sverige hade en kall sommar förra året, det är inget som påverkar jordens medeltemperatur.

  Denna sommar däremot när hela Europa inklusive Sverige haft så höga temperatuter, torka och bränder under lång tid har nog fått oss nordbor att tänka till. De flesta av oss har ju inte varit med om något liknande.

  Hur nästa sommar blir återstår att se. Fortfarande gäller att bara en sommar är väder.

 2. Varför skulle just C eller MP vara planetens räddning? Skall elcyklar rädda planeten och förhindra en ny istid eller uppvärmning till kokpunkten? Sak samma, idioti!

 3. Visst, Annie, det är lockande att läsa hela din kommentar på Instagram. Snarare ett måste, då diffusa sammankopplingar mellan Åkesson och Trump kräver någon form av utveckling, i synnerhet vad gäller svensk politik. Annie´s globalistiska världsåskådning borde kanske duga, men vi har val om mindre än en månad. Väljarna är betydligt mer intresserade av hur C, eller mer korrekt, Annie, ställer sig kring samarbete med andra partier. Ska din hållning gentemot afghaner utan asylskäl gälla för alla eventuella samarbetspartner, eller siktar du på egen majoritet? Talar du för C, Alliansen eller S? Eller är du bara en ultraliberal rödtott med hjärtat på rätta stället? Du har inte funderat på att lämna den svenska politiken, då våra triviala utmaningar är torftiga och intetsägande?

 4. Nyhetspopulism i gammelmedia. Så fort vi får en kall vinter är det för att vi är på väg in ien ny istid. Det har någon forskare sagt. Vad jag förstår kan man köpa forskarrapporter för allt.

 5. annie lööf, vända-kappan-efter–vinden-politikern, ni vet en av de s k “politikerna” inom sjuklövern (som sålt Sverige billigt och är fullkomligt SverigeFrånVända). Fasadpolitiker 😀 – gillar det uttrycket) kan inte ens känna en varm “fjärt i byxan” utan att fråga globalisterna om “klimathotet”.

 6. Det är vetenskapligt bevisat att när vi andas ut så är det koloxid vi andas ut. Jag tycker därför att dessa klimatmuppar skall föregå med gott exempel och sluta andas.

 7. Jag har ett förslag till dom so tror på MP i denna fråga.
  GÖR INTE DET om dom inte kan lägga fram vetenskapliga bevis för att människan bär hela skulden för klimatförändringen. Vad dom säger i denna fråga är och förblir nämligen REN OCH SKÄR LÖGN.

 8. Svenska rekordet i varmt väder +38 grader i Uppsala 1933 och tangerat i Mållila 1947.
  Trots högtryck med blå himmel nästan hela sommaren så har vi inte varit i närheten av de gamla rekorden.

 9. Det verkar som att svenskens kynne medger att frivilligt spela rollen av “nyttig idiot”. Tillika äro vi av naturen en synnerligen blödig art. Vi finner oss således, utan någon större misstänksamhet, i att skattebördorna kontinuerligt lägges på våra redan nedtyngda axlar. De magiska orden för att motivera oss lyder : Miljöproblem, Klimathot, Växthusgaser och liknande. Detta äro de styrande fullt medvetna om och vi som betalar blir ett lätt byte. De, via skatterna, inkomna medlen, kommer givetvis icke att påverka miljön på något som helst vis. Men det var ju heller aldrig avsikten. Pengarna går, som vanligt, till det gigantiska slukhålet : Bidragsturister / Valboskap.

  • Se bara på “mulitmiljonären” Al Gore !!
   Hur många “miljarder” har han inte “tjänat” samt att han åker jorden runt i NÅGOT AV SINA JETPLAN !!!

 10. Vi har inte haft så här varma veckor i lilla Sverige på 260 år, var det någon besserwisser som deklarerade. Frågan är ju då, vad som inträffade år 1758 ?!? Missväxt, Hungersnöd, Elände. Förvisso. Men knappast för många flygresor, dieselavgaser, dubbdäck eller konstgödning. Klimatet handlar om hela klotet, över lång tidsrymd. Naturen har visat sin nyckfullhet i alla tider. Bevisen finns i borrkärnorna, hämtade långt ner i glaciärerna. Men om nu Annie behöver släppa väder så, förall del……

  • Det absolut märkligaste i den här klimathistorien är att det har varit kraftiga omslag i klimatet förr, många gånger.
   Jag står fortfarande fast vid att jag vill ha bevis för vilket bilmärke eller vilken industri som låg bakom klimatförändringen för hundratusen år sedan. Den som kan presentera sådana bevis skall jag tro på. Den som fortfarande säger att människan bär skulden för dagens klimat är en lögnhals av stora mått.

 11. Har du en referens till infon om klimatet under bronsåldern? Jag skulle behöva lite handfasta bevis för att diskutera med folk…

  • Det finns massor av vetenskapliga bevis för hur klimatet på jorden förändrats under flera miljoner år på Google.

   • Nonsens, det är den som kommer med ett påstående som ska belägga det, detta för att åhöraren inte ska slösa en massa tid på att leta efter belägg som bara finns i talarens huvud. T.ex. Så här:
    A: Jultomten finns.
    B: Bevisa det.
    A: Det finns massor av vetenskapliga bevis för att jultomten finns på Google.
    B: Jag har letat i sex timmar och bara hittat dessa bevis som inte håller.
    A: Tönt, det var inte de bevisen jag menade. Fortsätt leta så hittar du de riktiga bevisen.
    B: …

 12. Annie Lööf och Isabella Lövin vädrar morronluft och ser en stor möjligt att skrämma upp väljarna till att rösta på dem.
  De har och kommer också att få stor hjälp av korrupta journalister.
  På SVT och SR är säkert halva styrkan MP med Hanna Stjärne i spetsen.

  • Tyvärr t.o.m. VATTENFALL försöker skrämma BARN för alla KLIMATHOT i sin reklam !!
   Är det bara jag som reagerat för denna skrämmande reklam ?????

   Vem har beställt denna ????????

   • Det är inte bara VATTENFALL som far fram som en ångvält och försöker skrämma människorna till att lämna över sina surt förvärvade pengar till mångmiljonärerna. Detta gör även 7-klövern och den samlade journalistkåren i Sverige.
    Orsaken till detta torde vara att dom inte är läskunniga och kan ta del av de vetenskapliga bevisen för att människan inte har ett dugg med klimatförändringen på jorden att göra.

  • Lövin förbereder varmare klimat genom att flyga in blåsvarta afrikaner som totalt befolkar hennes hemort Avesta Krylbo. HIV-test kostar 8 kr men det kallar hon integritetskränkande.

Kommentera